ASTROLOJİ VE TAROT

Daha Sakin ve Daha Dengeli Olun

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 25.07.2016

Bu Hafta Daha Dengeli ve Sakin Olun

25-31 Temmuz 2016 haftası gökyüzü nelere işaret ediyor? Bu hafta neler yapılabilir? Hangi konularda daha dikkatli olmalı? Parasal konularda sizi bekleyen gelişmeler neler? Aşk hayatınızda hareketlilik olacak mı? İş hayatınızda bu hafta yaşayabileceğiniz riskler, gelişmeler neler? İşte, deneyimli Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'ndan 25 Temmuz-31 Temmuz haftasına dair burç yorumu.

25 Temmuz-31 Temmuz Haftalık Burç Yorumu

Burç yorumlarını doğru değerlendirebilmeniz için burcunuzun dışında, yükselen ve zıt burcunuzu da mutlaka okuyun.

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

"Bu Hafta Daha Sakin ve Dengeli Olmaya Bakın"

Bu günlerde Aslan burcunda ilerleyen Güneş size canlılık, dışadönük ve kendine daha çok güvenen bir tutum getirmekte. Aşkta, çocuklarla ilgili konularda, sevdiğiniz şeyler içinde daha mutlu olabilirsiniz. 27’sinde iş ve parasal konularda daha kararlı bir tutum içinde olabilirsiniz. Bugünlerde başarılı olmak için gayret göstermek gerekiyor. 29’u civarında ise borç, alacak işleri ve eşinizin, ortağınızın para durumları içerisinde daha sakin ve dengeli olmaya bakın. 30’u sonrasında iş ve çalışma konularına daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

"Bu Hafta Kararlı ve Dengeli Olmanız Menfaatinize"

Bu dönemde Aslan burcundaki gezegenler ailenize, eve, toprağa, yatırımlara yönelik konulara vurgu getiriyor. Evinizle ve kendi özel hayatınızla daha fazla meşgul olabileceğiniz günlerdesiniz. 27’si civarında kişisel alanda çok şey yapabilir ve kararlı davranabilirsiniz. Önemli adımlar ya da sağlıkla, evle ilgil işler de önem kazanabilir. Ancak 29’unda gerek işteki ilişkilerde gerekse evlilikte daha dengeli ve daha toleranslı olmak gerek. 30’u sonrasında yaratıcı konulara, hobilere ve sevdiğiniz konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

"Bu Hafta İş Ortamında Daha Sakin ve Dengeli Kalmaya Çalışın"

Bu dönemde Aslan burcunda ilerleyen Güneş, yakın çevrenize hareketlilik, değişik haberler, artan bir iletişim getirmekte. Eğitsel uğraşlar, ziyaretler ve görüşmeler açısından çok şey yapabilirsiniz. Ancak 27’si civarında bazı elde olmayan koşullar yüzünden işte huzursuzluklar olabilir. Gereksiz endişelere kapılmayın. 29’u civarında ise iş ortamında daha sakin ve dengeli kalmaya bakın. Sağlık ve düzen konularına özen göstermek gerekebilir. 30’u sonrasında aileinizi, evinizi ilgilendiren konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

"Bu Hafta Gereksiz Tartışmalardan Uzak Durun"

Aslan burcunda bir birikim olduğu bu dönemde harcamalarınız, nakit para dengeniz daha fazla önem kazanmakta. İş hayatınızı ve birikimlerinizi daha fazla düşüneceğiniz bir dönemdesiniz. Özellikle 27’sinde gelecekle ilgili maddi beklentiler ve planlar için yapabileceğiniz çok şey var. Birikimlerinize odaklanabilirsiniz. Ancak 29’unda ani harcamalara ve akılsızlıklara, tartışma yaratan koşullara dikkat etmelisiniz. Aşırılıklara kaçmayın. 30’u sonrasında ziyaretler, yer değişiklikleri ve görüşmeler öne çıkabilir.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

"Bu Hafta İş ve Para Konularında ZekiceAdımlar Atın"

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Güneş size kişisel alanda canlılık ve yenilenme getirirken, son üç aydır gündeme gelen konuları da daha belirgin hale getiriyor. Daha kararlı ve inandırıcı olabileceğiniz bir dönemdesiniz. 27’si civarında işe ait konulara, parasal işlere güçlü bir şekilde odaklanabilir, iş hayatında dikkat çekebilirsiniz. Ancak 29’u civarında evden kaynaklanan konular yüzünden daha dikkatli ve soğukkanlı olmaya bakın. Bu dönemde yeni fikirlere fazlasıyla açıksınız ve 30’u sonrasında iş ve para konularında zekice davranabilirsiniz.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

"İç Dünyanıza Dönük Olacağınız Bir Haftadasınız"

