ASTROLOJİ VE TAROT

Yarın Gerçekleşecek Dolunay Sizi Nasıl Etkileyecek?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 01.06.2015

2'sinde Gerçekleşecek Dolunay Sizi Nasıl Etkileyecek?

Bu hafta 2’sinde gerçekleşecek dolunay burcunuzu nasıl etkileyecek? İşte sorunun yanıtı. Ünlü Astrolog Hakan R. Kırkoğlu haftayı yorumladı.

Yükselen burcunuzu mutlaka okuyun!

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

"Alacağınız Yeni Haberler Sizi Heyecanlandıracak"

Bu hafta 2’sinde gerçekleşen dolunay size yeni haberler, yolculuklar ve ufuklarınızı geniş tutarak başkalarından çok şey öğrenebileceğiniz koşullar getiriyor. Düşüncelerinizde, yakın çevrenizle ilişkilerde çok hareketli olabilirsiniz. Çevresel değişiklikler, uzaklarla ilgili konular dikkat çekebilir. 5’inden itibaren hayatın keyif veren yönlerine ve aşka çok daha açıksınız. Olumlu beraberlikler ve mutluluk dikkat çekiyor. Bu dönemde sözlerinizde ve yazışmalarınızda biraz daha dengeli ve diplomatik olmaya gayret edin. Tartışmalar olabilir.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

"Kazançlı Bir Hafta Sizi Bekliyor"

Bu hafta 2’sinde gerçekleşen dolunay ortaklı parasal konulara, yatırımlar ve finansal işlere dikkat çekmekte. Aynı zamanda sizi psikolojik açıdan bağlı kılan koşullarla da karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde kişisel yeteneklerinizi kazançlı olanaklara çevirmek için daha fazla çaba sarfetmek durumundasınız. Ancak ani harcamalar, masraflar da ortaya çıkabilir. İş hayatında aceleci kararlar almamak daha iyi olacak. 5’inden sonra eviniz ve ailenizle ilgili konularda destekleyici koşullar ve mutluluk bulabilirsiniz. Evde daha cömert zamanlar var.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

"Girişimlerinizden İstediğiniz Sonuçları Alacaksınız"

Bu hafta 2’sinde gerçekleşen dolunay sizi yakından ilgilendiriyor. Bu dönemde pek çok girişiminizin sonuçlarını görebilir ve ilişkilerinize daha çok odaklanabilirsiniz. Güneş ve Mars burcunuzda ilerlerken her zamankinden daha enerjik, cesur ve ataksınız. Ancak aynı zamanda tartışmalara, sürtüşmelere de dikkat edin. Huzursuzluklar olabilir. Aşırı hızlı olmamaya bakın. Bu dönemde kişisel alanda pek çok yenilik yapabilirsiniz. 5’inden sonra yakın çevrenizde kadınlarla ilgili konular ve güzel, dikkat çekici gelişmeler mümkün.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

"Belirsizlik Durumu Sizi Strese Sokabilir"

Bu hafta 2’sinde gerçekleşen dolunay iş ve çalışma koşullarınıza, sağlık ve düzeninizi ilgilendiren durumlara daha dikkatli bakmanızı gerektiriyor. Zaman alan uğraşlar olabilir. Bedeninize önem vermelisiniz. Bu dönemde çift durumlar, belirsizlik ya da gizli kalan koşullar yüzünden stresler olabilir. Endişelerinizden uzak durmaya bakmalısınız. Yeteri kadar bilgi sahibi olmadığınız durumlarda aceleci davranmamalısınız. 5’inden sonra başkalarından destek bulmakta ve işle ilgili olumlu imkanlar elde etmekte zorlanmayacaksınız.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

"Hayata Pozitif Bakacağınız Bir Hafta"

Bu hafta 2’sinde gerçekleşen dolunay hayatınıza daha çok neşe, yaratıcılık ve kendinizi ortaya koyma imkanı getiriyor. Aynı zamanda aşkta ve sevdiğiniz konularla ilgili olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bu arada içerisinde olduğunuz gruplar, arkadaşlıklar ve sosyal konular sizi daha girişken hatta mücadeleci kılmakta. Arkadaş grupları ya da takım çalışmaları içinde daha aktif olabilirsiniz. 5’inde Venüs’ün burcunuza ilerlemesi keyifli koşullar ve dikkat çekici olabileceğiniz olanaklar getirmekte. Hayata pozitif bakabilirsiniz.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

"Kritik Kararlar Bakımından Dikkatli Olun"

Bu hafta 2’sinde gerçekleşen dolunay iş ve ev arasında daha hareketli zamanlar getirmekte. Kişisel açıdan kritik kararlara eğilimlisiniz. Bu dönemde işte ve hedefleriniz yönünde son derece aktif olmanızı gerektiren koşullar var. Yeteri kadar hazırlıklı iseniz, başarıya ulaşmanız zor değil. Aynı zamanda iş hayatında bazı tekrar ve düzeltilmesi gereken durumlar olabilir. Bugünlerde tartışmalardan uzak kalmaya bakın. 5’i sonrasında aşk hayatında ve kadınlarla ilgili konularda daha düşünceli olabilirsiniz. Gizli koşullar olabilir.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

