ASTROLOJİ VE TAROT

Enerjisi Yüksek Bir Hafta Bizi Bekliyor!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 13.04.2015

Enerjisi Yüksek Bir Hafta Bizi Bekliyor

Karşınıza çıkan fırsatları doğru değerlendirmek için yıldızların diline kulak verin. Baharın enerjisi bakalım burçları nasıl etkiliyor. İşte deneyimli Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'ndan bu haftaya dair astroloji yorumu:

Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın!

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu dönemde Güneş hala burcunuzda ilerlerken kişisel hedefleriniz yönünde kararlı davranabilirsiniz. Enerjiniz yüksek ve yeniliklere açıksınız. Ancak bir yandan da daha geniş düşünmenizi ve başkalarının beklentilerini önemsemenizi gerektiren koşullar var. Daha fazla destek arayışı içerisindesiniz. Harcamalarınızı dengelemeniz, israftan kaçınmanız iyi olacak. Yakın çevrenizde daha çok sohbet, konuşma ve fikir alışverişi var. Aşkta daha dışadönük olabilirsiniz. Pek çok konuda ve girişimde kişiliğinizi daha iyi kullanma imkanınız var.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu dönemde Mars burcunuzda ilerlerken daha gayretli, mücadeleci ve cesursunuz. Mars size kararlılık getiriyor. Ancak parasal konularda ya elinizdekileri korumakta daha akılcı olmalı, aşırı risklere ya da ani düşüncelere kapılmamalısınız. Bazı elde olmayan, kontrol dışı olabilecek koşullar hala etkisini göstermekte. Bugünlerde kişisel yeteneklerinizi, zekanızı daha kıvrak şekilde kullanabilirsiniz. Parasal konularda, iş hayatında yapabileceğiniz çok şey var. Yeni fikirler içindesiniz. Kadınlar ya da kadınlarla ilgili konular maddi durumunuzu etkileyebilir.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu hafta Venüs’ün burcunuza ilerlemesi ile birlikte, aşk, ilişkilerde ve sosyal alanda daha dikkat çekici ve hareketli olabilirsiniz. Ancak bu konularda biraz gerçekçi olmak gerekli olabilir. Hayatınıza daha çok güzellik katmak isteyebileceğiniz günlerdesiniz. Yine bu dönemde gruplar, arkadaşlıklarla ilgili yeni hedefleriniz ve meşguliyetleriniz olabilir. Gelecek beklentileriniz yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. İş hayatında ve maddi konularda ise biraz daha sabırlı ve ölçülü olmalısınız. Elde olmayan masraflar, harcamalar söz konusu olabilir.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bugünlerde daha fazla istikrar ve parasal alanda destek arıyor olabilirsiniz. Ekonomik durumunuz ve maddi beklentileriniz yönünde daha dikkatli ve sabırlı olmak gerekebilir. İş hayatı söz konusu olduğunda sizi hırslı ve mücadeleci kılan çok şey var. Ancak bu dönemde geniş düşünmek, daha fazla kişiyle işbirliği yapmak gerekebilir. Aşkta belirsizlikler ve sıkıntılar olabilir. Bu alanda gizli kalan şeyler, tam olarak ifade edilmeyen koşullar içinde olabilirsiniz. Kafanızda pek çok şey olması, endişelere, huzursuzluklara zemin hazırlayabilir.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu dönemde Koç burcunda ilerleyen Güneş kendinize güveninizi ve isteklerinizi artırıyor. Yeni kişilerle, yeni çevrelerle bir araya gelmek, daha geniş boyutlu düşünmek yararlı olacak. Ancak iş hayatında maddi konuların, hırsların öne çıkardığı mücadele ve rekabet içeren durumlar da göze çarpmakta. İşte başarılı olma yönünde oldukça kararlısınız. Bu nedenle, kimi zaman tartışmalara ve çekişmelere de dikkatli olun. Sosyal alanda, arkadaşlıklarda tazelenen ve sizi dışa dönük kılan fırsatlar var. Aşkta daha rahat ve iyimser olabilirsiniz.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu dönemde burcunuzu destekleyen görünümler var ama bir yandan da mücadele gerekiyor. 15’inden itibaren yeni koşulların doğmakta olduğunu görebilirsiniz. Bu yeni dönemde zekanızı, düşüncelerinizi daha başarılı ve kolay anlaşılır şekilde ortaya koyabilirsiniz. İşle ya da akademik konularla ilgili uğraşlar, yolculuklar, yazışmalar, medyaya yönelik konular daha başarılı gidebilir. Ancak ortaklı işlerde daha çok çaba gerekiyor. Ayrıca iş hayatında kadınlarla igili konular, ilişkiler ve anlaşmalar önünüze yeni olanaklar sunabilir.