Yılın bu döneminde tam olarak öngöremediğiniz durumlar, bitişler ve sonlanmalar dikkat çekebilir. Kendi iç dünyanıza daha fazla dönebileceğiniz günlerdesiniz. Ancak gizli kalmış konular da gündeme gelebilir. 27’si civarında hayata bakış açınız, inanç ve görüşlerinizle ilgili konularda daha iddialı davranabilirsiniz. Uzaklarla ilgili konulara da odaklanabilirsiniz. 29’u civarında ise yakın çevrenizle görüşme ve konuşmalarda, ulaşımda daha dikkatli, sakin olunmalı. 30’u sonrasında kişisel istek ve düşüncelerinizde daha başarılı olabilirsiniz.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

"Yatırımlarla İlgli Önemli İlerlemeler Olabilir"

Bu dönemde Aslan burcunda ilerleyen Güneş gelecek beklentilerinize ışık getirirken, sizi daha ümitli ve iyimser kılmakta. Bu günlerde sosyal alanda ve arkadaşlıklar içinde daha pozitif olabilirsiniz. 27’si civarında parasal konularda, özellikle ortaklı işler, miras ya da yatırımlarla ilgili konularda önemli sonuçlar ve ilerlemeler olabilir. Ortaklı işler içindesiniz. Ancak 29’u civarında parasal alanda daha özenli ve dikkatli olmaya bakın. Alışverişlerde de akılcı olmaya bakın. 30’u sonrasında iletişimde ve konuşmalarda bazı aksamalar yaşanabilir.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

"İş Hayatında Büyük Gayret Gösterebilirsiniz"

Bu dönemde aslan burcunda ilerleyen Güneş, amaçlarınıza erişme konusunda önemli fırsatlar sunmakta. Pek çok girişiminizde daha çok dikkat çekebilecek, öne çıkabilecek durumdasınız. Özellikle 27’si civarında başarılı olmak yönünde büyük gayret gösterebilirsiniz. Bu bakımdan ilişkilerinize önem vermelisiniz. 29’u civarında ise konuşma ve yazışmalarınızda daha sakin kalmaya, dengenizi kaybetmemeye bakın. Görüş ayrılıkları gündeme gelebilir. 30’u sonrasında iş ve çalışma hayatında yeni bir hareketlilik başlıyor.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

"Mesleki Alanda Hareketli Günler Söz Konusu"

Bu dönemde Aslan burcundaki gezegenler size artan bir iyimserlik, hareketlilik ve kendinizi geliştirebileceğiniz imkanlar getirmekte. İnanç ve görüşlerinizi daha dikkat çekici şekilde ifade edebilirsiniz. 27’si civarında iş ortamında daha somut sonuçlar üzerinde durmak ve belirli konulara odaklanmak gerekebilir. Sabırlı davranmalısınız. Ancak 29’unda bazı elde olmayan ya da gizli kalan konular yüzünden iletişim problemleri ya da düşmanlıklar gündeme gelebilir. 30’u sonrasında mesleki alanda çok daha hareketli günler söz konusu.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

"Harcamalarınıza Dikkat Edin"

Bugünlerde Aslan burcunda ilerleyen Güneş, sizi bağlayan konulara, ortaklaşa işlere ve finansal değişikliklere işaret ediyor. Miras, krediler gibi işler daha çok gündemde olabilir. 27’si civarında sevdiklerinizle ilgili gelişmeler ve kendinize zaman ayırabileceğiniz olanaklar var. Harcamalarınıza dikkat edin. 29’u civarında grup çalışmaları içinde, arkadaşlıklarda daha sakin ve dengeli olmak gerekebilir. 30’u sonrasında eldeki işleri tamamlamak, sağlığınıza önem vermek iyi olacak. Yeteneklerinize de yapıcı biçimde odaklanabilirsiniz.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

"Bu Hafta Sakin ve Tartışmacı Olmamaya Bakın"

Yılın bu döneminde Güneş karşıt burcunuzdan geçerken son altı ayın muhasebesini yapmaktasınız. Bu dönemde bir dizi sonuç elde ettiniz ve aynı zamanda dışsal koşullara daha açıksınız. 27’si civarında ev ve ailenize yönelik işler, toprağa yönelik konular, parasal durumlar dikkat çekebilir. Daha kararlı ve gayretli davranabilirsiniz. Ancak 29’u civarında işte ve hedefleriniz yönünde daha sakin ve tartışmacı olmamaya bakın. İnatlaşmalar yaşanabilir. 30’u sonrasında bazı endişe yaratan konular, düşünceler söz konusu olabilir.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

"Parasal Görüşmelerde İstikrarlı Davranın"

Bu dönemde Aslan burcundaki gezegenler iş ve çalışma konularına, zaman alabilecek meşguliyetlere işaret etmekte. Süregelen işlerle ilgili daha çalışkan olmak durumundasınız. 27’si civarında yakın çevrenizle ilgili konularda, görüşme ve iletişimde daha yapıcı ve sonuç alıcı olabilirsiniz. Parasal işler, görüşmelerde istikrarlı davranın. 29’u civarında ise uzaklarla ilgili işler, yolculuklar açısından bazı aksamalar yaşanabilir. Planlarınızı, düşüncelerinizi değiştirmek gerekebilir. 30’u sonrasında önemli görüşmeler ve anlaşmalar yaşanabilir.

Milliyet

Konular :