ASTROLOJİ VE TAROT

Kimler Haftaya Şanslı Başlayacak?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 18.05.2015

Kimler Haftaya Şanslı Başlayacak

YarınBoğa burcundagerçekleşecek olan yeniay burçları nasıl etkileyecek? Kimler bir süredir hazırlık aşamasında olan işlerinidaha iyi ilerletebilecek; kimler maddi konularda kesin kararlar alacak; kimler evlilik ve ortaklıkla ilgili önemli adımlar atacak? Öğrenmeye hazır mısınız? Deneyimli Astrolog Hakan R. Kırkoğlu, bakın haftaya dair hangi yorumlarda bulundu.

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

"İşeAit Konular Gündeminizde Olacak"

Yarın gerçekleşecek olan yeniay parasal işlere, birikimlerinize ait konulara vurgu yapıyor. Bu dönemde destek bulmak konusunda daha fazla çaba içerisindesiniz. İşe ait konular var. Ancak daha önemlisi görüşmeler, anlaşmalar konusunda bir takım değişikliklere hazır olmak gerekir. Bugünlerde çevresel değişiklikler, hareket ve kısa ziyaretler, konuşmalar öne çıkmakta. Sözlerinizle daha etkileyici olabileceğiniz gibi kimi zaman sürtüşmeler içinde olabilirsiniz. Eğitim, yazışmalar ve evraklarla ilgili işler için enerji sarfedebilirsiniz.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

"Masraflarınıza Dikkat Edin"

Yarın burcunuzda gerçekleşecek olan yeniay bir süredir hazırlık aşamasında olan şeyleri daha iyi ilerletebileceğinizi anlatıyor. Kişisel konulara, girişimlerinize daha odaklısınız. Ancak 19’undan sonra geri gitmeye başlayacak olan Merkür bu dönemde ileride yeniden ele alınması gereken, tam olarak oturmamış koşullara da işaret etmekte. Dolayısıyla bu dönemde yapacağınız anlaşmalar, görüşmeler geçici kalabilir. Masraflara dikkat etmelisiniz. Her durumda yeteneklerinizi harekete geçirme, zekanızı kullanma yönünde daha gayretli olabilirsiniz.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

"Bu Hafta Fazlasıyla İstekli ve Hırslı Olabilirsiniz"

Yarın Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay bir süredir belirsizlikler gösteren koşulların netleşebileceğini, en azından yeni bir yön kazanacağını anlatıyor. 21’inden sonra Güneş’in burcunuza ilerlemesi ile birlikte, kişisel alanda daha cesur ve atılımcı olma eğilimindesiniz. Ayrıca Mars da burcunuzda ilerlerken size istekli ve hırslı bir tutum getirmekte. Ancak 19’undan itibaren eksikleri tamamlamak, bazı görüşmelerin, planların üzerinden yeniden geçmek gerekebilir. Bu dönemde aceleci olmamalı ve iki kere düşünmeyi unutmamalısınız.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

"Hesaplı Olmayan Durumlara Karşı Dikkatli Olun"

Yarın Boğa burcunda gerçekleşen yeniay bu dönemde maddi konular, para ile ilgili beklentiler yönünde yeni kararlar alabileceğinizi anlatıyor. Güven ve istikrar arayışı dikkat çekmekte. Ancak bu dönemde elde olmayan nedenler, huzursuzluklar da olabilir. Gizli kalan koşullar ya da gizli düşmanlıklar yüzünden kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Hesapta olmayan durumlar gündeme gelebilir. Neyse ki Venüs’ün burcunuzda olması size ilişkilerinizde ve aileye ait konularda destek getirmekte. Endişelerden uzak kalmaya bakın.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

"Bu Hafta Gereksiz Tartışmalardan Kaçının"

Yarın Boğa burcunda gerçekleşen yeniay bu dönemde mesleki konularda ve parasal işlerde yeni adımlara, kararlara işaret etmekte. Bir süredir sorun ve masraf çıkaran konuları şimdi yeniden ele alabilirsiniz. Bu dönemde arkadaşlıklar, gruplar ve gelecek yönünüzdeki planlarınızda değişiklikler olabilir. İçinde olduğunuz grupla ilgili konularda daha sakin ve yapıcı olmaya çalışmalısınız. Gereksiz tartışmalar içerisinde olmamaya bakın. Aşk hayatında ve yakın ilişkilerde üstü kapalı olan ya da gizli kalan koşullar söz konusu olabilir.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

"Mesleki Konularda İkinci Plana İhtiyacınız Olabilir"

Yarın Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay özellikle uzaklarla ilgili gelişmeler, yolculuklar ve size yeni tecrübeler kazandıracak imkanlar içerisinde ilerlemeler olabileceğini anlatıyor. Bu dönemde medya, eğitim, danışmanlık gibi konularda kendinizi gösterebilirsiniz. Ancak burcunuzun yöneticisi Merkür 19’undan itibaren geri harekete dönmekte. Dolayısıyla bu dönemde bazı tekrarlar ya da kararlarda değişiklikler, çift durumlar öne çıkabilir. Özellikle mesleki konularda, hesap kitap ve iletişim konularında ikinci bir plan yapmak durumundasınız.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

