ASTROLOJİ VE TAROT

Bu Dönemde Daha Sakin ve Daha Esnek Olun

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 07.06.2016

Zihinsel Planlarınızda Daha Esnek Olun

Yeniay zihinsel planda daha esnek olmayı gerektiriyor. Peki ama böyle bir dönemde nasıl bir farkındalık içinde olmalıyız?

"Bu dönemde zihinsel dağınıklıklar, kararsızlıklar bir süre daha etkisini gösterirken, değişime direnmemek, esnek bir tavır içinde olmak, kendimizi eski düşünce biçimlerine göre değerlendirmemek, bakış açımızı daha geniş kılmak doğru bir yaklaşım olacaktır. Varsın her şey biraz daha karışsın." diyor uzman Astrolog Hakan R. Kırkoğlu.

İşte, ünlü Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'ndan haftaya dair yorumlar...

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

"Kendinizi Daha Güçlü Hissedebilirsiniz"

Bu hafta yeniay zihinsel canlılık ve yakın çevrenize hareketlilik getiriyor. Haftanın ilk günlerinde ziyaretler, görüşmeler, kafaca oldukça meşgul olabileceğiniz durumlar var. 7’si civarında kafanızı kurcalayan konularda, yakınlarla ilgili işlerde bir karar verme durumundasınız. 8’i ile birlikte, hayattan keyif alabileceğiniz, kendinizi daha güçlü bir şekilde ifade edebileceğiniz fırsatlar var. Aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda daha hevesli ve canlı olabilirsiniz. Ancak 9’u civarında parasal alanda ve harcamalarda güvenliğe önem verin.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

"Daha Dengeli ve Daha Az Kavgacı Olmaya Dikkat Edin"

Bu hafta cüzdanınızı ve para durumunuzu ilgilendiren gelişmeler, imkanlar ve fırsatlar dikkat çekiyor. Haftanın ilk günlerinde iş hayatında yeteneklerinizi seferber etmeye gayret edin ancak gerçekçi de olun. 7’si civarında maddi konularda bir seçime gitmeniz de gerekebilir. 8’i ile birlikte eve, toprağa, gayrimenkule ait işlerde daha kararlı olabilirsiniz. Bugünlerde evinizi, ailenizi ilgilendiren bir hareketlilik içindesiniz. Ancak 9’u civarında özellikle maddi konularda daha dengeli ve daha az kavgacı olmaya bakın. Tartışmalardan kaçının.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

"Sabırlı Olun, Ümidinizi Kaybetmeyin"

Burcunuzda gerçekleşen yeniay sizi daha canlı ve girişken kılmakta. Yeni kararların ve başlangıçların içindesiniz. Ancak bir yandan da engelleyen, bekleten, sabırlı olmanızı gerketiren durumlar var. Ümidinizi kaybetmemelisiniz. 7’si civarında ilişkilerinizi de içine alan konularda önemli değerlendirme, seçimler içinde olabilirsiniz. 8’i ile birlikte, yakın çevrenizde, görüşmeler ve anlaşmalar içinde daha çok şey yapabilir, düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Ancak 9’u civarında maddi kayıplara, ihmallere dikkat etmek gerekiyor.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

"Parasal Konularda Daha Rahat İlerleyebilirsiniz"

Bu hafta kontrolünüzde olmayan olaylar, akışa bırakmanız gereken durumlar içinde olabilirsiniz. Zihninizi endişelerden kurtarmaya, akışa güvenmeye özen gösterin. Bazı gizli kalan şeylerin de ortaya çıktığını görebilirsiniz. Yakın çevreniz, konuşma ve iletişim de sizi hayli meşgul ediyor. 8’i ile birlikte, aradığınız desteği daha iyi bulabilirsiniz. Parasal konularda ilerleme daha kolay gözüküyor. Maddi konularda, işte yeteneklerinizi daha güçlü ifade edebilirsiniz. Ancak 9’u civarında arkadaşlıklar içinde daha sakin kalmalısınız.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

"Atacağınız Doğru Adımlar Sizi Belirsizliklerden Kurtarabilir"

Bu hafta sizi sosyal açıdan canlı kılan, gelecekle ilgili beklentileriniz üzerine yoğunlaştığınız fırsatlar getirmekte. Ancak gruplar içinde ve beklentilerle ilgili olarak daha gerçekçi olma gereği de var. 7’si civarında arkadaşlıklar içinde bazı seçimler gündeme gelebilir. Neyse ki 8’i ile birlikte, kişisel planda çok daha istekli, girişken ve dikkat çekici olabilirsiniz. Bugünlerde atacağınız adımlar sayesinde belirsizliklerden kurtulabilirsiniz. Ancak yine de 9’u civarında özellikle işte ve ait durumlar içinde güvenlik konularına, huzursuzluklara dikkat etmelisiniz.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

"Daha Sakin Olmaya Çalışın"

