EVLİLİK HAYATI

Mutlu Bir Aile İçin Nelere Dikkat Etmeli Hepsi Bu Kitapta!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 16.11.2016

 Bilinçli Aile Olmak Ailede Fırsat Eğitimi

Problemleri çözmeye yönelik tavrınız, dünyayı size ve ailenize dar eden sıkıntıları bir anda uzun vadeli mutluluğunuz için fırsata dönüştürebilir. Eğer bunu başarmakta biraz sorun yaşıyorsanız Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ın her aileye rehber olacak kitabını mutlaka okuyun!

Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ın "Bilinçli Aile Olmak, Ailede Fırsat Eğitimi" Her Aile İçin Bir Başucu Kitabı

Evlilik öncesinde veya aile içi iletişimde yaşadıklarınız her zaman tozpembe olmayabilir. Önemli olan, çözüm bekleyen sorunlara nasıl yaklaştığınızdır. Problemleri çözmeye yönelik tavrınız, dünyayı size ve ailenize dar eden sıkıntıları bir anda uzun vadeli mutluluğunuz için fırsata dönüştürebilir.

Bilinçli, Mutlu ve Huzurlu Aile İçin Nelere Dikkat Etmeli Hepsi Bu Kitapta!

Kitaplarıyla yüz binlerce okura aile içi iletişim konusunda pratik ipuçları sunan Prof. Dr. Nevzat Tarhan, kendinizi ve muhatabınızı daha iyi tanımanız için testlerle başlattığı “Bilinçli Aile” olma yolculuğunuzu, hayatın her aşamasından örnek olaylar ve çözüm önerileriyle destekliyor. Aile içi iletişimde “fırsat eğitimi” kavramını okuyucularıyla paylaşıyor.

Bilinçli aile olmak, başından sonuna kolay okunabilir bölümleri ve elektronik afişlerle desteklenen somut önerilerle, her zaman mutlu çiftler ve huzurlu aileler için…

Konular :