ASTROLOJİ VE TAROT

1 Eylül'deki Tutulma Burçları Nasıl Etkileyecek?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 29.08.2016

1 Eylüldeki Tutulma Burçları Nasıl Etkileyecek

Astrolog Hakan R. Kırkoğlu, haftanın ilk günlerine ve 1 Eylül'de gerçekleşecekgüneş tutulmasınadair hangi konulara dikkat çekti? İşte, Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'ndan haftanın burç yorumu.

Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'ndan 29 Ağustos-4 Eylül dönemine ait haftalık burç yorumu...

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Haftanın ilk günlerinde ailevi konular, sizi duygusal açıdan meşgul koşullar olabilir. Bugünlerde aceleci kararlardan kaçınmalısınız. 30’u sonrasında kendinizi ilişkilerde yenilenmiş koşullarda bulabilirsiniz. Ortaklaşa konularınızı daha iyi hale getirmeye çalışın. Güneş tutulması iş ve çalışma konularınızı, size hizmet edenlerle ilgili olayları ve günlük işlerinizi tetikliyor. Bu dönemde iş ortamında daha gerçekçi ve dikkatli olmak gerek. Bu dönemde ufak tefek işler dahi zamanınızı ve günlük konuları yakından etkileyebilir.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Haftanın ilk günlerinde yakın çevreniz ve ailenizle ilgili konular, görüşmeler, ziyaretler daha çok gündeme gelebilir. Bugünlerde bitişler ve sıkışıklıklar olabilir. Aceleci olmamaya bakın. 30’u sonrasında iş ortamında ilişkiler, kadınlarla ilgili konular ve görüşmeler artabilir. Aynı zamanda üzerinde çalıştığınız ve sevdiğiniz bir konu ile yeniden ilgilenebilirsiniz. Bu tutulma çocuklarla, sevdiklerinizle ilgili konulara, aşk hayatınıza ve güzel şeyler için harcamalara vurgu getiriyor. Ancak bir yandan da finansal konularda ve beklentilerinizde daha dikkatli olmalısınız.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Haftanın ilk günlerinde harcamalar ve para durumunuz açısından bazı bitişler ve tamamlanmalar gündeme gelebilir. Aynı zamanda gruplar içinde daha sakin ve özenli olmaya bakmalısınız. 30’u sonrasında aşkta ve hayatın güzel yönleri ile ilgili konularda daha olumlu bir hava esmeye başlayabilir. Hayattan zevk almak zor olmayacak. 1’indeki tutulma ise daha çok ev hayatına, toprağa ve ailenize, yerleşime yönelik konulara vurgu getirmekte. Bu konularda yeniden düşünülmesi, değişiklik yapılması gereken koşullar doğabilir.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Haftanın ilk günlerinde kendi şahsi konularınızla daha fazla ilgilenebilir, özellikle bitirilmesi gereken konulara zaman ayırabilirsiniz. Ancak iş hayatında ve hedeflerinizle ilgili konularda daha dengeli olmaya bakın. 30’u sonrasında ev ve ailenizle ilgili yapabileceğiniz çok şey var. Bu dönemde evinize daha fazla güzellik katmanız mümkün. 1’indeki tutulma ise yakın çevrenize, eğitsel uğraşlara, zihinsel konulara ve çevresel değişikliklere dikkat çekiyor. Bu yeni dönemde kafaca meşgul olabileceğiniz konular ve iş ortamına ait sorumluluklar var.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Haftanın ilk günlerinde sizi duygusal açıdan etkileyen koşullar, ailevi konular ve bitişler gündeme gelebilir. Ayrıca bugünlerde harcamalarınızda daha akılcı ve dengeli olmaya bakmalısınız. 30’u sonrasında ziyaretler, konuşmalar ve anlaşmalar açısından olumlu ve destekleyici imkanlar artıyor olacak. 1’indeki tutulma özellikle iş hayatınıza ve kazançlarınıza ait konuları hareketlendirmekte. Bu dönemde yeni projeler gündeme gelebilir. Ancak bir yandan da harcamalarınızı, finansal açıdan risk taşıyan konuları da dikkatle ele almalısınız.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Haftanın ilk günlerinde ailenizi ve duygusal beklentilerinizi ilgilendiren konularda bazı bitişler, sonlanmalar gündeme gelebilir. Gelecek yönünde düşünmek gerekiyor. 30’u sonrasında ise iş hayatında ortaklıklar ve size gelir ve destek sağlayabilecek işbirlikleri artmakta. Bu imkanları iyi değerlendirmeye bakın. 