MAKYAJ

Mezuniyet Makyajı Nasıl Olmalı?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 09.05.2019

Mezuniyet Makyajı Nasıl Olmalı

Makyaj yaparken, doğallığın trendler ışığında kişiselleştirmesi gerektiğinin önemli bir püf noktası olduğunu söyleyen Profesyonel Makyaj Uzmanı Hamiyet Akpınar, mezuniyet gününe özel makyaj ipuçlarını bizlerle paylaştı.

Göz Alıcı Makyaj Yapmak Zor mu?

Çarpıcı makyajlara imza atan makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar, mezuniyet zamanı yaklaşırken, makyajlarda gözalıcı etki yaratacak uygulamalar hakkında trendler eşliğindeki önerilerini sunuyor.

Mezuniyet Makyajı Nasıl Olmalı

Mezuniyet Makyajı Nasıl Olmalı?

Simli, Cesur Rujlar Moda

Ünlülerin tercihi usta makyaj artisti, yeni sezonu etkisi altına alan blok göz makyajı, ışıltılar, kuyruklu eyeliner, pastel farlar etkisindeki monokrom göz makyajları ve simli cesur rujların bu sezon mezuniyet makyajlarında ön plana çıkan uygulamalar arasında olacağına değiniyor.

Mezuniyet Makyajı Nasıl Olmalı

Mezuniyet Makyajı Nasıl Olmalı?

İlkbahar-Yaz 2019 Makyaj Trendlerinde Sıra Dışılık Ön Planda

Mezuniyet makyajının kişinin yaşını ve tarzını olduğu gibi yansıtması gerektiğini belirten Akpınar, İlkbahar-Yaz 2019 sezonu için “Eğlenceli ve sıra dışı göz makyajları ve tek ton uygulamalar mezuniyet makyajlarının olmazsa olmazı.

Mezuniyet Makyajı Nasıl Olmalı

Mezuniyet Makyajı Nasıl Olmalı?

Yeni Makyaj Trendleri Neler?

Sezonun rengi canlı mercana da mutlaka yer vermelisiniz. Blok renkler ve metalik tonlarla tüm bakışları üzerinize çekebilirsiniz. Simli ve ışıltılı dudaklara zemin hazırlayan lipgloss’larla göz alıcı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Highlighter ışıltısını da es geçmemelisiniz” diyerek doğallığı trendler ışığında kişiselleştirmeniz gerektiğini vurguluyor.

Mezuniyet Makyajı Nasıl Olmalı

Mezuniyet Makyajı Nasıl Olmalı?

Hamiyet Akpınar Kimdir?

1969’da doğan Akpınar, makyaj kariyerine dönemin en popüler makyaj kursu LLC’de aldığı eğitimle başladı. Türkiye’nin ilk ve önde gelen profesyonel Makyaj Sanatçısı, 1990 yılından bu yana Güzellik sektöründe bulunan, moda çekimleri, defileler, katalog çekimleri, sanatçıların albüm kapakları, klipleri, dergi kapakları, Türk ve yabancı ünlülerin makyajları gibi sektördeki birçok alanda çalışmalar yaptı. Çekimlerde, yapmış olduğu makyajları yayınlamak amacı ile 2015 Yılında ’’Hamiyet Akpınar’’ Kendi adı ile YOUTUBE kanalını açtı. Organik Mikro Influencer olarak tüm markaların da ilgisini çeken Hamiyet Akpınar, Türkiye ve dünyada gelin ve celebrity makyajı hizmetini bitmeyen makyaj aşkıyla vermeye devam ederken, makyaj eğitimleri ve workshop’lar da veriyor.

Konular :