ASTROLOJİ VE TAROT

2012 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 02.01.2012

2012 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

Astrolog Su Karakuş

"2012 yılında birkaç burç birden çok şanslı. Bu nedenle 2012 çok özel bir yıl olacak. Boğa ve İkizler burçları şans gezegen Jüpiter’in bereket yağmurundan en çok faydalanan burçlar. Koçlar ve Boğalar para konusunda şanslılar, Oğlaklar ve Kovalar aşk konusunda şanslılar. Ayrıca İkizler ve Akrep burçları Güneş tutulmasıyla yükselecek olan yıldız burçlar. Dolayısıyla Teraziler ve Akrepler ile İkizlerde yılın en şanslıları arasındalar. Elbette yükselen burcunuz bunlardan biriyse şansınız ikiye katlanıyor demektir" diyen Ünlü Astrolog Su Karakuş 1 Ocak 2012 haftasına yönelik tarot yorumunu yaptı.Başarılı Astrolog yükselen burcun da özellikle okunması gerektiği konusunda uyarıda bulunuyor, bizden hatırlatması.

1 Ocak Haftası Tarot Yorumları Neler?

KOÇ

ERMİŞ-DEĞNEK 6- KUPA 5

İçe dönmek ve yalnız kalmak ihtiyacındasınız. Belki de bir ilişkinin tüm ağırlığını ve sorumluluğunu tek başınıza taşıyorsunuz. Ve beklenen haber hafta başında gelecek. Partneriniz sizi yalnız bırakmayacak. Ancak onun sözleri veya tutumu hafta ortasından itibaren üzücü olabilir. Gerçekçiliğinizi korumalısınız. Finansal konularda kazanımlarınız artarken, yöneticilerinizden birinin vedası kederlenme sebebiniz olabilir.

BOĞA

ŞEYTAN- KILIÇ KRALI- KILIÇ KRALİÇESİ

Partnerinizle aranızdaki bağ tutkuya dönüştükçe korkularınız açığa çıkıyor. Hafta ortasında bir miktar uzaklaşmak isteyeceksiniz. Ve hafta sonunda aynı duygu durumunu partnerinizde gözlemleyeceksiniz. Aranıza mesafelerin girmesi ilişkiyi gözlemlemek korkutmasın. Hafta boyunca kariyerinizi yükseltmek, daha çok kazanmakla ilgili eylemlerle değil yeni fikirlerle ilgileneceksiniz.

İKİZLER

PARA ŞÖVALYESİ- DEĞNEK 8- PARA KRALI

İlişkinizi sağlam temeller üzerinde yükseltmeyi başarıyorsunuz. Hafta sonunda birlikteliğinizi bir adım daha ileriye götürme kararı alabilirsiniz. Bu arada işinizle ilgili hızlı sonuçlar, müjdeli haberler alabilirsiniz. Piyango talihlilerinden biri bile olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru kariyerinizde istediğiniz noktaya ulaşmanız mümkün. Ya da çok güvendiğiniz yöneticilerinizden biri takdir ve övgüleriyle sizi onure edebilir.

YENGEÇ

PARA 5- KUPA 4- PARA 10

Yoksunluk ve yokluklar hafta sonunda can yakıcı olabilir. Partnerinizden bir nedenle ayrı kalmak onun sizi yeterince sevmediğini düşünmenize sebep olabilir. Hafta ortasında size uzatılan eli tutmak istemeyecek, inançsızlığınızı açıkça göstereceksiniz. Hafta sonu yaklaşırken ailenizin desteği ile maddi ve manevi olarak ne kadar şanslı olduğunuzu fark edeceksiniz. İş değişikliği öz konusu ise önerilen geliri ve sosyal olanakları beğenmeyebilirsiniz.

ASLAN

KILIÇ 10- DENGE- DEĞNEK ASI

Bir bitişin, vedanın eşiğindesiniz. Ellerinizle kazdığınız mezara duygularınızı gömeceksiniz. Daha fazla tahammül göstermeyerek iç huzurunuzu yeniden sağlayacaksınız. Hafta sonu yaklaşırken yeni bir ilişki arayışınız için gereken ataklık ve cesarete sahip olabilirsiniz. Finansal konularda gelir-gider dengeniz memnuniyet verecek. Kendinizi tamamen kariyer hedeflerinize adayacaksınız.

