ASTROLOJİ VE TAROT

"Mars Başak'ta, Bizi Daha Dikkatli ve Pratik Olmaya Çağırıyor"

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 11.09.2017

Mars Başakta Bizi daha Dikkatli ve Pratik Olmaya Çağırıyor

Bu hafta özellikle 16 Eylül civarında zihinsel açıdan daha keskin ve enerjik olunabileceğini söyleyen deneyimli Astrolog Hakan R. Kırkoğlu; 24 Eylül civarında ise aldanmamaya, daha dikkatli ve özenli olmaya dikkat edin tavsiyesinde bulunuyor. Aşk hayatına dair özellikle 5 Ekim civarında yakın ilişkilerde, daha tartışmacı ve çekişme içerisinde olunabileceğini söyleyen Kırkoğlu,11 Ekim yakınlarında da iş hayatında bazı gecikmelerin, engellerin söz konusu olabileceğine dikkat çekti.

İşte, Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'ndan haftaya dair astroloji yorumu:

"Mars Başak'ta bizi daha etkin, organize, dikkatli ve pratik olmaya çağırıyor."

Haftalık burç yorumunuzu daha iyi değerlendirebilmeniz için, mutlaka yükselen burcunuzu da okuyun.

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu hafta işle ilgili değişiklikler sizi pek çok açıdan meşgul edebilir. Çalışma ortamında daha etkin ve mücadeleci olmanız gerekebilir. Beraber çalıştığınız kişilere, ayrıca hizmet ve sağlık konularına daha çok odaklanabilirsiniz. 13’ü civarında yakın çevrenizle görüşmeler, yazışmalar ve çevresel değişiklikler daha esnek olmanızı gerektiriyor. Biraz daha sabırlı olmalısınız. 15’i civarında aşkta ve çocuklarla ilgili konularda daha keyifli ve pozitif olabilir. 16’sı sonrasında tamamlanması gereken işlere daha kararlı şekilde zaman ayırabilirsiniz.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu hafta Başak burcundaki vurgu yaratıcı konulara zaman ayırabileceğinizi ve kendinizi etkin biçimde gösterebileceğinizi anlatıyor. Kişiliğinizi, isteklerinizi daha rahat dile getirebilirsiniz. Eğlenceli ve pozitif düşünceler de var. 13’ü civarında özellikle maddi konularda daha sakin ve esnek olmaya gayret etmelisiniz. Bugünlerde bazı sıkışıklıklar gündeme gelebilir. 15’inde evinize, ailenize yönelik daha olumlu adımlar atabilirsiniz. Evde mutluluk daha kolay. 16’sı sonrasında bitirilmesi gereken sorumluluklara zaman ayırabilirsiniz.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu hafta Başak’taki vurgu özellikle iç dünyanıza, ev hayatına, bitişlere ve başlangıçlara dikkat çekiyor. Bu dönemde evle daha fazla uğraşabileceğiniz gibi, kendi kişisel konularınıza da zaman ayırabilirsiniz. Evde güvenlik ve huzura önem vermek gerek. 13’ü civarında kişisel konularda çok beklenti var ancak biraz sabırlı olmak yararlı olacak. 15’inde düşüncelerinizi daha pozitif ve başkalarından destek görerek ortaya koyabilirsiniz. 16’sı sonrasında bitirilmesi gereken işler için yakın çevrenizle daha fazla alışveriş içerisinde olabilirsiniz.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu hafta Başak burcundaki vurgu sizi zihinsel açıdan çok daha meşgul, hızlı ve etkin kılmakta. Düzgün bir plan yapmaya bakın. Düşüncelerinizi de gözden geçirebilirsiniz. Anlaşmalar, görüşmeler, yazışmalar, eğitsel işler hız kazanmakta. 13’ü civarında daha az endişeli olmaya gayret etmelisiniz. Sanılarla hareket etmemeye bakın. Alternatif çözümler bulabilirsiniz. 15’inde evle ve ailenizle ilgili destekler, olumlu olaylar keyif verebilir. 162sı sonrasında maddi konular üzerine odaklanarak eldeki işleri tamamlayabilirsiniz.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu hafta özellikle maddi konulara, çalışma hayatınıza daha aktif bir katılım içerisindesiniz. Yeni kazançlar ve girişimler olabileceği gibi, masraflarınızı arttıran durumlar da olabilir. Daha etkin ve verimli olmaya bakmalısınız. 13’ü civarında ümitleriniz yönünde daha istikrarlı olmaya çalışmalısınız. Planlarda değişiklikler yapmanız gerekebilir. 15’inde aşkta, evlilik ve beraberliklerde son derece olumlu koşullar var. Hayatın olumlu yönlerine zaman ayırabilirsiniz. 16’sı ile birlikte süregelen işleri sona erdirmek daha uygun bir yaklaşım olabilir.