ASTROLOJİ VE TAROT

Aşk Hayatınızı Gözden Geçirmeniz Gerekebilir

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 29.07.2015

Aşk Hayatınızı Gözden Geçirebilirsiniz

Astrolog Hakan R. Kırkoğlu: "Önümüzdeki aylar beklentilerimize yeni bir bakış açısı getiriyor."

Venüsbugünlerde gerilemeye başladı ve 6 Eylül’e kadar da gerilemesini sürdürecek. Peki bu ne anlama geliyor? Burçları bu durum nasıl etkileyecek? Astrolog Hakan R. Kırkoğlu yanıtladı:

"Bu dönemi ilişkilerimizde, başkalarına verdiğimiz değerde ve anlaşmalarımızda yeniden düşünmek olarak değerlendirebiliriz. Venüs çekimi, güzelliği ve zevklerimizi anlatan gezegendir. Geri giden bir gezegen ise evde cüzdanını unutmuş adama benzer. Gerekli bir geri dönüştür bu. Bu dönemde aşkta, istek ve zevklerimiz yönünde nelerin düzgün, nelerin eksik ya da yetersiz olduğunu daha iyi anlayabiliriz.

Venüs gerilemesi belki yeteri kadar keyif alamıyoruz, eğlenemiyoruz anlamına gelebilir ancak bir yandan da bizim için yanlış seçimler içinde olduğumuzu da görebiliriz. Öyle gözüküyor ki bu yaz ve sonbahar aylarında aşkta, ilişkilerde, sevdiğimiz konularda duygu ve düşüncelerimizi güçlü bir şekilde gözden geçireceğiz. Ağustos’un ilk haftasında önemli bir değerlendirme süreci var."

İşte deneyimli Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'nunbu haftayadairburç yorumu:

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu dönemde kendinize güven duyabileceğiniz imkanlar, sevindirici haberler var. Yaratıcı konularda çok daha aktif olabilirsiniz. Sevdiğiniz konular üzerine kafa yorabilirsiniz. Düşüncelerinizi daha eğlenceli ifade edebilirsiniz. Aşkta ve ilişkilerde ise daha gerçekçi olmak gerekebilir. İş ortamında ilişkilere ve kadınlarla ilgili konulara odaklanmak gerekebilir. Aşkta heyecan arayışı var ama yeteri kadar bağlayıcı güç olmayabilir. 31’indeki dolunay size gruplar, arkadaşlıklar ve gelecek planlarınız hakkında yeni düşünceler getirmekte.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu dönemde önceliğinizi eve odaklı işler ve ailevi konulara daha çok verebilirsiniz. Evde hareketlilik ve trafik hızlanmakta. Evden yapılabilecek işler de artabilir. Enerjinizi planlı harcamaya bakın. Üzerinde konsantre olmanız gereken pek çok iş olabilir. Aşkta hareket ve istek var. Bu arada yaratıcı, eğlenceli konulara zaman ayırabilirsiniz. Ancak aştaki beklentilerinizde daha gerçekçi kalmak doğru olacak. 31’indeki dolunay ev ve iş hayatınız arasında sizi meşgul eden pek çok olay olduğunu gösteriyor. Kendi iç sesinizi dinlemeniz gerçekten yararlı olacak.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu hafta Aslan burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür size daha çok hareket, yolculuk ve ziyaretler getirebilir. Zekanızı, görüşlerinizi çok daha etkin şekilde ortaya koyabilirsiniz. Kardeşler, komşular, yakın çevrenizdekilerle ilgili gündemler de olabilir. Okuma, yazma, iletişim içinde olmak yaratıcılığınızı güçlendiriyor. Bu arada evde, ailevi işlerde daha uyumlu, keyifli olmanın yollarını arayabilirsiniz. Evde güzelleştirmek isteyeceğiniz şeyler olabilir, ancak bu konuda aceleci olmamalısınız. Dolunay size yeni haberler, değerlendirmeler getiriyor.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu dönemde hem fiziksel açıdan aktif, hem de iş konusunda daha girişimci olabilirsiniz. Aslan burcundaki Güneş ve Merkür özellikle iş hayatına, parasal konulara, anlaşmalara hareketlenme getirmekte. Güçlü kişilerden destek görebilir, bu arada ticari imkanlar içerisinde olabilirsiniz. Bu arada yakın çevrenizde, kadınlarla, kardeşlerle ilgili dikkat çekici konular da olabilir. Görüşmelerde yeni işbirlikleri arayabilirsiniz. Burcunuzdaki Mars ise sizi bu dönemde cesur ve kendine odaklı kılıyor. Dolunay maddi konular üzerinde yeni kararlar getirebilir.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Güneş ve Merkür kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz fırsatlara işaret etmekte. Yılın bu döneminde hızlı adımlar, değişiklikler içerisindesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak zor olmayacak. Kişiliğinizi, sağlığınıza ait konulara da odaklanmak zor olmayacak. 31’indeki dolunay özellikle ilişkilerinizden, evlilik hayatından neler beklediğiniz konularda harekete geçirici olabilir. Bu dönemde parasal alanda, harcamalarınızda yeni imkanlar bulmak zor değil ancak şartlar hemen olgunlaşmayabilir. Aceleci olmamalısınız.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu dönemde bazı beklemeler ya da hazırlık aşamasında durumlar söz konusu olabilir. Elde olmayan nedenler gündeme gelebilir. Kişisel konularda kabullenme içerisinde olabilirsiniz. Tam olarak göremediğiniz detaylar olabileceği için riskli durumlardan kaçınmak yararlı olacak. Venüs ise ilişkilerinize ve kişisel beklentilerinize daha farklı bakmanız gerektiğini anlatıyor. Aşkta sabırlı olmak gereği var. Ancak yine de bu dönemde, sizi koruyan ve gelecek yönünde olumlu işaretler veren gelişmeler de söz konusu. Biraz sabırlı olmak en iyisi.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu dönemde arkadaşlıklar, gruplar ve gelecek yönündeki beklentileriniz açısından olumlu tecrübeler söz konusu. Sosyal açıdan daha hareketli olabilirsiniz. Düşüncelerinizi geliştirebileceğiniz, daha çok paylaşabileceğiniz günlerdesiniz. Aynı zamanda hayatın güzel yönlerini görmekte zorlanmıyorsunuz. Ancak aşkta biraz daha dikkatli olmak gerekebilir. Bu konuda bazı soru işaretleri olabilir. 31’indeki dolunay ise size yaratıcı konularda kendinizi ortaya koymanız ve kendinize güvenmeniz konusunda yeni farkındalıklar getiriyor. 7

