ASTROLOJİ VE TAROT

Bu Hafta Kimlerin Aşk Hayatı Canlanacak?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 01.08.2016

Bu Hafta Kimlerin Aşk Hayatı Canlanacak

Deneyimli Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'ndan 1-7 Ağustos 2016 dönemine ait haftalık burç yorumu.

Haftalık Burç Yorumunuzu Öğrenmeye Hazır mısınız?

Bu hafta Aslan burcundaki yeniayevinizle, ailenizle, işinizle olan ilişkilerinizde ne gibi değişimlere işaret ediyor? Öğrenmek için deneyimli Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'nun 1-7 Ağustos haftasına ait burç yorumunlarını okuyabilirsiniz. Burç yorumunuzu daha iyi değerlendirebilmeniz için yükselen ve zıt burcunuzu da okuyun.

Yeniay Bu Hafta kimlerin Yüzünü Güldürecek?

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Mücadeleci Bir Hafta Sizleri Bekliyor

Aslan burcundaki yeniay genel psikolojinize canlılık, heyecan ve kendinizi daha güvenli ifade edebileceğiniz olanaklar getirmekte. Hobilere, sevdiklerinize, aşka daha çok zaman ayırabilirsiniz. Aynı zamanda bu dönemde uzaklarla ilgili işlerle, kendi inanç ve fikirlerinizi yayma konusunda daha istekli hatta mücadeleci olabilirsiniz. Bu konularda daha soğukkanlı düşünün. 5’i sonrasında iş ortamında kadınlarla ya da ilişkilerle ilgili uğraşlar daha çok gündeme gelebilir. 6’sı ile birlikte, mesleki işlere, sorumluluklara odaklanıyorsunuz.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Parasal Konulardaki Gelişmeler Endişe Yaratabilir

Bu hafta Aslan burcundaki yeniay dikkatinizi eviniz, ailenizle ilgili uğraşlara, yeni adımlara odaklıyor. Babanızla ya da gayrimenkullerle ilgili işler hız kazanabilir. Ancak bir yandan da miras, banka işleri ya da finansal konularda daha sakin ve dengeli düşünmelisiniz. Harcamalarınızda akılcı olmaya bakın. Eşinizin, ortağınızın parasal durumu bazı endişeler yaratabilir. Neyse ki 5’i sonrasında aşkta ve mutluluk getiren konularda çok daha pozitif bir dönem var. 6’sı sonrasında kendi kişisel isteklerinize daha iyi odaklanabilirsiniz.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Evle İlgili İşlerinizde Güzel Gelişmeler Yaşayabilirsiniz

Bu haftaki yeniay yakın çevrenize, konuşma ve görüşmelerinize daha etkin olabileceğiniz imkanlar getiriyor. Düşüncelerinizle, sözlerinizle daha dikkat çekici olabilirsiniz. Ancak bir yandan da ortaklaşa konularda, evlilikte daha dengeli kalmaya bakın. Son aylarda sürüncemede kalan pek çok konunun önü açılmakta. İş hayatında dışsal baskıların olduğu görülmekte. 5’i sonrasında evde, eve yönelik uğraşlarda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Evde hareketlilik artmakta. Dikkatinizi daha çok ailevi işlere, eve yönelik konulara verebilirsiniz.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Mesleki Konularda Çaba Göstermeniz Menfaatinize

Bu haftaki yeniay birikimlerinize, işle ilgili konulara daha fazla odaklanabileceğinizi gösteriyor. Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz imkanlar olduğu gibi, para kazanmak için çok şey yapabilirsiniz. Bu dönemde mesleki konulara yönelmek, çok çaba sarfetmek gerekebilir. Bu arada sağlığınızı, bedeninizi de ihmal etmemelisiniz. 5’i sonrasında zihinsel açıdan daha hareketli ve keyifli olabileceğiniz koşullar başlıyor. Bu dönemde eğitsel uğraşlar, ziyaretler, görüşmeler konusunda yapabileceğiniz çok şey var. Esnek olun.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu Hafta Pek Çok Yeni Karar Alabilirsiniz

Bu hafta burcunuzda gerçekleşen yeniay sayesinde dikkatleri üzerinize çekebilir ve pek çok konuda daha kararlı davranabilirsiniz. Yeni adımlar, başlangıçlar içerisindesiniz. Bu arada aşkta ve tutkulu olduğunuz konularda da son derece canlı hatta abartılı olabilirsiniz. Bu dönemde yeni riskler almaya çok açıksınız. Neyse ki 5’inden sonra iş ve para konularında daha bereketli koşullar var. Maddi alanda yeteneklerinizi değerlendirmeye, ilişkilerden yararlanmaya bakın. Bu dönemde iş hayatında kafanızda pek çok plan olabilir.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Sakin Olun ve Bu Hafta Fevri Kararlar Vermeyin

