ASTROLOJİ VE TAROT

Mars Bu Hafta Kimlerin Yüzüne Gülecek?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 27.06.2016

Mars Bu Hafta Yüz Güldürüyor

Bu hafta kimler daha girişimci, daha mücadeleci, kimler daha kararlı, daha hırslı olacak merak ediyor musunuz?

İşte Haftalık Burç Yorumunuz

Haftaya Mars'ın düzgün hareketleri sayesinde çok daha olumlu gelişmelerle başlıyoruz. Bu hafta Mars, uzun bir süredir enerjimizi azaltan, bizimeşgul eden koşulları geride bırakmaya başlayacağımızı işaret ediyor.İşte, deneyimli Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'ndan haftaya dair yorumlar.

Astrolojiyi kişisel olarak doğru değerlendirebilmeniz için yükselen ve zıt burcunuzu da mutlaka okuyun.

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu hafta Mars’ın düzgün harekete dönmesi ile birlikte, iş hayatında ve özellikle ortaklı konularda süregelen sorunları aşmaya başlayabilirsiniz. Miras, borç, alacak gibi finansal durumlar içinde yeni gelişmeler var. Ayrıca bu dönemde eve yönelik işler, özel hayatınızı ilgilendiren konular dikkat çekiyor. 27’si ile birlikte, kişisel alanda daha girişimci ve mücadelecisiniz. Kişisel tutumunuzu ortaya koyabilirsiniz. 1 Temmuz civarında ise yine parasal işler ve harcamalarla ilgili tamamlanmalar, bitişler söz konusu olabilir.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu hafta Mars’ın düzgün harekete dönmesi ilişkilerinize, evlilik ve ortaklıklara yeni bir süreç getirmekte. Uzun bir süredir sıkışmış olan koşullar açılmakta. Aynı zamanda bu dönemde yakın çevreniz, ailevi konular, ziyaretler, görüşmeler daha fazla gündeme gelebilir. 27’si civarında daha önce almış olduğunuz riskli işlerle ilgili bir mücadele söz konusu olabilir. Kontrolü zor koşullar gündeme gelebilir. 1 Temmuz’dan sonraki günlerde ise kişisel açıdan önem verdiğiniz, kendinize güvene almak istediğiniz durumlarda sakin kalmaya bakın.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu hafta düzgün harekete dönen Mars uzun bir süredir enerjinizi azaltan, sizi meşgul eden koşulları geride bırakmaya başlayacağınızı anlatıyor. Sağlıkta, çalışma koşullarınızda yeni adımlar söz konusu. Ayrıca bu dönemde eve yönelik işler ve harcamalarınız üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz. 27’si civarında yeni hedefler ve beklentileriniz yönünde daha atılgan ve heyecanlısınız. Gruplar başarınızda önemli bir yer tutabilir. 1 Temmuz sonrasında ise tamamlanması gereken işler var ancak bugünlerde maddi konularda tedbirli olmalısınız.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu dönemde Güneş burcunuzda ilerlerken kendinizi daha kolay toparlayabilir, kendinize daha çok güvenebilirsiniz. Bu hafta düzgün harekete dönen Mars kişisel istek ve arzularınızı güçlü biçimde ortaya koyabileceğinizi gösteriyor. Yaratıcı alanda, çocuklarla ilgili uğraşlarda ve aşkta daha kararlı ve heyecanlısınız. 27’si civarında sorumluluklar ve işle ilgili gelişmeler içinde mücadele etmeniz gerekebilir. Yeniliklerden çekinmemelisiniz. 1 Temmuz sonrasında ise gelecekle ilgili maddi beklentilerinizde, güven arayışınızda bazı hassasiyetler görülüyor.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu hafta Mars’ın düzgün harekete geçmesi gerek ev, toprak ve ailevi konularda, gerekse gelecek planlarınız içinde yeni bir dönemin açıldığını anlatıyor. Sizi alıkoyan koşullardan kurtulmaktasınız. 27’si civarında yaratıcı konularda daha isteklisiniz. Uzaklarla ilgili işler, medyaya, tanınmaya ait gelişmeler dikkat çekebilir. Görüşlerinizle de dikkat çekebilirsiniz. Ancak bu dönemde sözlerinizi daha anlaşılır kılmaya gayret etmelisiniz. Ailevi işler önemini korumakta. 1 Temmuz sonrasında parasal konulara daha özenli yaklaşmak gerekebilir.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu hafta Mars’ın düzgün harekete dönmesi bir süredir sizi zihinsel olarak meşgul eden konularda, kardeşlerle ya da anlaşmalarla ilgili gelişmelerde sıkışıklıkların azalacağını anlatıyor. Yine bu dönemde ev ve ailenize yönelik yeni beklentiler söz konusu olabilir. 