ASTROLOJİ VE TAROT

Hareketli ve Keyifli Bir Hafta Olacak!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 10.03.2015

Haftalık burç yorumunu merak edenler buraya

Ünlü Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'nun bu haftaya aitburç yorumları şöyle:

Koç
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu dönemde Balık burcundaki Güneş ve 13’ünden sonra Merkür henüz tam olarak netleşmemiş durumlara ve bazı karmaşalara işaret etse de, burcunuzdaki Mars ve Venüs sayesinde canlı ve girişken olduğunuz günlerdesiniz. 10’undaki gelişmelerden daha çok yararlanmaya bakmalısınız. Bu hafta yabancılarla bir araya gelmek, fırsatları hızlı değerlendirmek açısından olanaklar var. Aşkta ve ilişkilerinizde heyecanlı ve tutkulu olabilirsiniz. Yine bu dönemde ilişkilerinizde biraz daha dengeli olmaya gayret etmelisiniz

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu dönemde Balık burcundaki Güneş ve 13’ünden sonra Merkür düşüncelerinizi daha yaratıcı ve verimli biçimde bir araya getirebileceğiniz olanaklara işaret etmekte. Gruplar, sosyal imkanlar, arkadaşlıklar yeni düşünceler geliştirmenize yardımcı olacak. Bugünlerde, bazı riskli işler, kontrolü tam olarak elinizde olmayan durumlar da söz konusu olabilir. Çok aceleci olmasanız da, bugünlerde ani fırsatlar ev ve toprağa yönelik bazı imkanları daha iyi değerlendirmenize yardımcı olabilir. İş ortamındaki konularla da daha çok ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu dönemde kariyer ve tanınma evinizde ilerleyen Güneş ve 13’ünden sonra Merkür, sizi test eden konulara, iş ve sorumluluklara işaret etmekte. Kendinizi ön planda bulabileceğiniz koşullar içinde olabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde gruplar, arkadaşlıklar size daha heyecanlı ve cesur hareket edebileceğiniz imkanlar getirmekte. Size şans getirebilecek açılımlar yapabileceksiniz. Özellikle 12-13 günlerinde enerjinizi, çabalarınızı daha planlı kullanmaya gayret etmelisiniz. Bu dönemde aşkta, yaratıcı alanda yapabileceğiniz çok şey var.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu hafta Balık burcunda ilerleyen Güneş ve 13’ünden sonra da Merkür eğitim, kendinizi geliştirebileceğiniz olanaklar ve yabancılarla ilişkiler açısından uygun koşullara işaret ediyor. Kabuğunuzdan çıkmalı ve yeni insanlarla bir araya gelmelisiniz. Yolculuklar daha keyifli olabilir. Özellikle bu dönemde iş hayatında size destek olabilecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İş hayatında rekabet yüksek olmakla birlikte, kullanabileceğiniz olanaklar var. Bu arada eve, toprağa ve ailenizi yönelik konularla da daha yakından ilgilenebileceksiniz.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu dönemde Balık burcunda ilerleyen Güneş ve 13’ünden sonra Merkür ortaklı konulara, duygusal açıdan bağlayıcı ve kimi zamanda dönüştürücü olabilecek durumlara işaret etmekte. Kendinizi ifade etmek için daha fazla çaba sarfedebilirsiniz. Miras, borç alacak işleri, yatırımlar gündeminize daha sık gelebilir. Ayrıca bu hafta cesaretinizi ortaya çıkarabilecek, size şans getiren imkanlar da olabilir. Özellikle yabancılarla ilgili alanda, akademik konularda daha girişken olmaya bakın. Yakın çevreniz oldukça hareketli.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu dönemde karşıt burcunuzda ilerleyen Güneş ve 13’ünden sonra Merkür yeni değerlendirmeler yaptığınız ve son altı aydan beri gelişen koşulların değiştiği günlere işaret etmekte. Bu dönemde ilişkilerinizi, ortaklı konularınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Dışsal koşulların daha çok etkisindesiniz ancak kimi zaman tahmin etmediğiniz fırsatlar da elde edebilirsiniz. Özellikle 12-13’ünde göstereceğiniz çaba sayesinde yapabileceğiniz çok şey var. Bu dönemde ortaklı imkanlar, parasal konular üzerinde daha fazla durabilirsiniz.