ASTROLOJİ VE TAROT

Akıcı ve Yaratıcı Bir Hafta Bizleri Bekliyor

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 01.12.2014

Akici ve Yaratici Bir Hafta Bizleri Bekliyor

Haftaya heyecanlı, yaratıcı temalar içinde başlıyoruz.Bakalımdeneyimli Astrolog Hakan R. Kırkoğlu haftaya dair neler söylüyor:

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu hafta Yay burcundaki gezegenler akıcı ve yaratıcı olabileceğiniz koşullara işaret ediyor. Düşüncelerinizde daha serbest ve farklı olan şeylere açıksınız. Fikirlerinizi yaymak ve paylaşmak adına çok şey yapabilirsiniz. Yolculuklar, yeni insanlardan alacağınız öneriler hayatınıza renk getirebilir. Aşkta ve arkadaşlıklarda heyecanlı ve pozitif koşullar var. Başkaları ile çok şey paylaşabilirsiniz. 5’inden itibaren içinde bulunduğunuz gruplara, arkadaşlıklara daha dikkat edin. Bu konularda gelecek beklentilerinizi etkileyen koşullar olabilir.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu hafta Yay burcundaki gezegen toplaşması sizi bağlayan ve etkileyen dışsal konulara ve ilişkilere dikkat çekiyor. Bu dönemde miras, borç, alacak gibi finansal boyutu olan durumlarla daha fazla ilgilenme gereği duyabilirsiniz. Bu alanda imkanlar ve kazanç vadeden koşullar da olabilir. Ancak bir yandan da ortaklı işlerin getirdiği huzursuzluklar yaşanabilir. 5’i civarında sizi hareket geçirebilecek koşullar var. Bu tarihten sonra mesleki konularda, iş hedeflerinizde daha gayretli olmalısınız. Bu arada esnek davranamamak sıkıntı yaratabilir.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu hafta karşıt burcunuz Yay’daki hareketlilik sizi özellikle ilişkileriniz ve beklentileriniz konusunda hareketli kılıyor. Yılın bu döneminde önemli sonuçlar alıyor ve değerlendirmeler yapıyor olmalısınız. Yıl boyunca sizi meşgul eden koşullar da değişmekte. Bu dönemde başkalarından alacağınız yanıtlara ve önerilere dikkat edin. Böyle bir dönemde işbirliği ve uyum içerisinde olmak önemli. Satürn burcunuza karşıt durmaya yaklaşırken bazı yavaşlamalar söz konusu olabilir. Hedeflerinizde, düşüncelerinizde sabırlı olmaya bakın.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu hafta Yay burcundaki toplaşma iş ortamındaki koşullara büyük hareketlilik ve uğraş getirmekte. Yapacak çok işiniz olabilir. Adım adım ilerlemeli, dağılmamaya bakmalısınız. Mesleki konularda eğitim ve yabancılarla ilgili görüşmeler de söz konusu olabilir. Bu dönemde artan bir stres altındasınız. Kendinizi, sağlığınızı aşırı germemelisiniz. İşbirliği yapmak ve esneklik göstermek gerek. 5’inden itibaren ortaklı işler, miras, borç alacak işleri ile daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Gereksiz endişelerden uzak durmaya bakın.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu hafta Yay burcundaki gezegen birikimi hayatınıza yaratıcı temalar, kendinizi gösterebileceğiniz olanaklar ve eğlenceli zamanlar getirmekte. Sınırlarınızı aşmak isteyeceğiniz, yeni ve riskli işlere girişebileceğiniz günlerdesiniz. Aşkta ve keyif veren konularda heyecana açıksınız. Bugünlerde üzerinizdeki yükleri atabilmek rahatlatıcı olacak. Şansın da sizden yana olduğunu görmelisiniz. Son zamanların stresleri azalmakta. 5’i çevresindeki gelişmelere dikkat edin. İlişkiler, evlilik ve karşıtlıklar açısından önemli olabilir.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu hafta yapacağınız işlerin önceliklerini belirlemeniz çok doğru olacak. Yay burcundaki gezegen birikimi eviniz, aileniz ve yerleşime ait konulara pozitif bir canlanma getirmekte. Adeta bitişler ve başlangıçlar içerisindesiniz. Bu arada kendi iç dünyanıza ve düşüncelerinize daha çok dönebilirsiniz. Toprağa, gayrimenkule yönelik gelişmeler de gündeme gelebilir. Bu dönemde dikkatlerinizi kendi kişisel uğraşlarınıza ve eve odaklayabilirsiniz. 5’i civarında gündeme gelecek olan koşullar iş ve çalışma koşullarınıza hareket ve mücadele getirmekte.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu hafta Yay burcunda meydana gelen toplaşma hayatınıza hareket, renk ve yeni haberler getirmekte. Düşünsel olarak canlı ve verimli olabileceğiniz günlerdesiniz. Fikirlerinizi daha heyecanlı ve açık şekilde paylaşabilir, yazarak da ortaya koyabilirsiniz. Kısa ya da uzun yolculuklar, yabancılarla karşılaşmak düşüncelerinizi yenileyecek. Çevresel değişiklikler içerisindesiniz. 5’inden itibaren cesaretinizin yükseldiğini söyleyebiliriz. Aşkta ve riskli konularda daha heyecanlı davranabilirsiniz. Aşk ve keyif içeren konularda tartışmalar da olabilir.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu hafta para, kazançlar ve destekler eviniz Yay burcundaki gezegen toplaşması iş hayatınıza önemli vurgular getirmekte. Daha istekli ve hevesli çalışabileceğiniz günlerdesiniz. Bu dönemde gelirlerinizi arttırabilecek işler yapabilir, anlaşmalardan, görüşmelerden olumlu sonuçlar çıkarabilir. Pek çok konuşma ve yabancılarla ilgili konu önünüzü açabilir. Başkalarından destek görmeniz zor değil. Yeteneklerinizi kazanca çevirebilecek olanaklar var. Ancak 5’i sonrasında ev ve güvenlik konularına özen gösterin.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu hafta burcunuzdaki gezegen birikimi ve büyümekte olan Ay, genel olarak niyetleriniz yönünde olumlu gelişmelere işaret etmekte. Satürn burcunuza doğru yaklaşırken, daha fazla sorumluluk alma ve işe ait konulara ciddi bakma eğilimindesiniz. Bu dönemde kişisel çabalarınız, başvurularınız yapıcı sonuçlar getirebilir. Arkadaşlıklar, görüşmeler ve iletişim ve yabancılarla ilgili konularda da hareketli olabilirsiniz. Özellikle 5’i çevresinde gündeme gelecek koşullara özellikle dikkat edin. Konuşmalar, ziyaretler ve hareketlilik artmakta.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu hafta Yay burcundaki gezegen birikimi ruhsal hayatınızı, kabullenme içeren konuları daha fazla gündeme getiriyor. Bazı belirsizlikler ya da gizli kalan konular öne çıkabilir. Farkındalığınız artmakta. Ancak bu dönemde bazı sıkıntılar, huzursuzluklar ya da farkında olmadan yaptığınız şeyler yüzünden stres yaşayabilirsiniz. Düşünce ve fikirleriniz yüzünden zorlanmanız mümkün. Bununla birlikte, fedakarlık etmeniz gereken durumlar da olabilir. Büyük riskli işlerden uzak kalın. Gizli kalan şeylerin de ortaya çıkması söz konusu olabilir.