BAŞAK

KILIÇ 2- DEĞNEK ŞÖVALYESİ- MAHKEME

Kuşkuların hüküm sürdüğü bir dünyada haklı çıkacaksınız. Bu size gelecekte daha net önlem alma deneyimi kazandıracak. Hafta ortası gelmeden aceleci, hırslı ve daha çok para kazanmaya hazır olacaksınız. Hafta sonunda önemli bir soruna çözüm bulacak, son derece rahatlayacaksınız. Finansal alanda çabalarınız ödülünü alıyor. Harekete geçmekte hızlı davranacaksınız.

TERAZİ

BÜYÜCÜ- AY-ADALET

Son derece etkilendiğiniz biri aklınızı başınızdan alıyor. Onu düşünmeden bir saniye bile duramayacaksınız. Ancak bu yoğun duygu seli kaybetme korkusuna dönüşebilir. Hafta ortasında ilişkinizdeki küçük molalar canınızı sıkabilir. Korkmakta acele etmeyin, aşırı yakınlık normal seyrine dönüşecek. Hafta sonunda sizde gerekli mesafeyi koruyacak ve aşırı güvenen tutum yerine gerçekçiliği seçeceksiniz.

AKREP

ARABA-ÖLÜM-DEĞNEK 2

Yeni yıla yeniliklerle giriyorsunuz. Yeni bir arabanın veya yeni bir ilişkinin heyecanını duyuyorsunuz. Ve hafta ortası gelmeden tüm eskilere, eskimişlere veda edeceksiniz. Yeni bir başlangıç için yeniden eğitim almanız veya duygularınızı yenilemenizde gerekecek. Finansal gelirlerinizin yönünü değiştireceksiniz. Para kaynaklarınızı değiştirirken geriye dönüp bakmayacaksınız.

YAY

KILIÇ4- PARA 3- DEĞNEK 7

Yılın ilk haftasında hasta veya yorgun hissedebilirsiniz. Partnerinize karşı kayıtsız bir görünüş de sergileyebilirsiniz. İşinize odaklanacak, paranızı değerlendirmekte ustalaşmak isteyeceksiniz. Bu tutumunuza karşı çıkanlara tek başınıza direnmeyi tercih edeceksiniz. Hafta sonu yaklaşırken sizi eleştiren partnerinize kendinizi savunacak, düşüncelerinizde iddiacı olmayı tercih edeceksiniz.

OĞLAK

KUPA 6- PARA ASI- KUPA PRENSİ

Özlemle gireceğiniz hafta boyunca partnerinize doyamadığınızı fark edebilirsiniz. Onu düşünmek ve her an yanınızda olmasını dilemek duygusallaştırabilir. Geçmişi sık sık hatırlayacaksınız. Hafta ortasında finansal alanda yeni bir başlangıç yapacaksınız ve başlayacağınız iş gelecek vaat ediyor. Uzun süre kazanımlarınızdan memnuniyet duyacaksınız. Hafta sonunda barışcıl yaklaşımlara açık olun.

KOVA

KILIÇ 6- KILIÇ ŞÖVALYE- AZİZ

Partnerinizin bakış açısını anlayarak gireceğiniz yılın başında taşınmakla veya seyahatle duygusal dünyadan uzaklaşabilirsiniz. Bu durum hem finansal konularda daha düşünceli olmanız hem de partnerinizin soğuk ve gergin tutum sergilemesine sebep olabilir. Hafta sonuna doğru evlilik düşüncenizi açarak tekrar yakınlaşmayı deneyeceksiniz. Paranızı çoğaltmak için bir danışmana gereksiniminiz var.

BALIK

DEĞNEK KRALİÇESİ- AZİZE- KILIÇ ASI

Otoriter bir kadının yardımını alarak duygusal dünyanızı düzene sokmak hafta sonunda iyi bir fikir olabilir. Onun yönlendirmeleri ile ilişkinizdeki sır perdesini aralayacaksınız. Bu durum sizi yeni bir fikre ve olayların çözümüne götürecek. Hafta sonuna doğru daha keskin düşüncelerle ileri doğru atılım yapacaksınız. Asla dediğiniz bir fikir, olay, durum anlam kazanabilir. Hiçbir zaman asla dememeniz gerektiğini anlayacaksınız.

www.sukarakus.com

Konular :