ASTROLOJİ VE TAROT

Bu Hafta Aşk Hayatınız Testten Geçebilir

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 03.03.2015

Astrolojiye Göre Bu Hafta Aşk Hayatım Nasıl Olacak

Usta Astrolog Hakan R. Kırkoğlu bakın bu haftaya dair hangi yorumlarda, önerilerde bulundu:

Bu hafta Ay büyürken hayal gücüne dayalı yaratıcı konulara, sezgilere çok dah açığız. Neptün’ün konumu hassasiyet, fedakarlıklar ve bizi duygusal açıdan harekete geçiren motivasyonlar getiriyor. Özellikle 3 Mart ve çevresinde yenilik yapma, geleceğe daha hevesli bakma yönünde fırsatlar yakalayabiliriz. Jüpiter ve Uranüs arasındaki olumlu açı cesaret gösterdiğimiz konularda başarılı adımlar atabileceğimizi anlatıyor. Haftanın ilk günlerinde farklı görüşleri bir araya getirdiğimiz oranda değişik fikirleri uygulamaya sokabiliriz. Yenilikçi görüşler, bilimsel konularda buluşlar var.

4-6 Mart günlerinde ise ilişkilerimiz, aşk hayatımız bir dizi testten geçiyor. Bugünlerde sevgi ilişkilerinde ve beğenilerimizde huzursuzluklar, tepkiler ve yorucu koşullar ortaya çıkabilir. Duygusal açıdan daha tepkisel olabiliriz. 5 Mart’taki dolunay özellikle dengeli olma ve ilişkilerimiz konusunda beklenmedik koşullarla karşılaşabileceğimizi anlatıyor.