Kova (Saka) Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu hafta Yay burcundaki gezegen toplaşması size daha pozitif ve düşüncelerinizi canlı biçimde paylaşabileceğiniz olanaklar getirmekte. Bu süreçte yeni gelişmeler içerisindesiniz. Bu yeni durumları iyi takip etmeye bakın. Benzer şekilde arkadaşlıklar ver gruplar size daha büyük destekler verebilir. Beklentilerinizi yeniden şekillendirdiğiniz bir dönemdesiniz ve üzerinizdeki yüklerin hafiflediğini görebilirsiniz. 5’i etrafında gündeme gelecek olan olaylar sizi öne çıkarmakta. Mars burcunuza girerken, daha aktif, cesur ve mücadeleci olabilirsiniz.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu hafta Yay burcundaki vurgu kariyer ve tanınma alanınızı aydınlatırken, kendinizi ortaya koyabileceğiniz pek çok fırsat bulabilirsiniz. Daha popüler ve dikkat çekici olabileceğiniz koşullar var. Kuşkusuz bu durum aynı zamanda test edileceğinizi de göstermekte. Nitekim Temmuz’dan beri gündeme gelen konular bu yönde sizi daha farkında kılmaya başladı. Bu dönemde mesleki konulara yönelmek ve harekete geçmek konusunda oldukça meşgulsünüz. 5’inden itibaren bazı elde olmayan koşullara, dikkatsizliklere, olası ihmallere dikkat edin.

Kaynak: Milliyet

Konular :