"Mesleki Alanda Yeni Fikirlere Açık Olmanız Lehinize"

Yarın Boğa burcunda gerçekleşecek olan yeniay ortaklı finansal konulara, banka ile ilgili işlere işaret ediyor. Bu dönemde istikrar, güven ve maddi konularda sağlamlık arayışı içerisinde olabilirsiniz. Başkalarının kaynaklarından yararlanmak da mümkün. Ancak bir yandan da uzaklarla ilgili konular, eğitim, medya ve kişisel gelişim konularında birden fazla alternatif olabilir. Yolculuklarda bazı tekrarlar ya da değişiklikler söz konusu. Mesleki alanda yeni fikirlere açık kalın. Ev, ailevi konular içinde daha olumlu adımlar atabilirsiniz.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

"Değişen Koşullar Nedeniyle Yeni Bir Yöne İhtiyacınız Olabilir"

Yarın Boğa burcundaki yeniayla birlikte ilişkileriniz, evlilik ve ortaklıklarla ilgili konularda daha önemli adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bu dönemde şartların değiştiğini görerek yeni bir yön seçmek durumundasınız. Ancak içerisinde görüşmelerin, finansal konuların, miras, borç, alacak konularının olduğu konularda bazı stresler ve masraflar olabilir. Eşinizin ya da ortağınızın maddi konuları ile daha ciddi ilgilenmek gerekebilir. Yine bu dönemde endişelere açıksınız. Düşüncelerinizi rahatlatmaya bakmalısınız. Sağlığınıza daha çok önem verebilirsiniz.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

"Ortaklı Konularda Tartışmalardan Uzak Durun"

Yarın Boğa burcunda gerçekleşen yeniay iş ortamınızla ilgili konulara ve üzerinde çaba sarfettiğiniz değişik uğraşlara önemli sonuçlar getirmekte. Koşullar size bağlı olmamakla birlikte bu dönemde hedefleriniz yönünde daha çok ilerleme ya da en azından değişiklikler olabilir. İlişkiler ve başkalarından öğrenebilecekleriniz konusunda sabırlı olun. Bu dönemde bazı görüşmeler, anlaşmalar elinizde olmayan nedenlerle değişebilir. Ortaklı konular içerisinde tartışmalar hatta bazen açık düşmanlıklar bile yaşanabilir. Soğukkanlı olun.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

"Kendinize Zaman Ayırın, Gevşeyin; Size İyi Gelecek"

Bu hafta Boğa burcundaki yeniay yaratıcı konulara daha çok zaman ayırabileceğinizi anlatıyor. Kendinizi daha iyi ifade edebilir, çocuklarla ilgili konularda yenilikler içerisinde olabilirsiniz. Ancak bu dönemde zaman alan işler, evraklar ve ticari konularla ilgili gelişmeler, iş ortamındaki koşullar sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Kendinize zaman ayırmayı, gevşemeyi unutmamalısınız. Bu dönemde düzen ve organizasyon konularına, beraber çalıştığınız kişilere dikkatle yaklaşın. Ailevi konulardan gelen imkanlar da var.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

"Keyif Veren Konulara Açık Olacağınız Bir Hafta"

Bu hafta Boğa burcundaki yeniay ev, yerleşim, toprağa ait konular açısından ilerlemeler getirmekte. Son zamanlarda evle ilgili yaptığınız değişikliklerden sonra başka imkanlar elde edebilirsiniz. Bu dönemde size keyif ve heyecan getiren konulara fazlasıyla açıksınız. Aşkta daha tutkulu olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular için de çok uğraşabilirsiniz. Ancak aşırı riskli, spekülatif konular içinde daha dikkatli düşünmelisiniz. Keyif aldığınız bir konu üzerine giderken, masraflarınıza özen göstermelisiniz. Bu dönemde zekanızı ortaya koymakta başarılısınız.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

"Aşkta, Evlilikte Sizi Mutlu Edecek Gelişmler Söz Konusu"

Yarın Boğa burcunda gerçekleşecek olan yeniay düşüncelerinizi daha elle tutulur hale getirebileceğiniz kararlar ve yenilikler içerisinde olduğunuzu gösteriyor. Bu dönemde yakın çevreniz ve yetenekleriniz üzerinde durabilirsiniz. Ziyaretler, görüşmeler maddi açıdan önemli olabilir. Aynı zamanda bu dönemde ev ve ailevi konular için daha fazla çaba harcayacağınız görülüyor. Evde güvenlik konularına özen göstermelisiniz. Ailenizi, yerleşimi ilgilendiren işler için uğraşabilirsiniz. Aşkta, ailede, çocuklarla ilgili daha mutlu edici deneyimler de var.

Milliyet

Konular :