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu hafta burcunuzda ilerleyen Venüs ve Mars sizi daha hareketli ve çekici kılmakta. Enerjinizi fiziksel ve zihinsel açıdan ortaya koyabileceğiniz günlerdesiniz. Ancak bir yandan da henüz netleşmemiş durumlar, tam olarak önünüzü göremediğiniz koşullar da olabilir. Bu nedenle, düşünmeden hareket ederek risklere de girebilirsiniz. Bu dönemde gruplar, arkadaşlıklar farklı düşüncelerinizi ortaya koymanıza yardımcı olacak. 5 Mart’taki dolunay sırasında bazı elde olmayan koşullara ve zahmet çıkarabilecek durumlara dikkat etmelisiniz.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu hafta destekleyici koşullar olduğu gibi bazı karışıklıklara yol açabilecek durumlar da var. Balık burcundaki Güneş sosyal konulara, ortak yaratıcı çalışmalara, gelecek yönünde hayalci olabileceğiniz, ama aynı zamanda fedakarlık gösterebileceğiniz durumlara işaret etmekte. Aşk hayatında ve ilişkilerinizde ise daha dikkatli olmalısınız. Tam olarak kestiremediğiniz, gizli kalan ya da ihmalkar davranışlarınızın olduğu durumlarda yanlışlıklar, hatalar içinde olabilirsiniz. 5’indeki dolunay beklentilerinizi daha yaratıcı kılan imkanlar getirebilir.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu dönemde Balık burcundaki Güneş mesleki konuların ve hedeflerinizin önemli olduğu koşullara işaret etmekle birlikte, bu alanda belirsizlikler ya da dağınıklıklar getiren durumlar da olabilir. Mesleki alanda daha ciddi düşünmek ve gerçekçi olmak durumundasınız. Diğer yandan arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler ve gruplarla ilgili konularda canlandırıcı ve pozitif gelişmeler var. Daha dışadönük ve maceracı olabileceğiniz günlerdesiniz. Yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. 5’indeki dolunay ev ve işe ait konulara odaklanmanızı gerektirebilir.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu dönemde Balık burcunda ilerleyen Güneş değişik fikirlerden beslenebileceğiniz, kendinizi yeni düşüncelere açabileceğiniz olanaklara işaret etmekte. Yabancılarla görüşmeler de farklı imkanlar sağlayabilir. Bugünlerde mesleki konularda da kendinizi ortaya koyabileceğiniz girişimler içerisinde olabilirsiniz. Cesaret göstermekten kaçınmamalısınız. İş hayatında rekabete ve ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Bu dönemde gayret göstermek ve hedeflerinize ilerlemek için odaklı kalmalısınız. 5’indeki dolunay çok çeşitli haberler ve ziyaretler getirebilir.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu dönemde ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı öne çıkaran koşullar var. Balık burcundaki Güneş finansal durumunuza, sizi duygusal açıdan bağlayan, hassas kılan konulara açık olduğunuzu gösteriyor. Özellikle 5’indeki dolunay sırasında parasal açıdan önemli sayılabilecek kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde birikimlerinizi daha gerçekçi değerlendirmeye bakın. Yine bu dönemde sizi aşkta ve arkadaşlıklarda daha pozitif yapan imkanlar da var. Özellikle uzaklarla ilgili uğraşlar, yolculuklar ve yabancılar hayatınıza heyecan ve heves getirmekte.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu dönemde kontrolünüzde olmayan dışsal koşulların ve ilişkilerin sizi daha çok meşgul ettiği bir dönemdesiniz. Karşıt burcunuzda ilerleyen Güneş son altı aydır sizi ilgilendiren konuların değişmeye başladığını anlatıyor. Böylece yeni değerlendirmeler yapabilir, şartlarınızı gözden geçirebilirsiniz. 5’indeki dolunay sırasında kişisel açıdan önemli olan bir olaya odaklanabilirsiniz. Bu dönemde iş ve çalışma ortamınızdaki ilişkilere ve tepkilere özen göstermelisiniz. Fiziksel açıdan daha yorucu olabilecek koşullar yorgunluklar getirebilir.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu dönemde gerek ilişkileriniz ve evlilik hayatınız, gerekse iş ve çalışma ortamınıza yönelik konular öne çıkmakta. Karşıt burcunuzda ilerleyen Venüs ve Mars yakın arkadaşlıkları ve aşk hayatınızı daha canlı ve dinamik hale getirmekte. Yeni beraberlikler olabileceği gibi, süregelen ilişkilerinizin yönü de aniden değişebilir. İlişkilerinizde daha tepkisel olabileceğiniz durumlar olabilir. İş ve çalışma alanında ise daha gerçekçi olmaya bakmalı, belirsizliklerden ötürü planlı hareket etmeye bakmalısınız. Bu dönemde sağlığınıza daha çok özen gösterin.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu dönemde yaratıcı konularda ve çalışma hayatınızda sizi hareketli kılan çok şey var. Balık burcundaki Güneş sevdiğiniz uğraşlara ve insanlara zaman ayırabileceğinizi, yaratıcı hayal gücünü kullanarak, keyifli çalışmalar yapabileceğinizi göstermekte. Ancak bir yandan da fiziksel açıdan yorucu ya da zaman alıcı uğraşlar içinde olabilirsiniz. 5’indeki dolunay çok sayıda görüşme ve ziyaret içinde olabileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde başkaları ile fikir ayrılıklarına dikkat etmek ve iş ortamındaki ilişkilere de sabırlı yaklaşmak gerekebilir.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu dönemde ev ve aile yaşantınız ve sevdiklerinizle ilgili konularda daha meşgul olabileceğiniz görülüyor. Balık burcundaki Güneş eve, ailenize, babanıza ait konularda hassasiyetler, fedakarlık ve vericilik getirmekte. Evle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Ancak yaratıcı uğraşlar ve hayattan keyif alabileceğiniz olanaklar da var. 5’indeki dolunay duygusal alanda sizi daha dağınık kılabilir. Kendi iç dünyanıza dönmeniz yararlı olacak. Bu dönemde aşkta ve kendinizi ortaya koyabileceğiniz konularda maceracı ve heyecanlı olabilirsiniz.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu dönemde yakın çevrenizdekilere ve ailevi konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Balık burcundaki Güneş ziyaretler, görüşmeler ve haber getiren koşullara işaret etmekte. Yakınlar, kardeşlerle ilişkiler açısından daha hassas olduğunuz günlerdesiniz. 5’indeki dolunay fikirlerinizi netleştirebilir. Yine bu dönemde evle daha çok ilgilenmek ve çaba sarfetmek durumunda kalabilirsiniz. Kariyerinize zaman ayırmanız biraz daha zor olabilir. Evin güvenlik konuları ile uğraşmak gerekebilir. Ev içindeki ilişkilere de önem verebilirsiniz.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu dönemde düşüncelerinizi cesur ve güçlü biçimde ortaya koyabilir, yakın çevrenizle yoğun bir ilişki içerisinde olabilirsiniz. Balık burcundaki Güneş iş hayatınızda elinizdekileri kullanmak için farklı alternatiflerle karşılaşabileceğinizi gösteriyor. İşe ait konulara daha dikkatli yaklaşmak doğru olacak. Bu alanda hayaller ağır basmakta. 5’inde bu konular üzerinde daha çok düşünebilirsiniz. Ancak bugünlerde sizi zihinsel açıdan canlı tutan çok şey de var. Konuşmalar, ziyaretler, görüşmeler, fikir alışverişleri açısından heyecanlı günlerdesiniz.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bugünlerde burcunuzda ilerleyen Güneş size yeni fikirler, hayaller ve kişisel konularınıza odaklanabileceğiniz olanaklar getirmekte. Yeni bir dönem, yeni planlar da söz konusu. Ancak iş hayatında artan sorumluluklara dikkatle bakmalısınız. Mesleki konulara ve parasal işlere daha çok enerji sarfedebilirsiniz. 5’indeki dolunay özellikle başkalarının sizin hakkında ne düşündüğü ile ilgili konularda önemli ipuçları getirebilir. Bugünlerde duygusal alandaki beklentilerinizde ve işe ait konularda biraz daha sabırlı olmaya gayret etmelisiniz.

Kaynak: Milliyet

Konular :