ASTROLOJİ VE TAROT

Dolunay Bu Hafta Kutuplaşmalara Gebe; Aman Dikkat!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 08.12.2014

Dolunay Bu Hafta Kutuplasmalara Gebe Aman Dikkat

Bugünlerde farklı bakış açılarından dolayı tartışmaların gündeme gelebileceği;kimi zaman kutuplaştırıcı koşulların da söz konusu olabileceği konusunda uyarılarda bulunan deneyimli Astrolog Hakan R. Kırkoğlu, bakın haftaya dair neler hangi yorumlarda bulunuyor.

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu hafta kendinizi geliştirebileceğiniz olanaklar ve hareketli bir iletişim getiren koşullar devam etmekte. Dolunayın ardından görüşmelerinizi gözden geçirebilirsiniz. Özellikle maddi konularda, içerisinde kazançlarınız olan koşullar içerisinde daha duyarlı olabilirsiniz. Bu dönemde sosyal alanda, gruplar içerisinde sizi canlandıran durumlar olabilir, ancak arkadaşlıklar içinde daha sakin kalmaya da dikkat edin. 10’undan itibaren aşkta ve arkadaşlılarda farklı görüşler olabilir. İş hayatınızda kadınlarla ilgili durumlar da gündeme gelebilir.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu hafta 10’undan itibaren kendinizi daha uyumlu ve motive hissedebileceğiniz koşullar gelişmekte. Oğlak burcuna ilerleyen Venüs uzaklarla ilgili işlere, mesleki görüşmelere ve ilişkilere pozitif bir hava getirmekte. Bu dönemde ortaklı işler, yatırımlar, miras ya da sigorta gibi finansal uğraşlarla daha yakından ilgileniyor olabilirsiniz. Kariyer alanında da sizi meşgul eden bazı stresler var. İş hayatında kararlı davranmak, ortaya çıkan rekabet ya da tartışma gibi olasılıklar karşısında soğukkanlı olmak gerekebilir. Her şeye rağmen bu dönemde kişisel konularda başarılı, kararlı olabilirsiniz.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Yılın bu döneminde pek çok konuda değerlendirme ve muhasebe içerisindesiniz. Aldığınız tepkilere ve düşüncelere önem vermelisiniz. Yakın ilişkileriniz, arkadaşlarınız ve evliliğinizle ilgili konularda hareketli günlerdesiniz. Başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz. 10’undan itibaren ortaklı kazançlar, devlete ait konular ya da içerisinde sorumlulukların olduğu işlerden doğan imkanlar olabilir. Bu dönemde tam olarak hesap edemediğiniz, kapalı kalan koşullar da olabilir. Uzaklarla ilgili işler, eğitsel işler de dikkatinizi fazlasıyla meşgul edebilir.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu hafta Yay burcundaki gezegenler oldukça meşgul olduğunuzu, enerjinizi işle ilgili konulara verdiğinizi göstermekte. Bu nedenle daha iyi bir program yapmaya özen göstermelisiniz. 10’undan itibaren ilişkilerinizi, ortaklaşa işleri canlandıran ve daha fazla uyum getiren koşullar var. Bu dönemde eşinizden, ortaklarınızdan ya da yakın arkadaşlarınızdan daha fazla destek ve ilgi bulabilirsiniz. Ancak ortaklı finansal konular içerisinde gereksiz korku ve endişelere kapılmamaya bakmalısınız. İstikrar istiyorsunuz.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Yılın bu döneminde kendi iç işlerinize, eve, ailenize, yerleşiminize yönelik uğraşlara daha çok zaman ayırmak gerekiyor olabilir. Bu dönemde hem bitişler hem de yeni adımlar söz konusu. Bu durum mesleki konulara yeteri kadar odaklanamamaya neden olabiliyor. Geçtiğimiz aylardan beri gündeminizi, hedeflerinizi gözden geçirdiğiniz ciddi konular, sorumluluklar doğmakta. 10’undan itibaren ise aşkta, keyif veren konularda, çocuklarla ilgili alanlarda daha pozitif ve sizi daha mutlu edici fırsatlar doğmakta. Aşkta daha keyiflisiniz.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu dönemde Yay burcunda ilerleyen Güneş yakın çevrenize, zihinsel uğraşlara, görüşmelere büyük bir canlılık getirmekte. Kardeşlerle ilgili uğraşlar, anlaşmalar ve eğitim konularında çok daha sorumlu ve gerçekçi bir tutum içinde olabilirsiniz. 10’undan itibaren gayrimenkullerle ilgili konularda, eve ait uğraşlarda size kazanç getirebilecek fırsatlar bulabilirsiniz. Bu dönemde sizi ev hayatında mutlu kılabilecek şeyler var. Bu arada aşk hayatında ve yaratıcı uğraşlar içinde daha istekli ve heyecanlısınız. Aşkta daha maceracı olabilirsiniz.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu dönemde işten gelen kazançlara ve genel olarak mesleki konulara önem vermeniz yararlı sonuçlar getirebilir. Birikimlerinizi ve yeteneklerinizi kullanmak için kararlı bir çaba içerisinde olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular da önünüze değişik fırsatlar sunabilir. 10’undan itibaren yakın çevrenizde kadınlarla ilgili konular, görüşmelerde uyum ve anlaşma getiren imkanlar gündeme gelebilir. Sözlerinizle işe ait konularda daha yatıştırıcı ve dengeli davranabilirsiniz. Ancak bir yandan evde güvenlikle ilgili durumlara daha dikkatli yaklaşmalısınız.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Halen burcunuzda ilerleyen Güneş hayatınıza hareket ve canlılık getirmekte. Bu dönemde kişisel planda isteklerinizi daha iyi anlatabileceğiniz fırsatlar var. Yeni başlangıçlar içerisindesiniz. Bu arada son aylarda gerçekçi olmak ve sorumluluk almak konularında da daha net olabiliyorsunuz. Mesleki konular, iş hayatınız açısından yeni düşünceler içerisinde olabilirsiniz. 10’undan itibaren iş hayatında kazanç sağlayan imkanlar ve anlaşmalar olabilir. Elinizdeki kaynakları daha iyi değerlendirebilirsiniz. Yakın çevreniz de çok hararetli gözüküyor.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu hafta 10’undan itibaren Venüs’ün burcunuza ilerlemesi size daha yumuşak ve uyumlu temalar getirmekte. Hayatın güzel yönlerine zaman ayırabileceksiniz. Kadınlarla ilgili konular, ilişkiler ve anlaşmalar daha rahat hale gelebilir. Ancak bu arada tam olarak netleşmemiş ve beklemede olan, belirsizlik içeren koşullar da var. Bu dönemde fazladan harcamalara, ekonomik durumunuza daha dengeli ve kontrollü yaklaşmaya gayret ediniz. İş hayatını ilgilendiren işlerde dengesizlik, kimi zaman sürtüşmeler gereksiz masraflara yol açabilir.

