ASTROLOJİ VE TAROT

Yılın En Şanslı Günü Neler Yapılmalı? 

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 29.04.2022 - Güncelleme : 09.07.2022

 Yılın En Şanslı Günü Neler Yapılmalı

Vedik Astrolojisi'ne göre “Golden Day” Olarak adlandırılan yılın en şanslı günübu yıl hangi gün? Yılın en şanslı günü neler yapılmalı? O günü nasıl geçirmeli? Asla azalmayan, ebedi anlamına gelen Akshaya kelimesinin Türkçesi bitmeyen enerji demek. İnanışa göre, bu özel günde yeni bir başlangıç yapmak çok hayırlı. Çünkü Vedik Astrologlar, Akshaya Tritiya’yı bütün uğursuz etkilerden arınmış, hayatta iyi şans getirdiği bilinen en hayırlı günlerden biri olarak kabul ediyor. Ve bu özel günde yapılan yeni başlangıçların olumlu sonuçlanacağına inanılıyor. Uzman Vedik Astrolog Ebru Cinek’ten 2022 yılının en şanslı gününe ve o gün yapılacaklara dair bilgi aldık.

2022 Yılının En Şanslı Günü Hangi Gün?

Vedik Astrolojisi’ne göre bugün Güneş ve ay yüceltilmiş bir durumda. Bugün, hem Güneş hem de Ay en iyi gezegensel açıda olur. Akshaya Tritiya her yıl Güneş’in Koç ve Ay’ın Boğa burcunda yüceldikleri zaman gerçekleşen özel bir gökyüzü etkisidir. Vedik kültüründe bozulmayan, eksilmeyen, çoğalan gün olarak baktığımız bu özel günde yeni adım atılan her işin büyüyerek devam edildiğine inanılır.

2022 Yılının En Şanslı Gününde Neler Yapılmalı?

Venüs’ün, Jüpiter’i gücünü de hissedeceğimiz bu uğurlu günde hepinizin bildiği üzere mümkünse altın alıyoruz ve saklıyoruz. Altın alamıyorsanız bir kâğıda hayallerinizi ve hedeflerinizi yazabilirsiniz.

Akshaya Tritiya günün en önemli anlamı başlatacağımız her eylemin kalıcı olmasını sağlaması ve her türlü niyetinin gücünü artırarak güzel sonuçlar getirmesi.

Dilediğiniz bir konuda yeni bir başlangıç, adım atın.

Niyetlerinize odaklanarak meditasyon, dua, ibadet gibi ruhsal çalışmalar yapmaya özen gösterin.

En önemlisi korkmadan, sınırlar koymadan hayaller kurun.

Altını veya dileklerimizi yazdığımız kağıdı“Hayırla büyümesine, çoğalmasına” niyet diyerek o gün cüzdan, kasa gibi saklayacağımız yere koyalım.

Yılın En Uğurlu Günü Hangi Gün?

Çok uğurlu, hayırlı bir gün olan 3 Mayıs 2022 günü lütfen yaptığınız her eylemi inanarak ve tüm negatif düşünceden arınmış olarak yapın.

Unutmayın, niyetleriniz çoğalarak büyüyecek…. Ayrıca o günü keyifli geçirmeye de özen gösterin. Güzel niyetlerle başladığınız her eylemin sizi dileklerinize kavuşturması dileğiyle…

Konular :