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu dönemde Balık burcundaki Güneş iş ve çalışma konularına, sizinle birlikte çalışanlara ve sağlığınıza daha dikkatli yaklaşmanız gerektiğini anlatmakta. Enerjinizi dağıtmamaya, kararsız kalmamaya bakın. Fedakarlık göstermeniz koşullar olabilir. Özellikle 13’ünden sonra çalışma düzeninize ait konularda daha dikkatli olmalısınız. Bu dönemde ilişkiler, evlilik ve ortaklıklarda akılcı ve dengede olmaya çalışın. Ortaklaşa imkanlar da elde edebilirsiniz. Özellikle bu dönemde kişisel açıdan önem verdiğiniz işlere odaklanmaya gayret etmelisiniz.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu dönemde Balık burcunda ilerleyen Güneş ve özellikle 13’ünden sonra Merkür yaratıcı konulara, size keyif ve zevk verecek gelişmelere işaret etmekte. Kendinizi sahneye koymak konusunda zorluk çekmeyeceksiniz. Aşk, çocuklar ve hobiler açısından güzel olanaklar var. Ayrıca bu dönemde enerjinizi işe vererek çok şey halledebilirsiniz. İş ortamında sizi uğraştıran durumlara ve özellikle ilişkilerinize önem vermelisiniz. Fiziksel açıdan da yorucu bir tempo içerisinde olabilirsiniz. Bazı gizli kalmış durumlar yüzünden huzursuzluk olabilir.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu dönemde Balık burcunda ilerleyen Güneş özellikle yakın çevreniz ve ev, ailevi konularda sizi daha hareketli kılmakta. 13’ünden itibaren yakın çevrenizdeki gelişmeler daha fazla hız kazanabilir. Yerleşim, toprağa, gayrimenkullere ait konular olabilir. Ayrıca bu dönemde sizi daha hevesli ve şanslı kılan adımlar da atabilirsiniz. Yaratıcılık, risk içeren konularda, aşkta daha tutkulu ve pozitifsiniz. Enerjinizi akıcı şekilde ortaya koyabilir, kendinizi gösterebilirsiniz. Gruplar ve arkadaşlıklar açısından size destek verecek imkanlar bulabilirsiniz.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu dönemde Güneş, 13’ünden sonra da Merkür parasal kaynaklarınızı ve çalışma kapasitenizi ilgilendiren konuları harekete geçiriyor. Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek ve başkalarından destek görmek elinizde. Ortaklı işler içerisinde de olabilirsiniz. Özellikle yaratıcı konularda yeni riskler ve spekülatif durumlara girmek söz konusu olabilir. Ayrıca bu dönemde sözlerinizle yakın çevrenizde daha etkin olabileceğiniz günlerdesiniz. Gruplar, arkadaşlıklar düşüncelerinizi harekete geçirebilir. Ufuklarınızı geniş tutmaya gayret edin.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu dönemde Güneş, 13’ünden sonra da Merkür parasal kaynaklarınızı ve çalışma kapasitenizi ilgilendiren konuları harekete geçiriyor. Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek ve başkalarından destek görmek elinizde. Ortaklı işler içerisinde de olabilirsiniz. Özellikle yaratıcı konularda yeni riskler ve spekülatif durumlara girmek söz konusu olabilir. Ayrıca bu dönemde sözlerinizle yakın çevrenizde daha etkin olabileceğiniz günlerdesiniz. Gruplar, arkadaşlıklar düşüncelerinizi harekete geçirebilir. Ufuklarınızı geniş tutmaya gayret edin.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Güneş ve 13’ünden itibaren Merkür kişisel konulara, yeni adımlara ve hareketlenen proje ve planlara işaret etmekte. Kişiliğinizi, isteklerinizi ortayqa koyma yönünde daha istekli olabileceğiniz günlerdesiniz. Ayrıca mesleki alanda, çalışma koşullarınızla ilgili adımlar atabilirsiniz. Bu dönemde fazladan harcamalarınızı kontrol etmeye bakın. İş hayatında cesaretinizi kullanabileceğiniz imkanlar var. Ortaklı koşullar, yabancılarla ilgili işler açısından oldukça yoğun olabileceğiniz bir dönemdesiniz.

* Yükselenburcunuzu da mutlaka okuyun.

Kaynak: Milliyet

Konular :