MAGAZİN

Acun Ilıcalı Neden Nagihan Karadere’yi Kızdırdı?

Aysegul Baran Ayşegül BAŞARAN
Yayın : 16.01.2023 - Güncelleme : 19.01.2023

Acun Ilıcalı, neden Nagihan Karadere’yi kızdırdı? sorusu şu aralar Survivor takipçilerinin merak konusu.Peki Acun Ilıcalı'nın hangi sözü Nagihan Karadere'yi çileden çıkardı? İşte, yanıtı.

Acun Ilıcalı Neden Nagihan Karadereyi Kızdırdı

Acun Ilıcalı sert sözler söylemişti! Survivor Nagihan Karadere kansere yakalandı... "Herkes ekmeğimle oynuyor."

Acun Ilıcalı 'Survivor Panorama’ programında Nagihan Karadere'nin sözlerine tepki gösterdi. Ilıcalı, "Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı, ben çözemedim” demişti.

Kim Haklı?

Acun Ilıcalı'nın sözleri sosyal medyayı ikiye böldü!

"Nagihan çok bozuldu Survivor'da birinci olamadı diye. Nagihan hangi özelliği ile birinci olacaktı ben onu çözemedim. Gerçekten öyle... Nagihan'a baktığım zaman gerçekten çok sevdiğim bir insan. Görüştüğüm de bir insan ama Nagihan'ın şampiyon olacak hangi özelliği vardı mesela? 'Nagihan çok iyi koşuyor', ne güzel ya! Öyle bir yarışma değil ki... Yarışma koşu üzerine değil. Biz Nagiha'a '400 metre koşacaksın engellide, birinci olursan şampiyon olacaksın' demedik. Yarışma bu değil. Yarışma seyirci ile bütünleşiyor. Seyirci burada karakterini yakalıyor. Tabii ki belli bir başarı istiyor. Engel geldi 'ben bunun üstünden atlayamam' diyen hiç kazanamıyor zaten ama o mücadeleyi vermesi, savaşması...

Örnek Barış mesela... Hepimizin fiziksel farkı yok mu? Sen Nagihan'ı geçemezsin zaten. Ne yapacağız o zaman? Nagihan mı kazanmalı? Hayır! Oradaki konu sen zorluyor musun? Nagihan 3 galibiyet alır, sen de 2 galibiyet alırsın... Seyirci 'Bu kız Nagihan'ı yendi' der... Takdir eder, taçlandırır. Bu yarışma bu. O yüzden kimse kalkıp da 'Vay efendim performansı bu...' demesin. Performans bu işin yüzde 20'si. Seyircinin verdiği oyların hepsini ben analiz edebiliyorum. Çok güzel analiz edebiliyorum."

Nagihan Karadere'nin "Herkes Ekmeğimle Oynuyor" Çıkışı!

Bu açıklamaya çok üzüldüğünü belirten Nagihan Karadere kanser olduğunu açıklayarak herkesi şoke etti.

Acun Ilıcalı sert sözler söylemişti! Survivor Nagihan Karadere kansere yakalandı... "Herkes ekmeğimle oynuyor"

Nagihan Karadere Nisa'nın şampiyonluğu sonrası Survivor'a sert ifadeler kullandı. Geçtiğimiz günlerde de yarışmanın sahte olduğunu ve kimsenin Survivor'a gitmemesi gerektiğine dair açıklamalarda bulunan Survivor Nagihan!a Acun Ilıcalı'dan sert tepki geldi.

Ilıcalı, hem yeni sezon için bilgilendirmeler yaptı hem de Nagihan Karadere'nin açıklamalarına cevap verdi. Nagihan'ın söylediklerini asla kabul etmediğini söyleyen Acun ılıcalı, Nagihan Karadere için şu açıklamayı yaptı:

"Nagihan hanım sağ olsun çok bozuldu Survivor'da birinci olamadı diye. Mesela Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben onu çözemedim."

Survivor 2022 AllStar'da yarışan Nagihan Karadere'ye Acun Ilıcalı'nın sözleri sorulunca yarışmacı şoke eden gerçeği açıkladı.

Nagihan Karadere kansere yakalandı! 48 yaşındaki Karadere kendisini arayan Bilal Özcan'a şu açıklamayı yaptı. "1 ay önce kanser olduğumu öğrendim ve herkes ekmeğimle oynuyor. Saatlerdir ağlıyorum. Hastalığını ailem dahi bilmiyordu, yeni öğrendiler, bugün anneme söyledim. Lütfen benim için dua edin" dedi.

Survivor Nagihan Acun Ilıcalı'ya ulaşmaya çalıştığını da açıkladı.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR