ASTROLOJİ VE TAROT

8-14 Ağustos Haftası Burç Yorumu

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 08.08.2016

8 Ağustos Haftası Burç Yorumu

Bu hafta Başak burcundaki gezegenler nelere işaret ediyor? İşte, deneyimli Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'ndan, 8-14 Ağustos haftasını yönelik, haftalık burç yorumu.

Haftalık Burç Yorumunuzu Okumadan Ani Kararlar Almayın

Gökyüzünün işaret ettiklerini daha doğru değerlendirebilmeniz için yükselen ve zıt burcunuzu da okumayı unutmayın.

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Haftalık burç yorumunuzda, aşırı riske girmemeniz gerektiğine işaret ediliyor; aman dikkat!

Bu hafta iş ve çalışma koşullarınıza yönelik gelişmeler, daha dikkatli olma ihtiyacı vurgulanmakta. Ancak detaylar ve organizasyon gerektiren konularda gerçekçi davranmak, etki altında kalmamak gerek. 10’u civarında huzursuzluk getirebilen koşullar olabilir. Finansal konularda aşırı risklere girmemek, daha serin kanlı davranmak gerekebilir. Hafta sonu yaklaşırken iş hayatına yönelik konularda fedakarlıklar gündeme gelebilir. Aynı zamanda uzaklarla, yabancılarla ilgili işler, yolculuklar ve ilişkilerde sınırlamalar yaşanabilir.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Haftalık burç yorumunuzda, bu hafta finansal konularda dikkatli olmanıza işaret ediliyor.

Bu hafta Başak burcundaki gezegenler hayatınıza daha fazla eğlence, yaratıcılık ve keyif katabileceğinizi anlatıyor. Hayatın güzel yönlerine açık durmak, kendinizi ifade etmek için uygun koşullar var. Aşkta mutluluk ve çocuklarla ilgili hareketlilik de mümkün. 10’u civarında özellikle ilişkileriniz, evlilik ve ortaklıklarla ilgili konularda daha fazla çaba sarfetmek durumundasınız. Karşıtlık içeren konularda esnek ve sakin kalmaya bakmalısınız. Haftanın ilerleyen günlerinde özellikle finansal konularda, sınırlamalar, sorumluluklar artabilir.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Haftalık burç yorumunuzda, evle ilgili işlere odaklanabileceğinize işaret ediliyor.

Bu hafta Başak burcundaki birikim daha çok aileniz, eve yönelik uğraşlar yönünde bir hareketlilik yaratmakta. Evde daha çok meşgul olabilirsiniz. Toprak, gayrimenkulle ilgili konular da gündeme gelebilir. Aynı zamanda ilişkilerinizde de daha sakin kalmaya gayret etmelisiniz. 10 Ağustos civarında zaman alan işler, büyük çaba dikkat çekmekte. Özellikle sağlıkta ve işe yönelik meşguliyetlerde dayanıklılık göstermek gerekebilir. Hafta sonu yaklaşırken, özellikle iş hayatınızda ve sorumluluklar alanında yeni gelişmeler olabilir.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Haftalık burç yorumunuzda, zihinsel olarak verimli günlerde olacağınıza işaret ediliyor.

Bu hafta Başak burcundaki gezegenler görüşmeler, evraklar, yazışmalar konusunda harektlilik yaratmakta. Zihinsel açıdan daha verimli ve canlı olabileceğiniz günlerdesiniz. Ancak düşüncelerinizden emin olmak konusunda daha gerçekçi olmaya da gayret etmelisiniz. 10 Ağustos civarında güzel olan şeyler için harcamalar, yatırımlar dikkat çekmekte. Birikimlerinizi değerlendirmek için çaba sarfedebilirsiniz. Hafta sonu yaklaşırken, iş ve çalışma koşullarınıza ait gelişmelere dikkat etmek, sorumlu davranmak gerekebilir.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Haftalık burç yorumunuzda, iş hayatınızda başarılı bir süreçte olacağınıza işaret ediliyor.

Bu dönemde Başak burcundaki gezegenler özellikle para durumuzu, iş hayatınız ve çalışma kapasitenizle ilgili konulara vurgu getirmekte. İş hayatında daha çok şey yapabileceğiniz, çalışkan olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Alım-satım işleri de dikkat çekebilir. 10 Ağustos civarında ev ve iş konularına yönelik daha dikkatli ve gayretli hareket etmeyi gerektiren koşullar var. Toprağa, evinize yönelik işlere odaklısınız. Hafta sonu yaklaşırken, önem verdiğiniz şahsi bir konu üzerinde daha ciddi ve gerçekçi şekilde durmak isteyebilirsiniz.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Haftalık burç yorumunuzda, hedeflerinize daha çok yöneleceğinize işaret ediliyor.

Bu hafta burcunuzda ilerleyen pek çok gezegen kişisel açıdan oldukça hareketli ve yenilikler yapabileceğiniz koşullara işaret etmekte. Zekanızı, yeteneklerinizi daha dikkat çekici kullanabilirsiniz. Hedefleriniz yönünde daha gayretlisiniz. 10 Ağustos civarında görüşmeler, ziyaretler, yakın çevreniz ve kardeşlerle ilgili konularda daha sakin ve serinkanlı olmaya bakın. Zihinsel açıdan konsantre durumda olabilirsiniz. Hafta sonu yaklaşırken özellikle işiniz ve sorumluluklarınızla ilgili konulardaki değişiklikler pek çok şeyi yeniden düşündürtebilir.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Haftalık burç yorumunuzda, parasal konularda daha fazla çaba göstereceğinize işaret ediliyor.

Bu dönemde bazı belirsizlikler, bağlayıcı koşullar ve fedakarlık gerektiren koşullar içinde olabilirsiniz. Özellikle iş hayatına ve hizmet içeren konulara vurgu var ancak bir yandan da sınırlayıcı koşullar ve gizli engeller gündeme gelebilir. Sabırlı olmak gerekiyor. 10 Ağustos civarında özellikle parasal alanda ve ortaklaşa konular içinde gayret gösterebilirsiniz. Ortaklaşa bir iş içinde kişisel çatışmalara girmemelisiniz. Hafta sonu yaklaşırken, kafaca meşgul olduğunuz bir konu, yabancılarla ilgili sorumluluklar değişikliklere yol açabilir.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Haftalık burç yorumunuzda, iş hayatınızda değişikliklerin gündeme gelebileceğine işaret ediliyor.

Bu hafta Başak burcundaki birikim gelecek beklentilerinize, işe ve çalışma hayatınıza ait konulara canlanma getirmekte. Gruplar, arkadaşlıklar ve sosyal konular hareketlilik kazandırmakta. 10 Ağustos civarında özellilkle daha çok şey yapabileceğiniz imkanlar var. Gayret ve mücadele içinde olabilir, kişisel açıdan önem taşıyan konulara odaklanabilirsiniz. Hafta sonu yaklaşırken, parasal konular ve iş hayatınızla ilgili değişiklikler ve bazı sınırlamalar üzerinde daha fazla durmanız gerekebilir. Daha ciddi düşünmek gerekebilir.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Haftalık burç yorumunuzda, gereksiz risklerden uzak durmanız tavsiye ediliyor.

Bu hafta Başak burcundaki gezegenler sizi daha fazla öne çıkarırken, iş hayatınızda ve hedeflerinizle ilgili konularda daha çok şey yapabilirsiniz. Burcunuzda ilerleyen Mars da sizi çok enerjik kılıyor. Ancak bir yandan da öfkenizi ve çıkışlarınızı kontrol altında tutmaya bakın. 10 Ağustos civarında bazı elde olmayan koşullar, gizli nedenler yüzünden huzursuzluklar, endişeler söz konusu olabilir. Gereksiz risklere girmemelisiniz. Hafta sonu yaklaşırken kişisel alanda daha ciddi ve gerçekçi düşünmenizi gerektiren sorumluluklar var.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Haftalık burç yorumunuzda, gelecek beklentilerinize dikkat çekiliyor.

Bu dönemde Başak burcundaki gezegenler düşünce dünyanızı zenginleştirebileceğiniz, kendi fikirlerinizi daha iyi yayabileceğiniz olanaklara işaret etmekte. İş ve hizmet konularında yabancılarla ilişkiler, eğitsel konular da daha sık gündeme gelebilir. 10 Ağustos civarında gelecek beklentileriniz ve planlarınızla ilgili daha çok çaba ve konsantrasyon gerekiyor. Bugünlerde daha gayretli olmaya bakın. Hafta sonu yaklaşırken, sizi daha çok düşündüren ve işle ilgili konularda tam kontrol sağlayamadığınız değişiklikler yaşanabilir.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Haftalık burç yorumunuzda, stresli durumlardan uzak durmanız tavsiye ediliyor.

Bu dönemde bir yandan önemli değerlendirmeler ve muhasebeler yaparken, bir yandan da zihininizi uğraştıran, bazı endişeler yaratan koşullarla ilgilenmek durumundasınız. Ortaklı işler, finansal işler, başkalarına bağlı koşullar yüzünden stres doğurucu olabilir. Kuruntu yapmamalısınız. İşle ilgili değişiklikler bu süre içinde meşgul edici olabilir. 10 Ağustos civarında yine sorumluluklar ve ünvanınızla ilgili konularda serinkanlı davranmak, yoğun çaba göstermek gerekebilir. Hafta sonu yaklaşırken, beklentilerinizde daha ciddi olabilirsiniz.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Haftalık burç yorumunuzda, bu hafta daha akılcı hareket etmeniz gerektiği tavsiye ediliyor.

Bu hafta karşıt burcunuz Başak’taki gezegenler dışsal koşullara, ilişkilerinize ve başkalarından öğrenebileceğiniz çok şeye işaret ediyor. Daha akılcı, düzenli ve organize olmaya bakın. Göstereceğiniz dikkat çok yararlı olabilir. 10 Ağustos civarında uzaklarla ilgili gelişmeler, yolculuklar ve kişisel açıdan sizi geliştirebilecek olanaklar var. Ancak iş ve çalışma koşulları içinde daha fazla gayret ve kararlılık göstermek durumundasınız. Hafta sonu yaklaşırken, özellikle iş hayatındaki sınırlamalar konusunda daha gerçekçi olmalısınız.

Milliyet

Konular :