ASTROLOJİ VE TAROT

Finansal Konularda Hareketli Bir Hafta

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 16.08.2016

15 Ağustos Haftası Burç Yorumu

Astrolog Hakanı Kırkoğlu'nun 15 -21 Ağustos haftasına dair burç yorumundasıkçafinansal konularda hareketlilikler gündemde. Anlaşılan o ki iş hayatına dair gelişmeler bu hafta ağırlıkta olacak. İşte, Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'nun 15-21 Ağustos haftası burç yorumu.

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

"İş Açısından Yoğun Bir Hafta"

Haftaya sorumluluklar ve iş açısından oldukça hareketli bir tempo ile başlıyorsunuz. Daha gerçekçi bir plan yapmak işlerinizi kolaylaştıracak. Mesleki konular önemli. 16’sı civarında ise kişisel yaratıcılığınızı, kendi isteklerinizi daha serbest ve dikkat çekici şekilde ifade edebilirsiniz. 18’indeki Ay tutulması gelecek beklenti ve ümitlerinizi yeniden düşünmek için önemli bir fırsat sunmakta. Aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda düşünmek vakti geldi. Aynı zamanda gruplarla, sosyal konularla ilgili gelişmeler de dikkatinizi daha çok çekebilir.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

"İş Hayatınızla İlgili Yeni Gelişmeler Gündemde"

Haftaya sizi iş açısından geliştirebilecek konulara daha aktif bir şekilde yaklaşarak başlıyorsunuz. Yabancılarla ilgili işler, eğitim ya da medya konuları üzerinde daha gerçekçi ve sorumlu hareket etmeniz gerekebilir. 16’sı civarında ise tam olarak bilemediğiniz konulara düşüncesizce girişmemeli, riskli konularda daha önlemci olmaya bakmalısınız. 18’indeki Ay tutulması iş hayatınız, sorumluluklarınız ve aynı zamanda ev, ailevi konulara vurgu yapmakta. Bugünlerde iş hayatınızda bazı dalgalanmalar sizi daha çok etkileyebilir.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

"Güzel Fırsatlarla Karşılaşabilirsiniz"

Haftaya iş hayatında, özellikle finansal konularda daha ciddi düşüncelerle başlıyorsunuz. Borç alacak işleri, eşinizin, ortağınızın maddi konuları etrafında çözülmesi gereken işler, huzursuzluklar yaşanabilir. 16’sı civarında ise yakın çevrenizde, kısa yolculuklarda sürprizler ve yenilikler söz konusu. Beklentilerinizi yenileyebilirsiniz. 18’indeki Ay tutulması düşüncelerinize yeni boyutlar, hayata daha geniş bakmak için güzel fırsatlar getirmekte. Bugünlerde kendi fikirlerinizi yaymak ve eleştirilere de açık olmak önem kazanıyor.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

"Maddi Konular Üzerinde Yeni Planlar Gündeme Gelebilir"

Haftaya sorumluluklar ve özellikle ilişkiler ve ortaklıklar açısından daha ciddi düşüncelerle başlayabilirsiniz. Evlilikte sorumluluklar ve halledilmesi gereken konular söz konusu olabilir. Göstereceğiniz çaba çok önemli. 16’sı civarında ise iş hayatına ait yenilikler ve cesaret kişisel yeteneklerinizi göstermek açısından iyi olabilir. 18’indeki Ay tutulması sırasında ortaklı işler, miras ya da sigortaya ait konular üzerinde yeniden düşünmek gerekebilir. Ortağınızın ya da eşinizin maddi konuları üzerinde yeniden plan yapmak sizin gelirlerinizi de etkileyebilir.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

"Evliik veya Ortaklık Açısından Önemli Gelişmeler Yaşanabilir"

Haftaya iş ortamındaki yükümlülükler ve meşguliyetler açısından hareketli bir tempoyla başlıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili konuları da ciddiye almanız gerekebilir. 16’sı civarında ise akıcı gelişmeler özellikle kendinizi daha iyi anlatmanız ve hayata daha pozitif bakabilmeniz açısından yararlı olabilir. 18’indeki Ay tutulması sizi yakından etkilemekte. Bugünlerde evlilik, ortaklıklar açısından önemli sonuçlar getirebilir. Bir süredir devam eden görüşmeler ya da diyaloglar içinde dikkat çekici sonuçlara, kararlara varabilirsiniz. Esneklik gösterin.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

"Finansal Risklere Girmekten Kaçının"

Haftaya sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili konulara daha ciddi yaklaşarak başlayabilirsiniz. Aynı zamanda iş hayatında kendinizi göstermek için de uygun fırsatlar olabilir. Ancak 16’sı civarında özellikle finansal konularda risk taşıyabilecek durumlara dikkat etmek gerek. Bazı ani gelişmeler gündeminizi etkileyebilir.18’indeki ay tutulması ise iş ve çalışma koşullarınıza dikkat çekmekte. Bu dönemde sağlığınız, düzeniniz konusunda daha özenli hareket etmeniz ve bazı önlemler almanız gerekebilir. Fedakarlık içeren konular da gündemde olabilir.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