1’in burcunuzda gerçekleşen tutulma sizi kişisel konularda, yeni başlangıçlar yapmakta ve belki de sağlıkla, bedenle ilgili konularda daha yoğun kılabilir. Ailevi sorumluluklar ve ilişkilerinizde daha gerçekçi olmalısınız.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Haftanın ilk günlerinde hem işinizi, hem ailevi konuları ilgilendiren işler ve tamamlanmakta olan konular var. Yeni arayışlar dikkat çekebilir. 30’u sonrasında burcunuza ilerleyen Venüs size yeteneklerinizi ve ilişkilerinizi kullanma yönünde çok daha etkin olabileceğiniz imkanlar getirmekte. Kendinizi daha başarılı ifade edebilir, ilişkilerinizi harekete geçirebilirsiniz. 1’indeki tutulma ise daha çok hizmet, fedakarlık ve kabullenme içeren bazı temalar getirmekte. Bu dönemde olayları kendi akışına bırakarak ruhsal uyanışlar içinde olabilirsiniz.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Haftanın ilk günlerinde uzaklarla ilgili konular ve duygularınızı daha fazla paylaşma gereği duyabileceğiniz gelişmeler içinde olabilirsiniz. Aynı zamanda bakış açınızı da yenileyebilirsiniz. 30’u sonrasında aşkta, evlilik ve ilişkilerinizde değişen koşullar ve belki de bazı gizli durumlar gündeme gelebilir. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın. 1’indeki tutulma özellikle işle ilgili beklenti ve ümitlerinizi harekete geçirmekte. Bu dönemde daha çalışkan ve verimli olabilirsiniz. Harcamalarınızı ise akılcı yapmalısınız.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Haftanın ilk günlerinde bazı endişeler ve bitmekte olan durumlar söz konusu olabilir. Finansal konuları da göz önüne almak gerekebilir. 30’u sonrasında arkadaşlıklar, sosyal konular ve gelecekle ilgili beklentilerinizde artan bir iyimserlik söz konusu. Yeni gruplara da katılabilirsiniz. 1’indeki güneş tutulması ise özellikle iş hayatınızı, üstlerinizle ilgili konuları ve bu alandaki yenilikleri gösteriyor. Bu dönemde atacağınız adımlar ve alabileceğiniz sorumluluklar sizi çok meşgul edebilir. Evle de daha çok ilgilenme gereği hissedebilirsiniz.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Haftanın ilk günlerinde ilişkileriniz, evlilik ve aile durumunuzla ilgili gelişmeler ve bazı tamamlanmalar dikkat çekebilir. Bu dönemde ev hayatında daha sabırlı olmaya çalışmalısınız. 30’u sonrasında gerek işinizde, gerekse statünüzle ilgili konularda daha pozitif gelişmeler ve başkalarından gelebilecek imkanlar söz konusu. 1’indeki tutulma ise özellikle uzaklarla ilgili işlere ait konuları, yolculukları ve akademik ya da medyaya ait gelişmeler daha hareketli kılmakta. Ancak bir yandan da bazı belirsizlikler gündemde kalabilir.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Haftanın ilk günlerinde sizi uğraştıran konular, eve ya da sağlığınıza ait konular, günlük işler dikkat çekmekte. Bugünlerde tamamlanması gereken çok şey var. Ayrıca bu dönemde sözlerinizde daha özenli olmaya bakmalısınız. 3o’u sonrasında yolculuklar, uzaklarla ilgili gelişmeler ve ilişkiler artabilir. Kendinizi ilişkiler yoluyla geliştirebilirsiniz. 1’inde gerçekleşen tutulma ise daha çok finansal konulara, ortaklı kazançlara işaret etmekte. Zihinsel açıdan daha hareketli olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Haftanın ilk günlerinde çocuklarla, sevdiklerinizle ya da aşk hayatınızla ilgili koşullar sizi daha fazla meşgul edebilir. Bazı tamamlanmalar, bitişler de mümkün. Yine bugünlerde parasal alanda ani atılımlara dikkatle yaklaşın. 30’u sonrasında ortaklı kazançlar, miras ya da finansal açıdan sizi etkileyen koşullar doğabilir. 1’inde gerçekleşecek olan tutulma ise özellikle kişiliğinizi, ilişkilerinizi, evlilik ya da ortaklıklarla ilgili koşulları hareketlendirmekte. Bu yeni dönemde, ortaklaşa konularda daha çalışkan ve dikkatli olmaya bakmalısınız.

Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'nun haftalık burç yorumunuokuduktan sonra, yükselen ve zıt burcunuzu da okumayı unutmayın!

Milliyet

Konular :