27’si civarında endişe uyandıran ani gelişmeler karşısında daha kararlı davranmalısınız. Finansal işlerle ilgili bir mücadele söz konusu olabilir. 1 Temmuz civarında ise tamamlanmakta olan uzaklarla ilgili işler, hareket ve yolculuk içeren konular daha fazla gündeme gelebilir.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu hafta Mars’ın düzgün harekete dönmesi parasal alanda, özellikle ortaklıkları ilgilendiren uğraşlar içinde yeni gelişmelere ve önünüzün açılmasına işaret etmekte. Aynı zamanda evinizi, ailenizi ilgilendiren uğraşlar, statünüzü ilgilendiren değişiklikler yaşanabilir. 27’si civarında evlilikte ve yakın ilişkilerde daha sabırlı ve sakin kalmaya bakın. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde gerek eve, gerekse işe ait pek çok görüşme ve ziyaret olabilir. 1 Temmuz civarında ise ortaklı işler içinde tamamlanması gereken koşullar var.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu hafta Mars’ın burcunuzda düzgün harekete dönmesi sizin için çok önem taşıyor. Kişisel plan ve hedeflerinizde daha etkili ve kararlı davranabilirsiniz. Bir süreden beri sürüncemede kalan işlerinizi artık toparlayabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde kişisel ufuklarınızı, bilgi ve tecrübelerinizi arttırabileceğiniz olanaklar da var. Yolculuklar, eğitsel uğraşlar çok iyi gelecek. 27’si civarında zaman alan işleri sonuca götürmekte hızlı ve hırslı davranabilirsiniz. Sağlık konularına özen gösterin. 1’i civarında ise ortaklı parasal işlere dikkat etmelisiniz.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu hafta Mars’ın düzgün harekete dönmesi son zamanlarda karşınıza gelen aksiliklerle karşısında toparlanabileceğinizi anlatıyor. Bir süredir riskli işler, öfkeye neden olan durumları daha iyi çözümleyebilirsiniz. Bu dönemde sizi bağlayan ailevi ya da duygusal hassasiyetler de söz konusu. 27’si civarında yaratıcı alanda çok daha heyecanlı ve rekabetçisiniz. Cesaretinizle dikkat çekebilirsiniz. 1 Temmuz sonrasında ise iş ve hizmet içeren konularda tamamlanması gereken uğraşlar, zaman alan meşguliyetler söz konusu olabilir.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu hafta Mars’ın düzgün harekete dönmesi gelecek beklentileriniz ve hedefleriniz yönünde daha güçlü ve kararlı olabileceğinizi anlatıyor. Grup çalışmalarında da odaklanma içinde olabilirsiniz. Aynı zamanda bu dönemde önemli değerlendirmeler, muhasebeler söz konusu. Son altı aydır pek çok şey değişmiş durumda. 27’si civarında ailevi konular, toprağa yönelik işlerde daha gayretli ve mücadelecisiniz. Eve, güvenlik işlerine odaklanabilirsiniz. 1 Temmuz civarında ise kişisel harcamalarınızı dengelemeli, aşkta daha sabırlı olmaya bakmalısınız.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu hafta Mars’ın düzgün harekete dönmesi bir süredir sizi çok oyalayan iş, sorumluluklar ve kariyer alanında daha etkili ve başarılı olabileceğinizi gösteriyor. Hedeflerinize daha yakınsınız. Aynı zamanda bu dönemde iş ve çalışma hayatında yeni uğraşılar söz konusu olabilir. 27’si civarında gelecek hedefleriniz yönünde, grup işleri içinde son derece istekli ve mücadeleci olabilirsiniz. Yeni hedefler de söz konusu. 1 Temmuz sonrasında ise mesleki alanda parasal konuları yeniden düşünmek ve eldeki işleri toparlamak gerekiyor.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu hafta Mars’ın düzgün harekete dönmesi uzaklarla ilgili işlere, içerisinde medyanın, yolculukların, yabancıların olduğu konulara yenilenme getirmekte. Kendi inanç ve görüşlerinizi daha kararlı biçimde ortaya koyabilirsiniz. Aynı zamanda bu dönemde eğlenceli uğraşlar, kendinize zaman ayırabileceğiniz olanaklar ve aşk hayatınızı daha keyifli kılan gelişmeler var. 27’si civarında parasal alanda ve yetenekleriniz çerçevesinde daha istekli ve heyecanlısınız. 1 Temmuz civarında ise görüşmelerde daha sakin davranmaya bakın.

Kaynak: Milliyet

Konular :