Bu hafta kariyerinize, toplumdaki yerinize ait koşullar, sorumluluklar dikkat çekmekte. Hem iş hem de ev hayatında önemli değerlendirmeler söz konusu. Ancak koşullar tam istediğiniz gibi de olmayabilir. Beklentilerinizi dengede tutmaya gayret edin. 7’si civarında evlilik, anlaşmalar, ortaklıklar alanında daha özenli düşünmelisiniz. 8’inden itibaren tam olarak kontrol edemediğiniz durumlar, belki de gururunuzu ilgilendiren nedenler yüzünden huzursuzluk çekebilirsiniz. 9’unda da görüşlerinizde, sözlerinizde daha sakin kalmalısınız.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

"Yeni Planlar İçinde Olabilirsiniz"

Bu hafta size hareket, uzaklarla, yabancılarla ilişki getiren, dünyanızı genişleten değişiklikler eşlik ediyor. Başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz. Ancak görüş ve inançlarınızda daha anlayışlı ve esnek olmaya gayret etmelisiniz. Akademik ya da medyaya ait konular da gündeminizde yer tutabilir. 8’i civarında gruplar içinde ve arkadaşlıklarda daha pozitif ve kararlı olmanız mümkün. Yeni planlar içinde olabilirsiniz. Kendinize güveninizi ve yaratıcılığınızı geliştirebilirsiniz. Ancak 9’unda paranızın güvenliğine daha çok dikkat edin.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

"Daha Kararlı ve Daha İstekli Olabilirsiniz"

Bu hafta çift durumların, belirsizliklerin ortaklı işlerinizi, para durumunuzu etkilemesi açısından bazı riskler, tedirginlikler getirmekte. İş hayatında ve parasal alanda beklemeler, sıkıntılar var. Daha gerçekçi olmalı, hayallere kapılmamalısınız. 7’si sivarında aşkta ve ilişkilerde sabırlı olmaya bakın. 8’i ile birlikte, özellikle iş hayatında ve kendinizi sorumlu hissettiğiniz alanlarda daha kararlı ve istekli olabilirsiniz. Çabalarınızla dikkat çekeceksiniz. Ancak 9’u civarında evinize, toprağa ve birikimlerinize yönelik bazı huzursuzluklar olabilir.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

"Daha Sakin ve Mantıklı Hareket Edin"

Bu hafta yine önemli değerlendirmeler, kararlar ve özellikle başkalarından beklentilerinizi ilgilendiren stresli durumlar söz konusu. Pek çok konuda tek başına hareket edecek durumda değilsiniz. Evlilik ve ortaklıklarda daha sakin ve mantıklı hareket etmeye bakmalısınız. 7’si civarında ilişkilerinizde bazı seçimler gündeme gelebilir. Neyse ki 8’i ile birlikte, kendinizi daha eğlenceli ve pozitif hissedebileceğiniz çabalar içinde olabilirsiniz. Ufuklarınızı geniş tutmaya bakın. 9’u civarında iş ortamında daha dengeli olmak gerekiyor.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

"Olayları Krize Dönüştürmemeye Gayret Edin"

Bu hafta iş ve çalışma koşullarınıza, düzen, sağlık ve organizasyon içeren konulara bazı stresler ve zorunlu farkındalıklar getirmekte. Sağlıkta ve işte koşullar karşısından sabırlı olmaya bakın. Yorucu koşullar içinde olabilirsiniz. Zihinsel açıdan da denge olun. 8’i civarında özellikle kişiliğinizi, gururunuzu ilgilendiren bir uğraş içinde olabilirsiniz. Olayları krize dönüştürmemeye gayret edin. Bu dönemde üzerinizdeki yükleri daha iyi yönetmeye bakın. 9’u civarında aşkta ve harcamalarda müsrif olabileceğiniz koşullar var.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

"Hayata Daha Pozitif Bakabilirsiniz"

Bu hafta ikizler burcundaki yeniay aşk hayatınıza, eğlenceli konulara ve çocuklarla ilgili gelişmelere vurgu yapıyor. Ancak bir yandan da kafanız oldukça karışık ve kararsız da olabilir. 7’si civarında hayata daha pozitif bakabilirsiniz. Aşkta, ilişkilerinizde önemli değerlendirmeler de yapabilirsiniz. Gerçekçi olmak zor gelebilir. 8’i ile birlikte, ilişkilerde, evlilik ve ortaklıklarda daha fazla çaba sarfetmek ve dengede kalmak gerekiyor. Bu arada 9’u civarında da gerek iş, gerekse eve ait konularda daha sakin ve esnek olmaya bakın.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

"Bu Dönemde Hayalllere Kapılmamalısınız"

Bu hafta da değişken koşullar ve sizi iş ve evle ilgili konularda meşgul edecek değişiklikler, bir o kadar da belirsizlikler var. Hayallere kapılmamalısınız. Kendi iç sesinizi dinlemeye özen gösterin. Evinizi, ailenizi, güvenlik konularını ilgilendiren işler gündemde olabilir. Eviniz için güzel şeyler de yapabilirsiniz. 8’i civarında işte ve organize olmayı gerektiren konularda daha kararlı davranmak, kişisel bir çaba göstermek gerekebilir. Yorulsanız da somut sonuçlar elde edebilirsiniz. Ancak 9’unda yakın çevrenizde ve iletişimde daha sakin kalmaya bakmalısınız.

Kaynak: Milliyet

Konular :