ASTROLOJİ VE TAROT

Dolunaydan Nasıl Etkileneceksiniz?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 04.05.2015

Dolunay Sizi Nasıl Etkileyecek

Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşen dolunay burçları nasıl etkileyecek? Sorunun yanıtı, Usta Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'nun4-10 Mayıs haftasına ilişkinastroloji değerlendirmesinde.Gökyüzünün işaretlerinidaha iyi değerlendirebilmeniz için yükselen burcunuzu da okumanızı öneririz.

4-10 Mayıs 2015 Haftasına İlişkin Gökyüzü Nelere İşaret Ediyor?

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu hafta parasal konular, birikimleriniz açısından dikkat çekici kararlar gündeme gelebilir. Finansal konularda daha duyarlısınız. Bazı endişeler ya da abartılar da söz konusu olabilir. Aşırılıklara gitmeden hareket etmek yerinde olacak. Harcamalarınız denge tutmaya bakın. Bugünlerde yakın çevrenizde, zihinsel olarak meşgul olduğunuz çok sayıda şey var. Yeni haberler, görüşmeler, söylentiler olabilir. Zihinsel açıdan aktifsiniz. Bir yandan da ilişkilerinizde sadece sözde kalan koşullara dikkat edin. 8’i sonrası yeni değerlendirmeler içindesiniz.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars sizi oldukça duyarlı ama mücadeleci kılıyor. Parasal konularda, girişimlerinizde daha girişken olabilirsiniz. Bazı endişeler, riskli koşullar da mümkün. Akrep burcundaki dolunay evlilik ve ailevi konulara bakmak gerektiğini anlatıyor. Ortaklaşa konularda kendi bakış açınızı daha netleştirebileceğiniz, karar verebileceğiniz günlerdesiniz. Ortak para konuları, finansal işler üzerinde anlaşmak önemli. Olayları yönlendirmekte zorlanmayacaksınız. 8’i sonrasında aşkta daha kolay mutluluklar var.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşen dolunay iş ve çalışma ortamınıza, bu alandaki koşullara vurgu getirtmekte. Yeni değerlendirmeler ve beklentiler içerisinde olabilirsiniz. Aynı zamanda sağlığınızı daha ciddiye alabilirsiniz. Zaman alan uğraşlar, fazladan stresler de olabilir. Yine de Merkür ve Venüs bu dönemde becerilerinizi iyi kullanabildiğinizi ve kişisel girişimlerinizde hızlı hareket edebileceğinizi anlatmakta. Parasal alanda elde olmayan koşullar, hesapta olmayan durumlar söz konusu olabilir. Kendi iç sesinize kulak vermelisiniz.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşen dolunay duygusal açıdan önem verdiğiniz konuları ve gelecek beklentilerinizi karşı karşıya getiriyor. Parasal konularda, istikrar konusunda daha duyarlısınız. Ancak sevdikleriniz, çocuklarla ilgili konular da vurgulanıyor. Severek ilgilendiğiniz şeyler için daha fazla harcama olabilir ancak dengede kalmaya bakın. Aşkta ve arkadaşlıklarda çift durumlar, huzursuzluklar, dedikodular olabilir. Endişelerinizin kurbanı olmamaya bakın. 8’inden sonra ilişkilerinizde rahatlama ve daha fazla destek bulabileceksiniz.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu hafta Akrep burcundaki dolunay gerek mesleki konular, gerekse ,iç dünyanız açısından meşgul olduğunuz günlere işaret etmekte. Yüksek beklentiler ve sizi enerjik kılan koşullar da var. Bu dönemde parasal konulara, harcamalara dikkatle yaklaşmak gerekebilir. Hedefleriniz yönünde kararlı ve mücadelecisiniz. Ancak iş hayatında güven bulmak, istikrar elde olmak pek kolay olmayabilir. Diğer yandan arkadaşlıklar, gruplar ve sosyal fırsatlar hayatınıza renk getirmekte. 8’inden sonra ilişkilerinizde sizi daha hassas kılan olaylar olabilir.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu dönemde Boğa burcunda ilerleyen Güneş ve Mars enerjinizi daha verimli kullanabileceğiniz şartlar olduğunu gösteriyor. Yarın Akrep burcundaki dolunay ise yakın çevrenizdeki değişikliklere, sizi zihinsel açıdan meşgul eden konulara daha fazla odaklanabileceğinizi gösteriyor. Düşüncelerinizde yenilenme var. Bugünlerde ziyaretler, görüşmeler ve anlaşmalar oldukça hızlı ilerleyebilir. Zekanızı, becerilerinizi daha verimli, başarılı kullanabilirsiniz. Ev ve aile cephesinde ise daha gerçekçi bir tutum içerisindesiniz.