ASTROLOJİ VE TAROT

Başak Burcuna İlerleyen Venüs Nelere İşaret Ediyor?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 15.07.2015

Başak Burcuna İlerleyen Venüs Nelere İşaret Ediyor

Bu hafta Venüs’ün Başak burcunda ilerlemesi ne anlama geliyor? Hangi burcu nasıl etkileyecek? İşte, Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'nun yorumuyla bu haftanın burç yorumu.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu dönemde ev ve aile cephesinde sizi daha hareketli, mücadeleci ve aktif kılan çok şey var. Enerjinizi mesleki konulara vermekten çok özel hayatınıza ait durumlarla ilgilenebilirsiniz. İlerleme döneminde değilsiniz ancak kendi iç sesinizi dinlemek, içinize dönmek de yararlı olabilir. Ayrıca evde yapılacak çok iş olabilir. Çalışma ortamınızda ilişkilere, kadınlarla ilgili konulara daha çok özen gösterebilirsiniz. Son zamanlarda aşkta yaşanan hararetli durumlar yerini daha gerçekçi bir atmosfere bırakıyor. Ayaklarınızın yere bastığı bir dönemdesiniz.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu hafta Venüs’ün Başak burcunda ilerlemesi özellikle hayattan keyif almak, aşk ve keyif getiren konular açısından daha pozitif koşullara işaret etmekte. Sevdiğiniz konulara yönelmek, tatil yapmak açısından da uygun imkanlar var ancak bu durum pek uzun soluklu olmayabilir. Bu dönemde yakın çevrenizde, sizi duygusal açıdan meşgul eden konular içerisinde hareketli bir iletişim içerisindesiniz. Ziyaretler, konuşmalar, görüşmeler, kardeşlerle ilgili konular meşgul edici olabilir. Düşüncelerinizde biraz daha dengeli ve sabırlı olun.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu hafta Venüs’ün Başak burcuna ilerlemesi aileniz, eve ait konular, evdeki işler açısından yeni meşguliyetler getiriyor olabilir. Evinizi, özel hayatınızı güzelleştirecek istek ve tutumlar içerisinde olabilirsiniz. Ancak bu koşullar çok kararlı olmayabilir. Bu dönemde birikimlerinizi, elinizdeki kaynakları daha akılcı kullanmaya bakın. İş hayatında masraflarınız daha yüksek seyrediyor olabilir. Harcamalarınızı kontrol etmelisiniz. Bu arada eve ve ailenize ait uğraşlar, eve yönelik olumlu beklentiler önümüzdeki dönemde sizi daha çok meşgul edebilir.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu dönemde yeni atılımlar, başlangıçlar içindesiniz. Kendinize odaklanmakta zorlanmayacaksınız. Kafanıza taktığınız konularda büyük bir cesaret gösterebilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek için çok şey yapabilirsiniz. Ancak öfkenizi ve çıkışlarınızı akılcı ve dengeli kılmaya bakın. Bugünlerde kısa yolculuklar, yakın çevrenizde hareket ve daha fazla diyalog var. Kadınlarla ilgili konularda, içerisinde denge ve hoşluk yaratabileceğiniz bazı imkanlar yaratabilirsiniz. Zihinsel açıdan daha verimli olabileceğiniz günlerdesiniz.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu dönemde bazı karışık durumlar, tam olarak kontrolünüzde olmayan ve gizlilik içeren konular söz konusu olabilir. Özellikle duygusal alanda, ailevi konular içerisinde daha sakin ve dengeli kalmaya bakın. Geçmişten kaynaklanan konular şimdi yeniden ortaya çıkıyor olabilir. Duygusal açıdan bir arınma dönemindesiniz. Yine bu dönemde özellikle parasal konular içinde yeni imkanlar, anlaşmalar, kadınlarla ilgili konular da gündeme gelebilir. Önümüzdeki dönemde parasal açıdan yeni imkanlar yaratabilecek koşullar ortaya çıkıyor.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu hafta Venüs’ün burcunuza ilerlemesi özellikle beklentileriniz, ilişkileriniz açısından yeni bir süreç başlatmakta. Aşkta ve ilişkilerinizde, kendinizi öne çıkarma konusunda daha istekli olabilirsiniz. Ancak bu durum çok uzun süreli ya da istikrarlı olamayabilir. Yine de kişisel konularda yeni bir tutum içerisine girmektesiniz. Bu dönemde içinde bulunduğunuz gruplar, arkadaşlıklar açısından da hareketli zamanlar var. Bir grup içerisinde daha aktif rol alabilirsiniz. Eve yönelik yeni beklentiler ve harekete geçirebileceğiniz fırsatlar da var.