İLİŞKİLER

"Sevgililer Dünyanın 7 Sevgi Harikasını Hak Ediyor"

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 14.02.2018

Sevgililer Dünyanın 7 Harikasını Hak Ediyor

14 Şubat Sevgililer Günü, pek çok şairin dizelerine, sanatçıların dillerine ve sevenlerin kalbine işleyen aşkın ve sevdanın günüdür kuşkusuz. Psikoterapist Dr. Cem Keçe, "Sevgililer Günü'nde, sevgilinize dünyanın 7 sevgi harikasını sunun" diyor.

Asırlar evvel, aşk için kendini feda eden St. Valentin’in hatırasıyla gelenek haline gelen 14 Şubat Sevgililer Günü, günümüzde hala heyecanla beklenen ve aşkla kutlanan özel bir gün olmaya devam ediyor. Bir aşk hikâyesinde vücut bulan ve anlam yüklenen Sevgililer Günü’nün de sevgililer dünyanın 7 harikasını hak ediyor. İşte dünyanın yedi sevgi harikası:

Sevgiyi Paylaşmanın 7 Harika İşareti

1-AŞKINIZI DİLE GETİRİN

Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü… Sevgilinizi sevgi sözcükleriyle sevin. Sizi birbirinize yaklaştıran aşkınızı, mutluluğunuzu, sevginizi, güveninizi ve güzel duyguları ateşleyen hislerinizi ‘seni seviyorum’ cümlesiyle bütünleştirin. Şu an yanınızdaysa eğer, demek ki değeri sizin için çok ayrı ve emin olun sizin dilinizden dökülecek olan birkaç aşk cümlesinin yeri de sevdiğiniz için aynı.

2-SEVDİĞİNİZİ HİSSETTİRİN

Sevgiyi anlatmaya sözcükler yetmese de, kalbin aynası olan gözler ve aşkın yansıması olan dokunuşlarla sevdiğinize bu hissi yaşatabilirsiniz. Çok şey söylemeye gerek yok, içinize çektiğiniz sevdiğinizin kokusu, aşkla tuttuğunuz elleri, sevgi dolu bir kucaklaşma ya da anlamlı bir bakış…

3-AŞKIN ÖZÜNÜ UNUTMAYIN

Aşkın diğer adı değil midir ‘tutku’ ve tutkunun özü değil midir ‘aşk’? Gün tarlasında yürürken, aynı renk çiçeklerin arasından bir tek farklı renkteki çiçeği bulmuşken, yaşatmaya devam etmelisiniz…

4-NOSTALJİ YAŞATIN

Bu özel günde, sevdiğinizin yüzünün gülmesini görmek eminiz ki, sizi de mutlu edecektir. Birkaç dakika bile olsa, sevdiğinizi tanıştığınız o güne geri götürmek, kenarda köşede unutulmuş bir fotoğrafınızı göstermek aşkınızı tazelemek için güzel bir yol olacaktır.

Sevgililer Dünyanın 7 Sevgi Harikasını Hak Ediyor

5-SEVDİĞİNİZİ GÖKLERE ÇIKARIN

Sevmek ve sevgiyle yaşayabilmek ömrümüz boyunca sahip olabileceğimiz en güzel şeyler arasında ilk sırada gelmektedir. Sevmek, birçok duyguyu içinde barındıran bir armağandır sevdiğine verilmesi gereken. Bu nedenle, size bu hissi tattıran sevdiğinizin sizin için ne kadar özel biri olduğunu ifade ederek bir armağan verebilirsiniz.

6-ROMANTİK RÜZGÂRLAR ESTİRİN

Âşıkların günü olan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde romantik olunmadan olmaz. Romantik olmak için sadece mum ışığı eşliğinde romantik bir müzikle dans etmek ya da yemek yemek yetmez. Bu sene özel olmalı… Bir CD’ye çekilmiş ilan-ı aşk sözcükleri, sevdiğinize özel yazdığınız aşk şarkısı, şiir ya da bir mektup, tanışma hikâyenizi anlattığınız bir CD, sizin için özel olan şarkıların yer aldığı bir defter ya da CD, belki de aşkınızı dile getirdiğiniz ve göğe yükseltebileceğiniz birkaç balon…

7-MUTLAKA ÖPÜŞÜN!

Sevgiyi ifade etmenin ve sevgiyi hissetmenin en güzel yolu öpüşmektir. Her ne kadar birbirine sarılmayı seven bir toplum olsak da, bugün Sevgililer Günü… Birbirini deliler gibi seven ve duygusal olarak bu kadar yakınlaşan iki bedenin cinsel çekimini ve arzularını yerine getirmesi gerekir. Unutmayın öpüşmek hissetmektir ve hissetmek aşktır.

Konular :