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu hafta burcunuza olan vurgu sizi kişisel alanda daha aktif ve mücadeleci kılmakta. Gerek zekanızı, gerekse cesaretinizi doğru yönde kullanma imkanınız var. Ancak olaylara daha sakin ve planlı yaklaşmalısınız. Yenilikler içindesiniz. 13’ü civarında mesleki alanda kendinizi göstermek isterken daha etraflıca düşünün, engellerden yılmayın. 15’inde sizi ruhsal açıdan rahatlatacak destekler bulabilirsiniz. 16’sı ile birlikte, bir süredir devam eden uğraşları son aşamasına getirmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde pek çok şey sizin elinizde gözüküyor.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu hafta Başak burcundaki vurgu bazı beklentilere, hayallere ve tam olarak net olmayan durumlara işaret etmekte. Bu dönemde iş, hizmet ve sağlık konularında daha dikkatli ama aynı zamanda iyimser kalmaya özen göstermelisiniz. Kimi zaman elde olmayan nedenler, gizli düşmanlıklar olabilir. 13’ü civarında eğitsel uğraşlar için daha gayretli davranabilirsiniz. 15’inde arkadaşlıklar, aşk ve beraberlikler daha pozitif ve ümit vaadedici gözüküyor. 16’sı sonrasında gelecek beklentilerinizi yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu hafta Başaka burcundaki vurgu sizi daha çalışkan, girişken ve etkin kılıyor. Gelecek projeler, hedefler üzerinde durmak yararlı olabilir. Gruplar içinde daha etkin olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Zekanızı verimli biçimde ortaya koyabilirsiniz. Ancak 13’ü civarında çift durumlar stres ve endişe yaratabilir. Daha açık bir iletişim kurmaya bakın. 15’inde ise özellikle evlilik ve statünüzü ilgilendiren konularda dikkat çekici imkanlar var. 16’sı sonrasında mesleki konularda tamamlama yoluna gidebileceğiniz çok şey yapabilirsiniz.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu hafta özellikle iş hayatınızdaki hedefler daha fazla mücadele ve farkındalık getiriyor. Gücünüzü ortaya koyabileceğiniz günlerdesiniz. Ancak üstlerinizle ilişkilerde daha sakin ve dengeli olmak da önemli. 13’ü civarında karşınızdaki kişilerin diyeceklerine özellikle önem vermeli ve iyi bir dinleyici olmaya bakmalısınız. Engelleri aşmak zor değil. 15’inde aşkta ve ilişkilerde yenilikler ve pozitif gelişmeler var. Hayatın pozitif tarafına odaklanmalısınız. 16’sından sonra uzaklarla ilgili işlerle ilgilenerek eksikleri tamamlayabilirsiniz.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu hafta Başak burcundaki vurgu hayatınıza daha çok şey katabileceğiniz imkanlar ve çevreler getiriyor. Düşüncelerinizi rahatça açıklamak ve paylaşmak konusunda daha çok şey yapabilirsiniz. Hatta bu alanda mücadeleci ve sabırsız da davranabilirsiniz. 13’ü civarında iş ortamına ve sağlık, hizmet konularına daha özenli yaklaşmanız gerekebilir. 15’inde finansal bir konuda ortak bir başarı ya da kazanç getirebilecek imkanlar olabilir. Eşinizden de destek mümkün. 16’sı sonrasında bu konularda tamamlanması gereken işler yine devam edebilir.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu hafta Başak burcundaki vurgu sizi zihinsel açıdan biraz daha gergin ve huzursuz kılıyor olabilir. İş hayatında ve başkaları ile ilgili konularda gerginlikler, bağımlılık yaratan koşullar tedirginlik de yaratıyor olabilir. Sağlık ve hizmet konuları ile daha aktif biçimde ilgilenebilirsiniz. 13’ü civarında aşkta ve keyif veren konularda beklentilerinizi dengede tutmalısınız. 15’inde çok daha pozitif ve keyif verebilecek koşullar var. Eşten ve ilişkilerden destekler mümkün. 16’sı sonrasında tamamlamak durumunda olduğunuz işler artıyor.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu hafta önemli yansımalar, değerlendirmeler içindesiniz. Karşıt burcunuz Başak’taki vurgu dikkat çekici sonuçlara işaret etmekte. Dolayısıyla ilişkiler ve başkalarından beklentilerinizde de hassas olabileceğiniz günlerdesiniz. Evlilikte ve iş hayatında ortaklıklarda daha sakin düşünmek ve esnek olmak gerekiyor. Gereksiz tartışmalara sürüklenmemeye bakın. 13’ü civarında biraz daha stresle ve fazla sorumlu bir durumda olabilirsiniz. Başkalarının düşüncelerinden yararlanmaya bakın. 15’inde iş hayatında daha pozitif deneyimler mümkün.

Kaynak: Milliyet

Konular :