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu dönemde sizi aktif ve girişimci kılan pek çok koşul var. Özellikle içerisinde işinizin, ailevi konuların ve mesleki statünüzün olduğu konularda daha cesur ve atılımcı olabilirsiniz. Ancak bir yandan da duygusal dengenizi, öfkenizi kontrol altında tutmaya bakın. Bu dönemde isteklerinizin belirsizleşmesi, özellikle aşkta, evlilik hayatında daha karmaşık hale gelmesi mümkün. Venüs’ün konumu geçmişten kaynaklanan durumlara, bazı elde olmayan, gizli koşullara da işaret ediyor olabilir. Aşkta, beraberliklerinizde daha anlayışlı olmaya bakmalısınız.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu dönemde Yengeç burcundaki Güneş ve Mars sizi oldukça kararlı ve istekli kılıyor. Pek çok konuda kendinize güveninizin arttığı bir dönemdesiniz. Satürn hala burcunuzda olmakla birlikte, üstünüzdeki yüklerin yakın zamanda uzaklaşacağını görebilirsiniz. Bu dönemde uzaklarla ilgili uğraşlar, akademik işler, yabancılarla ilgili işler sizi çok daha aktif kılabilir. Aynı zamanda bu dönemde gelecek beklentileriniz konusunda iyimserleşiyorsunuz. Arkadaşlıklar, gruplar, kadınlarla ilgili konular gelecek için yeni imkanların işaretçisi olabilir.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu dönemde karışık durumlar, sizi duygusal açıdan test eden gelişmeler devam ediyor. Ancak bir süredir yaşanan gelişmeleri daha iyi yönlendirmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde miras, borç, alacak gibi içerisinde ortaklı finansal konuların yer aldığı gelişmeler gündemde kalabilir. Yatırımlar açısından yeni kararlar alabilirsiniz. Şartlar tam olarak elinizde olmamakla birlikte, riskli işler, durumlar içerisindesiniz. Yine bu dönemde iş hayatında ortaya çıkabilecek yeni fırsatlara dikkat edin. Bu imkanlar gelecek açısından çok şey vaat edebilir.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu dönemde son altı aydır sizi meşgul eden konulara artık yeni bir tavırla yaklaştığınızı söyleyebiliriz. Önemli değerlendirmeler ve kararlar içerisindesiniz. Şartları tek başına değiştirmeniz kolay olmamakla birlikte, ilişkilerinizden önem dersler çıkarabilirsiniz. Bu dönemde ortaklı konulara, size muhalefet edenlere daha gerçekçi yaklaşmalısınız. Neyse ki ilişkilerinizde yeni imkanlar ve gelecek vaadeden ümitler de var. Uzaklarla ilgili işler, yolculuklar, içerisinde medyanın olduğu konularda size canlılık getiren görüşmeler olabilir.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu dönemde şartlar pek parlak olmamakla birlikte, yeni uğraşların, kafanızı meşgul eden gelişmelerin olduğu görülmekte. Yengeç burcundaki gezegenler gerek işte, gerekse eve, ailenize ait konularda yoğun çaba harcadığınızı gösteriyor. Fiziksel açıdan kendinize özen göstermeye bakın. İş ortamında daha mantıklı hareket etmeye özen gösterin. Zaman alan işler içerisindesiniz. Bu arada parasal konularda yeni ortaklıklar, içerisinde miras ya da alacak olabilecek koşullar da gündeme gelebilir. Ortaklı işler içerisinde yeni fırsatlar doğmakta.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu dönemde yaratıcı alanda, sevdiklerinizle ilgili konular içinde aktif olmaya devam edebilirsiniz. Aşkta ve ilişkilerinizde yenilikler, sizi daha tutkulu kılan deneyimler var. Kendinizi heyecana ve riskli konulara daha açık tutuyorsunuz. Çocuklarla ilgili uğraşlar, sevdiklerinize yönelik konular gündemde kalıyor. Ayrıca bu dönemde gerek iş gerekse ev hayatında yeni bir tutum söz konusu. İşbirliklerini iyi değerlendirmeye bakın. İlişkiler alanında gelişen bu fırsatlar önümüzdeki günlerde daha belirgin hale gelmeye başlıyor.

Kaynak: Milliyet

Konular :