"İş Hayatınızda YeniTeklifler Gündeme Gelebilir"

Haftaya evinizi, ailenizi ilgilendiren konulara aktif bir şekilde yaklaşarak başlayabilirsiniz. Toprakla, gayrimenkule ait gelişmeler içinde hızlı adımlar atmanız da olası. 16’sı civarında yakın ilişkilerde ve ortaklaşa işlerde düşüncelerinizi yenileyebilecek teklifler söz konusu olabilir. Kendi tutumunuzu netleştirebilirsiniz. 18’indeki Ay tutulması sevdiğiniz bir konu ve yaratıcı uğraşla ilgili önemli bir karara, değerlendirmeye işaret etmekte. Ayrıca aşkta ve arkadaşlıklar içinde muhasebe yapmanızı gerektiren durumlar da söz konusu olabilir.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

"İş Hayatınızla İlgili Yeni Anlaşmalar Gündemde"

Haftaya ciddi düşünceler ve görüşmelerle, ziyaretlerle başlayabilirsiniz. Bugünlerde iş hayatınızla, sorumluluklarla ilgili anlaşmalar dikkat çekebilir. Kardeşlerle ilgili durumlar da gündeme gelebilir. 16’si civarında iş ve çalışma koşullarınızı ilgilendiren bazı ani konular dikkat çekebilir. Göstereceğiniz çaba ile daha çok dikkat de çekebilirsiniz. 18’indeki Ay tutulması ailenizi, yakın çevrenizi ilgilendiren önemli kararlar getirebilir. Bugünlerde bir yandan evinizi, yerleşiminizi, diğer yandan gelecek hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

"Kendi Şansınızı Kendiniz Yaratacaksınız"

Haftaya parasal konularda ve özellikle iş hayatınızı ilgilendiren alanlarda daha ciddi bir tutumla başlıyorsunuz. Bu dönemde mesleki konularda atabileceğiniz adımlar ya da sorumluluklar dikkat çekmekte. 16’sı civarında ise göstereceğiniz cesaret ve yeni bir tutum sayesinde kendi şansınızı kendiniz yaratabilirsiniz. Fırsatları ihmal etmemelisiniz. 18’indeki Ay tutulması yakın çevrenize, alacağınız haberlere ve yolculuklara vurgu yapmakta. Bu dönemde düşüncelerinizi daha esnek bir biçimde ortaya koymaya özen göstermelisiniz.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

"Evinizle İlgili Sürpriz Yenilikler Gündeminizde Olabilir"

Haftaya kişisel hedefleriniz ve önemsediğiniz konularda girişimci bir ruhla başlayabilirsiniz. Gerek sağlığınız, gerekse diğer önemli konularda daha kararlı olabilirsiniz. 16’sı civarında ise ailenizi ya da evinizi ilgilendiren konularda sürprizler ya da yenilikler dikkat çekmekte. Bu durum ortaklı konuları, mirasa ait durumları da gündeme getirebilir. 18’sındaki Ay tutulması esnasında iş hayatınız ve harcamalarınızla ilgili kararlar ve ortaklı konular gündeme gelebilir. Bugünlerde finansal konularda yeniden düşünmek ve muhasebe yapmak ihtiyacı var.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

"Duygusal Yönden Hassas Bir Hafta İçinde Olabilirsiniz"

Haftanın ilk günlerinde bazı elde olmayan ya da bilemediğiniz durumlar huzursuz edici olabilir. Duygusal açıdan daha hassas olduğunuz günlerdesiniz. Neyse ki 16’sı civarında alacağınız haberler ya da sürpriz gelişmeler önünüzü açmakta. Bugünlerde ortaklaşa konularda kişisel özgürlüğünüzü daha çok öne sürebilirsiniz. 18’inde burcunuzda Ay tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma sırasında kişisel açıdan önem taşıyan konulara, yeni adımlara çok daha fazla odaklanabilirsiniz. Sizi duygusal yönde etkileyen ilişkiler olabilir.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

"Parasal Alanlarda Yeni Atılımlarla Bulunabilirsiniz"

Haftaya gelecekle ilgili plan ve beklentilerinize daha ciddi bir tutumla başlıyorsunuz. Bugünlerde iş hayatınızda daha fazla sorumluluk ve kısıtlama söz konusu olabilir. 16’sı civarında ise parasal alanda yenilikler ve yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz olanaklar bulabilirsiniz. 18’indeki Ay tutulması civarında bazı elde olmayan koşullar yüzünden fedakarlıklar ve kabullenilmesi gereken olaylar gündeme gelebilir. Aynı zamanda iş hayatınıza ve gruplarla ilgili konulara daha gerçekçi yaklaşmanız söz konusu .

Milliyet

Konular :