ASTROLOJİ VE TAROT

4 Şubat Dolunayı Haftaya Damgasını Vuruyor

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 02.02.2015

4 Subat Haftasinda Bizleri Ne Bekliyor

"Aslan burcunda 4 Şubat’ta gerçekleşecek dolunay haftaya damgasını vuruyor. Aslan burcunda yan yana gelen Ay ve Jüpiter kendimize güven duyduğumuz konularda bizi daha güçlü kılıyor. Yüksek beklentiler içindeyiz." diyor Deneyimli Astrolog Hakan R. Kırkoğlu. İşte Kırkoğlu'nun 2-7 Şubat dönemine ilişkin yorumlar.

Ay Takvimi Yorumu

2 Şubat Pazartesi: Bakış açımızı biraz daha genişletmeli ve uyumsuz gibi görünen şeyleri bir araya getirebilmeliyiz.
3 Şubat Salı: Bugün yeni ve güçlü fikirlere çok açığız. Düşüncelerimizde iyimserlik artıyor.
4 Şubat Çarşamba: Dolunayla birlikte yaratıcı konularda son derece başarılı olabiliriz. Ancak aşırılıklardan uzak durmalıyız.
5 Şubat Perşembe: Daha pratik, etkin ve çalışkan olmak durumundayız. Koşullar çok değişken olabileceği için dikkatimizi toplamakta zorlanabiliriz.
6 Şubat Cuma: Özellikle sabah saatlerinde biraz gevşeme ve zevk arayışı var. Sanatsal konularda daha yaratıcı olabiliriz.
7 Şubat Cumartesi: Bugün biraz sabırlı olmak ve endişelerden uzak durmak gerek. Akışta kalmaya bakalım.

2-7 Şubat 2015'te Gökyüzü Nelere İşaret Ediyor? (Gökyüzünün işaretlerini doğru değerlendirebilmek için yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.)

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu hafta 4’ünde Aslan burcunda gerçekleşen dolunay size son derece yaratıcı ve dinamik olabileceğiniz temalar getirmekte. Aşk hayatınız, güzel olan şeyler için harcamalar, zevkler ve çocuklarla ilgili konularda son derece aktif olabilirsiniz. Ancak bu konularda abartılar da olabilir. Yılın bu döneminde beklentilerinizi yenileyebilirsiniz. İş hayatında daha fazla destek arayışı var. Gruplar, arkadaşlıklar kimi zaman değişiklikler getirebilir. Aşkta tam olarak önünüzü göremeyebilirsiniz. Aynı zamanda ortaklı işlere daha çok özen göstermelisiniz.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu hafta Aslan burcundaki dolunay özellikle ailenize, eve ve köklerinize ait konuları güçlü bir şekilde aydınlatmakta. Toprağa, gayrimenkullere, babanıza ait konularda olumlu adımlar içerisinde olabilirsiniz. Bir şeyler biterken, daha iyimser olabileceğiniz koşullar başlamakta. Bu dönemde evle uğraşmak, yeni bir yere yerleşmek daha dikkat çekici olabilir. Ancak düşüncelerinizde, sözlerinizde biraz daha esnek olmaya çalışmalısınız. Gereksiz inatlaşmalardan vazgeçin. Bu dönemde ilişkilerinizi hassas kılabilecek durumlar olabilir.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu hafta 4’ünde Aslan burcunda gerçekleşen dolunay yakın çevrenize bolca hareket, iyimserlik ve sizi destekleyen haberler getirmekte. Zihinsel açıdan çok verimli olabileceğiniz günlerdesiniz. Kardeşler, ziyaretler, görüşmeler açısından hareketlisiniz. Eğitimde, görüşmelerinizde önemli sonuçlar ortaya çıkabilir. Halen geri giden Merkür bazı beklemelere işaret etse de, eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu dönemde iş ortamında ya da zaman alan uğraşlar içerisinde kendinizi aşırı yıpratmamaya, sakin kalmaya bakmalısınız.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu hafta 4’ünde Aslan burcundaki dolunay iş hayatınıza, parasal konulara, gelirlerinize güçlü bir ışık tutmakta. Sahip olduğunuz şeyleri daha iyi değerlendirebilirsiniz. Gerek maddi, gerek manevi açıdan kendinize güveniniz artmakta. Böyle zamanlarda gelirlerinizi daha iyi değerlendirmeye, gereksiz ısraflardan kaçınmaya bakın. Güzel, dikkat çekici şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Ortaklı konularda yeniden düşünülmesi, konuşulması gereken durumlar olabilir. Aşkta, yaratıcı alanda, çocuklarla ilgili işlerde son derece aktif olabilirsiniz.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu hafta 4’ün burcunuzda gerçekleşen dolunay kişisel istek ve niyetlerinizi, yeni başlangıçlarınızı aydınlatmakta. Bedeninizle, sağlığınızla ilgili konulara daha çok özen gösterebilirsiniz. İş hayatında ve genel koşullar içinde tek başına hareket etmenizi kolaylaştıran imkanlar var. Ancak yine de ilişkilerde, ortaklı durumlar ve evlilik içerisinde daha anlayışlı ve dengeli kalmaya bakmalısınız. Karşınızdakilerin de görüşlerine bağlısınız. Bu dönemde ev, ailevi konular, toprağa ve yerleşime ait işlerle daha çok ilgilenebilirsiniz.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu hafta 4’ünde Aslan burcunda gerçekleşen dolunay sizi kısıtlayan koşullardan çıkarabilecek yeni durumlara işaret ediyor. Kimi zaman elde olmayan nedenler ya da gizli kalan koşullar yüzünden kendinizi kısıtlanmış hissedebiliyorsunuz. Ancak bu dönemde, bazı açılımlar ve sizi serbest bırakabilecek durumlar var. Bu dönemde iş hayatında ve hizmet verdiğiniz koşullar içerisinde daha sabırlı davranmaya gayret etmelisiniz. Sağlığınız, iş düzeninizle ilgili işler önemli. Yakın çevrenizdeki konuşma ve görüşmeler de sizi etkilemekte.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu hafta 4’ünde Aslan burcundaki dolunay beklentilerinizi gerçekleştirebileceğiniz olumlu koşullar getirmekte. Şu ana kadar bekleme sürecinde olan koşullar şimdi daha net bir hal alabilir. Bugünlerde iyimserliğiniz artmakta. Bu durum gruplar, arkadaş çevreniz ve size işte destek verenler açısından olumlu sonuçlar verebilir. Bu dönemde yaratıcı alanda, aşk hayatınızda, sevdiklerinizle ilgili konularda çok şey yapabilirsiniz. Bir bakıma sahnede sayılırsınız. Elinizdekileri daha iyi değerlendirmeye, gereksiz masraflardan kaçınmaya bakın.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu hafta 4’ünde Aslan burcunda gerçekleşen dolunay iş hayatınıza, kariyer ve tanınma konularına ışık tutmakta. Bu konularda dikkat çekici olabilir, başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Mesleki alanda daha fazla tanınma imkanınız var. Gösterdiğiniz çabaların karşılığını alabilir, şansın da sizin yanınızda olduğunu görebilirsiniz. Yılın bu döneminde ev ve iş arasında yeni bir denge kurmaya bakmalısınız. Bazı bitişler ama aynı zamanda yeni başlangıçlar da söz konusu. Hedeflerinize ilerleme yönünde başarılı adımlar atabileceksiniz.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu hafta 4’ünde Aslan burcunda gerçekleşen dolunay düşüncelerinizi daha iyi yayabileceğiniz, daha fazla tanınma getiren fırsatlara işaret etmekte. Yurtdışına ait konular, yabancılarla ilgili işler, akademik çalışmalar açısından yeni sonuçlar elde edebileceğiniz başarılı günlerdesiniz. Ayrıca bu dönemde yakın çevrenizle, ziyaretler ve görüşmelerle ilgili de pek çok değişiklik ve meşguliyet içinde olabilirsiniz. Sözlü ve yazılı konularda farklı görüşlere açık durmalısınız. Kimi zaman elde olmayan, gizli durumlar da söz konusu olabilir.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu hafta 4’ünde Aslan burcundaki dolunay başkaları ile maddi ve manevi ilişkilerinize, sizi bağlayan durumlara dikkat çekiyor. Ortak çıkarlarınızı arttırabileceğiniz, başkalarının kaynaklarından yararlanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Miras, borç ve bankalarla ilgili işlerinizde kazançlı ilerlemeler olabilir. Ancak bir yandan da huzursuzluk çıkarabilecek durumlar da gelişebilir. Bu dönemde elinizdekileri iyi değerlendirmeye bakın. Yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Gelecek beklentilerinizi de gözden geçirmek durumundasınız.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu hafta 4’ünde karşıt burcunuz Aslan’da gerçekleşecek olan dolunay evlilik hayatınıza, ortaklıklara ve genel olarak ilişkilerinize ışık tutuyor. Ortaklı konularda kendinizi daha çok ortaya koyabilirsiniz. Ayrıca başkalarından olumlu teklifler de mümkün. Bu dönemde kişiliğinizi daha güçlü ve kendinize güvenecek şekilde ortaya koymanız büyük önem taşımakta. Kişisel planda projeleriniz, hedefleriniz yeni bir aşamaya gelebilir. Dikkat çekici değerlendirmeler içindesiniz. Bu koşullar kariyerinizi ve mesleki konuları da aydınlatıyor.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu hafta 4’ünde Aslan burcunda gerçekleşen dolunay çalışma hayatınıza, mesleki uğraşlara ait konuları öne çıkarmakta. Daha çalışkan ve gayret içinde olabileceğiniz günlerdesiniz. Boş kalmayacaksınız. Aynı zamanda sizi uğraştırabilecek koşullar da 0labilir. İş hayatında kendinizi geliştirebileceğiniz imkanlar olabileceği gibi, başkalarına hizmet vermenizi gerektiren yükler de var. Bu dönemde tam olarak bilemediğiniz koşullar içindesiniz. Kimi zaman akışta kalmak gerek. Uzaklarla ilgili kendinizi geliştirebileceğiniz imkanlar bulabilirsiniz.

Kaynak: Milliyet

Konular :