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu dönemde burcunuzun yöneticisi Venüs İkizler burcunda ilerlerken kendinize geliştirebileceğiniz ilişkiler ve fırsatlar sunmakta. Yeni insanlar, yolculuklar, keyif veren beraberlikler, ortaklıklar daha olası gözükmekte. Başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz. Ancak ortaklı konularda, eşinizin ya da ortağınızın parasal konuları için çaba sarfetmeniz gerekebilir. Bu alanda bazı korku ve endişeler söz konusu olabilir. Borç alacak konuları, miras ya da bankaya, toprağa ilişkin konularda daha dikkatli düşünmeniz gerekebilir.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bugünlerde Mars karşıt burcunuzda ilerlerken, ortaklı işlere, evlilik ve anlaşmalara daha dikkatli yaklaşmaya çalışın. Ortak imkanlar da söz konusu olabilir ancak tek başına karar verip hareket etmek pek kolay olmayabilir. Kimi zaman düşmanlıklar ya da muhalefetle karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde bedensel sağlığınıza ve iş konularına yine özenle yaklaşmak doğru olacak. Aşkta ve değer verdiğiniz konularda bazı konuşmaların ya da ortaya konamayan düşüncelerin huzursuzluk yaratması mümkün. İlişkilerde şeffaflık gerekiyor.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu dönemde karşıt burcunuz İkizler’e ilerleyen Venüs ilişkileriniz, arkadaşlıklarınız açısından daha renkli ve hareketli bir dönem getiriyor. Görüşmeler, anlaşmalar daha pozitif koşullar getirebilir. Kadınlar ya da kadınlarla ilgili konularda ilerleme olabilir. Ayrıca bu dönemde aşkta ve yaratıcı konularda daha canlı ve cesursunuz. Ancak iş ortamındaki koşullara, parasal konulara daha dikkatli yaklaşın. İş ortamında enerjinizi çok rahat ifade edememekten ya da yapılması gereken işlerden ötürü sıkışıklar yaşanabilir. Sağlık ve düzen konularına da dikkat.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu dönemde burcunuz karışık koşullar içerisinde. 15’inden itibaren daha yaratıcı olabileceğiniz, fikirlerinizi başarıyla ortaya koyabileceğiniz imkanlar artıyor. Hobiler, keyif veren uğraşlar sizi zihinsel açıdan daha canlı ve hareketli tutabilir. Çocuklarla ilgili konular da ilginizi daha çok çekebilir. Bu dönemde ev ve ailenizle ilgili koşullar için daha fazla enerji sarfedebilirsiniz. Aşkta ise karışık bir tablo var. Sizi daha tutkulu ve cesur kılan koşullar olsa da, bazı tartışmalar, huzursuzluklar da olabilir. İş ortamında da hareketlenme söz konusu.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu dönemde enerjinizi daha yapıcı kullanmak elinizde ancak Boğa burcundaki Mars ilerletmekte zorlandığınız projelerin, işlerin olduğunu gösterebilir. Kişisel tutumlarınızda, özellikle ev ve ailenize konularda daha esnek ve sabırlı olmaya bakın. Bu dönemde evde güvenlikle ilgili konular da gündeme gelebilir. Aşk gezegeni Venüs ise sosyal alanda daha aktif ve eğlenceli olabileceğinizi anlatıyor. Yaratıcı alanda güzel olan şeyler, sanatsal konular daha akıcı, eğlenceli koşullar getirmekte. Güzel olan şeyler için harcamalarınız da artıyor.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu dönemde evde ve yakın çevrenizde sizi daha hareketli ve sosyal kılan şeyler var. Evinizi güzelleştirmek ya da daha konforlu, keyifli kılmak için fırsatlar olabilir. Ayrıca iş hayatında, parasal konularda cesaretinizi ortaya koyabilirsiniz. 15’inden sonra düşüncelerinizi daha kolay ifade edebileceğiniz görüşmeler, yazışmalar var. Eğitsel konularda daha becerikli olabilirsiniz. Ziyaretler ve görüşmeler içerisinde olacaksınız. Ancak düşüncelerinizde fazla iddialı olmanız da mümkün. Yeteneklerinizi harekete geçirebileceğiniz günlerdesiniz.

Kaynak: Milliyet

Konular :