"Hareketli ve Yoğun Bir Döneme Giriyorsunuz"

Bu hafta 2’sinde gerçekleşen dolunay yakın çevrenize, iletişim ve hareket konularına büyük bir canlılık getirmekte. Gerek sözleriniz, görüşmeleriniz, ziyaretleriniz, gerekse çevresel değişiklikler açısından hareketli bir dönemdesiniz. Bu dönemde uzaklarla ilgili konular, akademik uğraşlar ya da medyaya ait konularda önemli değerlendirmeler ve sonuçlar ortaya çıkabilir. Özellikle 5’inden sonra ailevi işler, evlilik gibi konular açısından uygun koşullar getirmekte. Bu dönemde gelecek yönünde başkalarından olumlu destekler bulabilirsiniz.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

"Maddi Konularla Meşgul Olacağınız Bir Haftadasınız"

Bu hafta 2’sinde gerçekleşen dolunay özellikle maddi konulara, birikimlerinize vurgu getirmekte. Bu dönemde elinizdekileri daha iyi değerlendirmek için fazladan çaba sarfetmeniz gerekiyor. Kimi zaman çift durumlar, kardeşlerle ilgili konular ya da sizi zihinsel açıdan geren koşullar içerisinde olabilirsiniz. Bu dönemde yatırımlarla, miras, borç alacak gibi konularda kafanızda çok düşünce olabilir. 5’inden sonra mesleki konularda kadınlarla ilgili koşullar ve destekler olabilir. Daha dikkat çekici olabileceğiniz koşullar doğmakta.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

"Evle İlgili Konularla Çok Fazla Meşgul Olabilirsiniz"

Bu hafta 2’sinde burcunuzda gerçekleşen dolunay sizi ilişkiler, ailevi konular ya da eve ait uğraşlar açısından daha fazla meşgul ediyor. Yılın bu döneminde önemli sonuçlar ve değerlendirmeler içindesiniz. Aynı zamanda bu dönemde evlilik, ortaklıklar açısından kritik ve gergin olabilir. Tartışmalardan uzak durun. Açık düşmanlıklar olabilir. Ayrıca bu dönemde kazalara daha açık olabilirsiniz. 5’inden sonra özellikle aşk hayatınızda ve yabancılarla ilgili konularda daha olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yolculuklar da daha keyifli olabilir.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

"Kabullenici Olmanız Gereken Şartlar Söz Konusu"

Bu hafta 2’inde gerçekleşen dolunay iş hayatınız, hizmet ve fedakarlık içeren konulara vurgu getirmekte. Bu dönemde daha kabullenici olmanızı gerektiren şartlar var. Aynı zamanda bazı elde olmayan nedenler de ortaya çıkabilir. Bugünlerde sağlığınıza, çalışma koşullarınıza daha çok dikkat etmelisiniz. İş ortamında çift durumlar, gerginlikler ya da sizi bedenen zorlayabilecek koşullar olabilir. 5’inden itibaren aşkta biraz daha sakin ve dengeli olmaya bakın. Aynı zamanda ortaklı kazançlar da olabilir. Bu dönemde sabırlı olmaya bakmalısınız.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

"Sosyal Konularda Güçlü Olacağınız Bir Haftadasınız"

Bu hafta 2’sinde gerçekleşen dolunay gelecek beklentilerinize, sosyal konulara güçlü bir vurgu getirmekte. Bir grubun parçası olmak ve aynı zamanda farklılığınızı göstermek açısından uygun koşullar bulabilirsiniz. Bu dönemde aşkta, kendinizi ortaya koyduğunuz konularda, hobilerinizde çok daha cesur olabilirsiniz. Risk alma eğilimindesiniz. Düşüncelerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. 5’inden itibaren sizi sosyal alanda çok daha pozitif ve paylaşımcı kılan imkanlar var. Aşkta ve evlilikte pozitif bir dönemdesiniz.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

"İş ve Ortaklık Konularında Denge Gerektiren Koşullar Söz Konusu"

Bu hafta 2’sinde gerçekleşen dolunay iş ve mesleki konular yanında, ev ve ailevi uğraşlara da vurgu getirmekte. Bugünlerde iş hayatında ortaklıklar ve denge gerektiren koşullar var. Aynı zamanda mesleki alanda biraz sabırlı olmalısınız. Sesinizi duyurmanız pek kolay olmayabilir. Bu dönemde ailevi işler, eve yönelik güvenlik gerektiren durumlar sizi oldukça oyalayabilir. 5’inden itibaren özellikle iş ortamında kadınlarla ilgili konular ve aynı zamanda size daha fazla eğlence getirebilecek gelişmeler mümkün. İş ortamında bereketlilik artmakta.

Milliyet

Konular :