Saka (Kova) Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars sizi çok daha kararlı ve mücadeleci kılmakta. Savaş gezegeni sayesinde kişisel konularda cesur ve girişimci olabilirsiniz. Ancak bir yandan da aşırı sertlik ve ben bilirimcilik yaparsanız, ilişkilerinizde hoş olmayan durumlar ortaya çıkabilir. Gelecek beklentileriniz ve umutlarınız yönünde pozitif bir dönemdesiniz. 10’undan itibaren arkadaşlıklar, ilişkiler ve aşk hayatınızda tam olarak kontrol edemediğiniz koşullar ortaya çıkabilir. Kadınlarla ilgili durumlar kimi zaman sıkıntı kaynağı da olabilir.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Yılın bu döneminde Yay burcundaki gezegenler kariyer alanınıza ve mesleki konulara önemli farkındalıklar ve hareketlilik getirmekte. İş hayatında daha fazla ilgi çekebileceğiniz koşullar ve imkanlar var. Ancak son aylarda gündeme gelen ve sizi daha gerçekçi ve sorumlu yapan koşullara da dikkat etmelisiniz. 10’undan itibaren arkadaşlıklar, grup çalışmaları ve gelecek beklentleriniz yönünde daha uyumlu ve destekleyici koşullar ortaya çıkmaya başlıyor. Bu dönemde iş hayatında anlaşmalardan gelen fırsatlar var ancak önünüzü göremediğiniz risklere girmemelisiniz.

Kaynak: Milliyet

Konular :