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu dönemde mesleki alanda dikkat çeken gelişmeler, yeni fırsatlar ortaya çıkabilir. İş hayatında öne çıkabileceğiniz, başarınızla gündeme gelebileceğiniz bir dönemdesiniz. Aynı zamanda sosyal konumunuzu etkileyen olumlu olaylar da bekleyebilirsiniz. 31’indeki dolunay gerek iş, gerekse özel hayatınız üzerinde daha çok düşünebileceğiniz durumlar getirmekte. Geçtiğimiz günlerde sizi duygusal alanda zorlayan, oyalayan koşullar olsa da, kendinize güveniniz artmakta. Gruplar, arkadaşlıklar içinde bakış açınızı yenilemeniz gerekebilir.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu dönemde Aslan burcundaki Güneş ve Merkür kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz imkanlar olduğunu gösteriyor. Kişiliğinizi, düşünce ve inançlarınızı daha güçlü ifade edebilirsiniz. Uzaklardan gelen haberler, yabancılarla ilgili konular düşüncelerinize yeni yollar açmakta. 31’indeki dolunay özellikle hayata bakış açınızı, kendi fikirlerinizi yansıtabilmeniz için olumlu koşullar getirmekte. İş hayatında yeni planlar ve özellikle önümüzdeki aylarda daha belirgin olacak şanslar var. Bu yönde hareketsiz kalmamalısınız.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu dönemde şartlar çok fazla sizin elinizde olmayabilir. İlişkilerinize, ortaklaşa konulara daha fazla odaklanmanız gerekebilir. Aslan burcundaki Güneş ve Merkür özellikle finansal işlere, ortaklı durumlara işaret etmekte. Bu alanda yeni imkanlar olabileceği gibi, sizi kişisel açıdan uğraştıran durumlar da olabilir. 31’indeki dolunay sırasında elinizdeki birikimleri, para durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Venüs ise kısa bir süreliğine burcunuzla uyumlu bir açıda durmakta. Aşk ve keyif veren konular, özellikle uzaklar ve yolculuklarla ilgili olarak gündeme geliyor.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Yılın bu döneminde önemli sonuçlar, değerlendirmeler içindesiniz. Son altı aydır gündemde kalan koşullar artık değişmeye başlıyor. Siz de yeni kararlar içinde olabilirsiniz. Bu dönemde başkalarından beklentiniz, kişisel tutumunuz ilişkilerinizde önemli sonuçlar doğurabilir. Şartları tek başına yönetmeniz pek elinizde olmasa da, alacağınız tepkilere dikkat etmelisiniz. Bugünlerde evlilik, ortaklı işler ve anlaşmalar açısından dikkat çekici durumlar olabilir. Ortaklı konularda yeni imkanlar da var ancak bu alanda yeni gelişmeleri beklemelisiniz.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu dönemde Aslan burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür çalışma koşullarınıza ve sizi meşgul eden konulara daha çok dikkat çekiyor. Son zamanlarda daha keyfi ya da akışa göre davranmış olsanız bile, şimdi bu dönemde toparlanmak gerekiyor. Sağlığınızla ilgili koşullar yanında, çalışma koşullarınızda hareketlenme bekleyebilirsiniz. Yöneticilerle ilgili konular, konuşmalar önem kazanabilir. İş hayatına yoğunlaşabilirsiniz. Aşk ve ilişkiler alanında da önemli gelişmeler, tanışmalar olabilir ancak bu alanda biraz daha sabırlı olmaya çalışın.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.

Kaynak: Milliyet

Konular :