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşen dolunay kişisel yeteneklerinize, birikimlerinize vurgu yapmakta. Daha geniş kazanç imkanlarını değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bir yandan da harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız. Ortaklaşa konulardan kaynaklanan stresler ve endişeler içerisinde olabilirsiniz. Finansal konularda acele ile karar vermemelisiniz. Yine bu dönemde sağlık ve bedensel konulara özen gerekebilir.Neyse ki Merkür ve Venüs hayatınıza katabileceğiniz yeni konular, ilgi alanları ile birlikte yolculuklardan gelen imkanlara işaret etmekte.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu hafta burcunuzda gerçekleşen dolunay kişisel konulara, isteklere ve sizi duygusal açıdan meşgul eden durumlara işaret ediyor. Öncelikle ilişkiler ve ilişkilerde güven arayışı göze çarpmakta. Ailevi konular, annenize ya da çocuklarınıza ilişkin konularla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Karşıt görüşlere ve size muhalefet edebilecek durumlara da dikkatle yaklaşın. 8’inden sonra size daha keyif ve zevk getirebilecek yeni gelişmeler var. Ayrıca bu dönemde dokümanlar, belgeler ve iletişimle ilgili stres yaratıcı bazı konular da mümkün.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşen dolunay bazı kontrol dışı durumlara ve elde olmayan nedenlere işaret edebilir. Biraz daha akışta kalmaya çalışmalısınız. Geçmişten kaynaklanan olaylar tekrar edebilir. Yine bu dönemde size daha fazla iş ve mücadele getirebilecek durumlar olabilir. Tüm bu nedenlerle sağlığınıza özen göstermelisiniz. Yakın ilişkilerde ve iş görüşmelerinde ise oldukça renkli, yenileyici görüşmeler ve anlaşmalar içerisinde olabilirsiniz. Başkalarının görüşlerinden yararlanmaya bakın, tekliflere açık olabilirsiniz.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu hafta Akrep burcundaki dolunay gelecek beklentilerinizle ilgili değişiklikler yapmanızın yerinde olacağını anlatıyor. Belirli bir konuya odaklanarak, kendi gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Bu değişiklikler içerisinde ortaklı konular, finansal işler de dikkat çekiyor olabilir. Bu dönemde parasal alanda, harcamalarınızı daha kontrollü yapmak durumundasınız. Güzel şeyler için de harcamalar artabilir. Aşkta tartışmalara dikkat etmek gerek. Yine bu dönemde daha iyi organize olmak, düzene girmek için çok şey yapabilirsiniz.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşen dolunay mesleki konuları ve sorumlulukları öne çıkarıyor. Daha fazla mücadele etmek ve kendi gücünüzü, dayanıklılığınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz. Aşırı yorgunluklara, sağlığınıza özen göstermelisiniz. Bu dönemde aynı zamanda toprağa, gayrimenkullere ait konular da çaba sarfettirebilir. Evle ilgili yapılması gereken işler olabilir.Enerjinizi iyi biriktirmeli ve kullanmalısınız. Neyse ki zekanızı ve yeteneklerinizi iyi sergileyebileceğiniz olanaklar da var. Aşkta daha hareketli ve meraklısınız.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu hafta Akrep burcundaki dolunay kendinizi geliştirmeniz ve düşüncelerinizi yaymanız açısından imkanlar sunmakta. Uzaklarla ilgili konular, yabancılarla ilgili işlerde daha mücadeleci ve hevesli olabilirsiniz. Yine bu dönemde parasal ve somut konular üzerinde düşünceleriniz oldukça yoğun. Kısa ya da uzun yolculuklar dikkat çekebilir. Yakın çevrenizde, ev ve aile ortamındaki hareketlilik de sizi sürekli meşgul kılabilir. Evde zihinsel açıdan uğraş içinde olabileceğiniz çok neden var. 8’i sonrası evle ilgilenmek keyifli de olabilir.

Kaynak: Milliyet

Konular :