ASTROLOJİ VE TAROT

Zorlama Gezegeni Mars, Hangi Burçları Etkileyecek?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 28.05.2019

Zorlama Gezegeni Mars Hangi Burçları Etkileyecek

Genelde zorlama gezegeni olarak tanımlanan Mars, Yengeç burcunda ilerliyor. Peki astrolojik açıdan bu ne anlama geliyor? Bu hafta, hangi burçlar Mars'ın zorlayıcı etkilerinden nasiplerini alacak?

Uzman Astrolog Hakan R. Kırkoğlu, içinde bulunduğumuz dönemin, bizi duygusal açıdan oyalayan konuların çok daha fazla önem kazanacağına işaret ettiğine dikkat çekti. Kırkoğlu, bu dönemin; kendimizi güvende hissetmediğimiz konularda, duygusal alanda, özellikle alie çevresinde ya da hassasiyet hissettiğimiz koşullarda acil bir hareketlilik içinde olmamıza neden olabileceğini anlattı.

"Öfke kontrolü bu süreçte önemli. Duygusal enerjimizi anlatamadığımız olaylar yüzünden kendimizi yıpranmış hissedebiliriz. Aman dikkat! Bu durum özellikle Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak olanları daha yakından etkiliyor."

Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'nun haftalık burç yorumlarını doğru değerlendirebilmeniz için yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederiz.

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu dönemde dikkatiniz yakın çevrenizdeki değişikliklere, görüşme ve ziyaretlere odaklanmakta. Zihinsel açıdan hızlı olabilirsiniz. Aynı zamanda destek bulmak ve ilişkilerden yararlanmak ta zor değil. Mesleki konuların test ettiği koşullar var. Haftanın ilk günlerinde iş hayatında fedakarlıklar ya da sizi bir ölçüde kontrolsüz yakalayabilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. 30’u civarında haberlere, söylenenlere daha fazla dikkat etmelisiniz. Yeniden harekete geçme arzusundasınız. Ancak vaktinden evvel davranmamak iyi olacak.

BoğaToprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu dönemde zekanızı kazançlar yönünde kullanmak ve yeteneklerinizi değerlendirmek için yeni imkanlar bulabilirsiniz. Venüs de burcunuzda ilerliyor ve size daha fazla çekicilik, hoşluk ve tatmin getirmekte. Maddi alanda fırsatlar bulmak zor değil. Bu dönemde uzaklarla, medya ile ilgili işler de dikkat çekmekte. Haftanın ilk günlerinde gruplar, arkadaşlıklar içinde daha esnek olmaya bakmalısınız. Bazı fedakarlıklar da mümkün. 30’u civarında kişisel yeteneklerinizi kullanmanız zor değil ancak acele ile sonuçlar varmamalısınız.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu dönemde Merkür burcunuzda ilerlerken çok daha girişken ve etkileyici olabilirsiniz. Düşüncelerinizi doğru yönde kullanmaya bakmalısınız. İletişimde, eğitimde ilerlemeler mümkün. Yine bu dönemde finansal işler ve sorumluluklar dikkat çekmekte. Aşkta ise tam olarak net olmayan ya da gizli yönleri olan koşullar var. Haftanın ilk günlerinde özellikle iş hayatında dikkat çekebilirsiniz. Ancak bazı fedakarlıklar da gündeme gelebilir. 30’u civarında arkadaşlar ve gruplarla ilgili konularda tamamlanan, biten koşullar içinde olabilirsiniz.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bugünlerde biraz daha sabırlı ve sakin kalmaya çalışmalısınız. Kimi zaman kabullenme gerektiren ya da gizli kapaklı konular gündeminize gelebiliyor. Yine de Mars burcunuzda ilerlerken cesaret göstermeniz zor olmayacak. Ortaklı durumlar, karşıtlıklar gündemde. Haftanın ilk gününde uzaklarla, yabancılarla ilgili bir alanda daha çok şey yapabildiğinizi, kendinizi geliştirebileceğinizi fark edebilirsiniz. 30’u civarında ise özellikle iş hayatında ve hedeflerinizde kararlısınız ancak bugünlerde aceleci olmamak, beklemek gerekebilir.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugünlerde yeni fikirler, arkadaşlıklar ve gelecek yönünde planlar daha çok öne çıkıyor. Beklentilerinizi destekleyebilecek olanaklarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatında da özellikle maddi alanda bazı imkanlar var. Ancak çalışma koşulları, sağlık ve düzen gibi konular test etmeye devam etmekte. Haftanın ilk günlerinde ortaklı bir konuda fedakarlık ve kriz çıkarabilecek koşullar vurgulanmakta. 30’u civarında ise kişisel fikirlerinizde daha güçlü ve inançlı olabilirsiniz. Bununla birlikte bazı beklemeler, sonlanmalar da dikkat çekebilir.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu dönemde iş hayatında ve kendinizi gösterebileceğiniz konular içinde daha aktif olabilirsiniz. Yeteneklerinizi ortaya koymak ve ses getirmek zor değil. Aynı zamanda daha çok tanınmak ve fikirlerinizin destek görmesi de mümkün. Ancak sevdiklerinizle ilgili konularda aşırı hırslı ve katı olmamaya bakmalısınız. Ailevi konular, istekler, hedefler var. Haftanın ilk günlerinde ortaklı, karşılıklı bir konu içinde daha esnek olmaya bakın. 30’u civarında ise huzursuzluklar, kriz çıkarabilecek konular gündeme gelebilir, sakin kalmalısınız.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bugünlerde hem iş hem de ev cephesinde daha yoğun ve hareketli bir atmosfer söz konusu. Uzaklarla ilgili konular, yeni bilgiler düşüncelerinizi geliştirebilir ve yeni şeyler öğrenmeye açık durabilirsiniz. Ancak ev ve aile cephesindeki sorumluluklar ve kısıtlamalar özellikle yorucu olabiliyor. Haftanın ilk günlerinde zaman alabilecek işlere, düzen konusuna zaman ayırabilirsiniz. Sağlık da önemli. 30’u civarında karşılıklı konulara, evlilik ve başkalarından kaynaklanan olaylara dikkat etmelisiniz. Biraz sabırlı olmak da gerekebilir.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bugünlerde kafanızı kurcalayan çift durumlar ve sizi uzaklarla ilgili meşgul edebilecek konular olabilir. Düşüncelerinizi daha gayretli ifade edebilirsiniz. Karşılıklı imkanlar, fırsatlar da var. Ancak düşüncelerinizde sakin kalmaya bakmalısınız. Haftanın ilk günlerinde yeni düşüncelere çok açıksınız ve yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Kendinizi göstermek zor olmayacak. 30’u civarında ise çok efor sarf etmek ve işleri düzene koymak gerekiyor. Ancak aceleci olmamalı ve hemen sonuca da varmamalısınız. Sağlık ve düzen önemli olabilir.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu dönemde Güneş ve Merkür karşıt burcunuzda ilerlerken yeni değerlendirmeler ve başkalarına bağlı konular önem kazanmakta. Önemli seçimler içinde olabilirsiniz. Başkalarının fikirlerinden yararlanmanın tam zamanı. Aynı zamanda iş ortamında kadınlarla ilgili konular ve istikrara daha çok önem verebilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde ailevi bir konuda ya da eve ait bir uğraş için çaba göstermek ve fedakarlık etmek gerekebilir. 30’u civarında ise şahsen önemsediğiniz bir konuda çok istekli olabilirsiniz ancak acele etmeyin.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bugünlerde olumlu yönden bakıldığında aşkta ve tatmin olmak istediğiniz konularda güzellikler ve hoşluklar var. Çocuklarla ya da sizi yaratıcı kılan bir alanda kendinizi gösterebilirsiniz. Aynı zamanda iş ortamında da hareketlilik yüksek ancak uğraştırıcı durumlar, çok emek sarf etmek gereken durumlar da olabilir. Bugünlerde sağlık ve düzeninize akılcı bir önem vermeye bakın.

Haftanın ilk günlerinde yakın çevrenizde, konuşma ve ziyaretler içinde gayretli olabilirsiniz. 30’u civarında ev konusu meşgul edebilir.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu dönemde İkizler’de ilerleyen Güneş ve Merkür düşüncelerinizin daha açık ve yaratıcı olabileceğini gösteriyor. Hayattan keyif almak zor değil. Ayrıca ev ve toprak konularında da daha pratik ve kararlı olabilirsiniz. Ancak bu dönemde belirsizlikler, gizli durumlar bazı huzursuzlukların da olduğunu gösteriyor. Haftanın ilk günlerinde parasal konularda gösterebileceğiniz çabalar var. Yeteneklerinizi kullanma yönünde daha istekli olabilirsiniz. 30’u civarında ise konuşmalar, görüşmeler ve hareket ihtiyacı öne çıkıyor olacak.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu dönemde eviniz ve sevdiklerinizle ilgili konularda daha canlı koşullar var. Evde çok meşgul olabilir ve çok şey yapabilirsiniz. Yerleşim ve taşınma konuları da gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi daha yaratıcı şekilde anlatabilirsiniz. Ancak gelecek yönünde biraz daha gerçekçi ve sorumlu davranmaya bakmalısınız. Haftanın ilk günlerinde kişisel alanda yeni adımlar atmak hiç zor değil. Oldukça istekli davranabilirsiniz. 30’u civarında ise maddi konulara, harcamalara daha çok dikkat çekmek gerekebilir. Masraflar da artıyor.

Kaynak: Milliyet

Konular :