Bu dönemde bazı kritik koşullar ve elde olmayan nedenler söz konusu olabilir. Yeniayla birlikte bazı bitişler, sonlanmalar dikkat çekiyor. Bu dönemde ailevi işlere özen göstermek gerekebilir. Evde, yerleşimde ve evdeki koşullarda daha çok çaba dikkat çekiyor. Evde güvenlik konularına dikkat edin. Evde sakin kalmak gerek. Neyse ki 5’i sonrasında burcunuza ilerleyen Venüs sayesinde hayatın olumlu yönlerine açılabilirsiniz. Destek bulmakta zorlanmayacaksınız. 6’sı sonrasında yeni adımlar ve gayretler dikkat çekmekte.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Gelecek Planlarınız ile İlgili Daha Mücadeleci Olabilirsiniz

Bu hafta gerçekleşen yeniay yeni ümitler ve beklentiler anlamına geliyor. Gelecek planlarınız yönünde daha kararlı ve istekli davranabilirsiniz. Aynı zamanda bu dönemde sosyal alanda, arkadaşlıklar içinde daha canlı bir tempo olabilirsiniz. Bu dönemde yolculuklar, görüşmeler ve zihinsel açıdan sizi daha heyecanlı kılan koşullar var. Düşüncelerinizde daha mücadeleci de olabilirsiniz. Ancak 5’i sonrasında aşkta ve kadınlarla ilgili konularda bazı belirsizlikler, gizli durumlar gündeme gelebilir. Bu dönemde işle ilgili dikkat isteyen gelişmeler de var.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Kendinizden Söz Ettirebileceğiniz Bir Hafta Sizi Bekliyor

Bu haftaki yeniay sorumluluklarınıza, işle ilgili gelişmelere vurgu yapmakta. Mesleki konularda daha çok dikkat çekebilir, kendinizden daha çok söz ettirebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni koşullar şekillenmekte. Aynı zamanda iş hayatına odaklanmak ve yeni maddi olanaklar için çaba sarfetmek gerekebilir. Harcamalarınızı dengelemeye özen gösterin. Abartılı masraflar olabilir. 5’i sonrasında arkadaşlıklar ve gruplar açısından daha olumlu, destek alabileceğiniz koşullar var. İşle ilgili konularda detaylara daha çok dikkat edebilirsiniz.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Hırslı ve Mücadeleci Olacağınız Bu Hafta Yeni Fırsatlar Sizi Bekliyor

Bu hafta Aslan burcundaki yeniay size yeni istekler, daha fazla özgürlük ve kendinizi daha iyi anlatabileceğiniz imkanlar getirmekte. Uzaklarla ilgili konular, eğitim, medya ve yolculuklarla ilgili işlerde dikkat çekebilirsiniz. Bu arada burcunuza giren Mars da sizi daha istekli, hırslı ve mücadeleci kılmakta. Gücünüzü iyi kullanmaya bakmalı, aşırı risklere dikkatle yaklaşmalısınız. 5’i sonrasında mesleki konularda kadınlar ya da ilişkilerden destek var. Bu dönemde işe yönelik çabalarınızı da arttırabilir, daha çalışkan davranabilirsiniz.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Parasal Konularda Endişeli, Riskli Durumlara Dikkat

Bu hafta Aslan burcundaki yeniay sizi ortaklı işlerde, parasal alanda daha meşgul kılmakta. Bazı endişeler ya da huzursuzluklar da gündeme gelebilir. Eşinizin, ortağınızın maddi konuları ve yatırımlarla daha çok ilgilenebilirsiniz. Ancak bir yandan da elde olmayan nedenler, gizli durumlar bazı riskli gelişmeler de getirebilir. Düşünmeden hareket etmemeli, her zamanki gibi önlemci davranmalısınız. 5’i sonrasında uzaklar, yolculuklar ve medyaya ait konularda daha olumlu haberler ve destekler olabilir. Keyifli yolculuklar daha mümkün.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Ağustos'un 5'inden Sonra Ortaklı İşler Gündeminizde Olabilir

Bu hafta karşıt burcunuz Aslan’daki yeniay pek çok açıdan önemli ve son altı aydır süregelen durumların bir değerlendirmesi ve muhasebesi anlamına geliyor. Bu dönemde dışsal koşullar ağır basıyor olabilir. Başkalarından kaynaklanan koşullara da dikkat etmek gerekebilir. Olaylara bakış açınızda kendinizi de eleştirmelisiniz. Bu arada gruplar, sosyal çalışmalar açısından yeni hevesler ve heyecanlar da söz konusu. Belirli bir görüşü daha istekli savunabilirsiniz. 5’i sonrasında ise bazı endişeler ve ortaklı işler gündeme gelebilir.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

İş Hayatınızda Daha Sakin ve Daha Dikkatli Olun

Bu hafta Aslan burcundaki yeniay çabalarınızı daha çok işle ilgili konulara odaklayabileceğinizi anlatıyor. İşte ve çalışma koşullarında eksik kalan konular çözüme bağlanabileceği gibi, kendi sağlığınıza da özen göstermelisiniz. Bu arada iş hayatında daha sakin ve dikkatli olmanız gereken günlerdesiniz. İşte mücadele etmek gerek. Bununla birlikte, uzun vadede bazı önemli dersler de çıkartmanız gerekebilir. Sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz gerekiyor. 5’i sonrasında yakın ilişkilerinizde canlılık başlıyor.

Haftalık burç yorumunuzu okuyarak gökyüzünün işaretlerini doğru değerlendirebilirsiniz! Bol şanslar....

Milliyet

Konular :