ASTROLOJİ VE TAROT

Mars Burcunuzu Nasıl Etkileyecek?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 13.05.2015

Mars Burcunuzu Nasıl Etkileyecek

Bu hafta 12’sinden itibaren İkizler burcuna ilerleyen Mars sizi nasıl etkiliyecek merak ediyorsanız Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'nun bu haftaki yorumunu mutlaka okuyun!

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Aktif ve Mücadeleci Olabilirsiniz

Bu hafta 12’sinden itibaren İkizler burcuna ilerleyen Mars yakın çevrenize, sözlerinize hareket ve keskinlik getirmekte. Bu dönemde zihinsel açıdan daha aktif ve mücadeleci olabilirsiniz. Ancak 15’i civarında yolculuklar, düşünsel konular daha problemli olabilir. Düşünsel açıdan kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Ayrıca bugünlerde iş hayatınız ve özellikle parasal konular içerisinde daha çok şey yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili konularda sözlerine dikkat etmelisiniz. Evde ve ailevi konularda daha fazla hassasiyet var.

BoğaToprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Girişimci Olabileceğiniz Günlerdesiniz

Bu hafta 12’sinde İkizler burcuna ilerleyen Mars parasal konulara, harcamalara vurgu getiriyor. İş hayatında daha çok şey yapabileceğiniz, girişimci olabileceğiniz günlerdesiniz. Yeteneklerinizi seferber edebilirsiniz. Harcamalarda, masraflarda da artış olabilir. Bütçenizi daha iyi gözetmelisiniz. Bu dönemde kişisel konularla, bedeninize, sağlığınıza ait konularla alakalı olabilirsiniz. Yakın çevreden, kardeşlerden gelen olumlu destekler var. Düşüncelerinizde, yakın çevrenizde hassasiyet ve koruma getiren koşullar içerisindesiniz.

İkizlerHava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Gereksiz Tartışmalardan Uzak Kalmaya Gayret Edin

Bu hafta 12’sinde savaş gezegeni Mars’ın burcunuza ilerlemesi ile birlikte, dikkatler sizin üzerinize çekiliyor. Beklemede olan konular, girişimler şimdi ortaya çıkabilir. Bu dönemde daha mücadeleci ve savaşkan olabilirsiniz. Ancak sözlerinize özen göstermeli ve gereksiz tartışmalardan uzak kalmalısınız. Mars’ın enerjisini yapıcı şekilde kullanmaya, soğukkanlı olmaya gayret etmelisiniz.Bu dönemde bazı elde olmayan koşullar yüzünden parasal konularda stres yaşayabilirsiniz. Ancak yine de yakınlardan ve aileden destekleriniz var.

YengeçSu + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Aşkta ve Arkadaşlıklarda Mutlu Olacağınız Gelişmeler Var

Bu hafta 12’sinde Mars’ın İkizler burcuna ilerlediği dönemde düşüncelerinizde, kafanızdakilerde kimi zaman gereksiz bir endişe ve huzursuzluk taşıyabilirsiniz. Bazen gizli kalan durumlar ya da kafanızda yarattığınız ikilemlerle uğraşmak durumunda olabilirsiniz. Zihninizi dengede tutmaya ve olayları kendi akışı içerisinde değerlendirmeye bakın. Bu dönemde gelecek yönünde maddi konular, parasal beklentiler için daha hassas olabilirsiniz. Aşkta ve arkadaşlıklarda ise sizi mutlu edebilecek gelişmeler, güzel olanaklar da var.

AslanAteş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

İş Yoğunluğu Nedeniyle Hareketli Bir Döneme Giriyorsunuz

Bu hafta 12’sinde Mars’ın İkizler burcuna ilerlemesi ile birlikte gelecek planlarınızın, ümitlerinizin canlandığı, hareketlendiği bir döneme girmektesiniz. Gelecek yönünde daha aktif ve katılımcı olabilirsiniz. Aynı zamanda içerisinde olduğunuz gruplar, arkadaşlıklar da daha hararetli bir görünüm sergileyebilir. Gruplar içerisinde daha aktif olabileceğiniz gibi bazı tartışmalar, sürtüşmeler de mümkün. Bu dönemde parasal konular, işte kazançlar konusunu önemini sürdürmekte. Mesleki konulara oldukça odaklısınız, aşkta ise netlik olmayabilir.

BaşakToprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Özel ve İş Hayatınızda Tartışmacı Olmamaya Gayret Edin

Bu hafta 12’sinde savaş gezegeni Mars’ın İkizler burcuna ilerlemesi sizi daha hareketli, iddialı ve mücadeleci kılmakta. Özellikle iş hayatında ve isminizi ilgilendiren konular içinde daha tartışmacı olabilirsiniz. İşte üstlerinizle ilgili konulara özen göstermekte fayda var. İşte girişken ve test edildiğiniz durumlar olabilir. Neyse ki ailevi beklentiler, eve ait konular size pozitif bir hava vermeye devam ediyor. Son bir yıl içerisinde hayatı kabullenme ve olayları geride bırakma yönünde çok şey öğrendiniz. Daha pozitif beklentiler içine girebilirsiniz.

TeraziHava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Hareketli Günler Yaşayabilirsiniz

Bu hafta 12’sinde Mars’ın İkizler burcuna girmesi ile uzaklarla ilgili işler, eğitsel konular ve yolculuklar daha hareketli ve canlandırıcı bir görünüm sunabilir. Mesleki konularda yabancılarla ilgili uğraşlar, içerisinde medyanın ya da sosyal görüşlerinizin olduğu alanlarda daha aktif ve mücadeleci olabilir. Ayrıca bu dönemde evlilik hayatınız ve toplum önündeki durumunuzla ilgili olumlu adımlar atabilirsiniz. Bu dönemde düşünce ve inançlarınızı daha inandırıcı ifade etme olanağına sahipsiniz. Bazı çift durumlar da kafanızı meşgul edebilir.

AkrepSu + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Evlilik ile İlgili Gelişmeler Gündeme Gelebilir

Bu hafta 12’sinde İkizler burcuna ilerleyen Mars özellikle parasal konulara, borç alacak ilişkilerine bazı mücadeleler ve huzursuzluklar getirebilir. Bu yeni dönemde biraz endişeli olabilir ve kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Sağlık konularına da özen gösterebilirsiniz. Yılın bu döneminde yeni değerlendirmeler ve kararlar içerisinde gözüküyorsunuz. Kimi zaman anlaşmalar, evlilikle ilgili gelişmeler de gündeminizi etkileyebiliyor. Böyle bir dönemde tek başına karar almanız pek kolay olmadığı için ilişkilerinizi dengede tutmaya bakın.

YayAteş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

İlişkilerinizde Daha Temkinli ve Soğukkanlı Olmanız Lehinize

Bu hafta 12’sinde Mars’ın karşıt burcunuz İkizler’e ilerlemesi ile birlikte son derece aktif olabileceğiniz günler başlamakta. Belirli kararlarınızın sonuç verdiğini ve bu yeni koşullar içerisinde yeniden düşünmenizin doğru olacağı görülmekte. İlişkilerinizde daha temkinli ve soğukkanlı olmaya bakın. Beraberliklerinizde hararetli bir görünüm var ancak tartışmalara da açıksınız. Evlilik hayatınıza daha özenli yaklaşmaya bakın. Yine bu dönemde bazı zaman alan uğraşlar, sağlık ve düzen konularına özen göstermeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir.

OğlakToprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Küçük Kazalara Karşı Dikkatli Olun

Bu hafta 12’sinde Mars’ın İkizler burcuna geçmesi ile birlikte iş ve çalışma konularına daha fazla zaman ayırmanızı gerektirebilecek koşullar başlıyor. Mesleki alanda yorucu durumlar olabilir. Daha iyi organize olmalısınız. Ayrıca bedensel konulara, uğraşlara ve sağlığınıza dikkat edin, olası küçük kazalara karşı uyanık olun. Yılın bu döneminde çocuklarınız, yaratıcı konular ve hobileriniz için de çok şey yapabilirsiniz. Aşkta ve arkadaşlıklarda daha olumlu bir hava söz konusu. İlişkilerinizde daha güçlü bir sempati, ilgi ve destek bulabilirsiniz.

Saka (Kova)Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Daha Cesur ve Girişimci Bir Ruh Hali İçinde Olabilirsiniz

Bu hafta 12’sinde Mars’ın yaratıcılık ve aşk evinize girmesi ile birlikte kendinizi daha cesur ve girişimci bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz. Yine bu dönemde tutku ile önem verdiğiniz konulara, aşka ve çocuklarla ilgili konulara daha fazla güç uygulayabileceğiniz görülüyor. Gerek aşkta, gerekse kendinizi riske ettiğiniz tüm konularda fazla heyecanlı olabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde eve ve yerleşime ait konular önemini sürdürmekte. Parasal konular üzerinde durabilirsiniz. İş ve çalışma ortamında kadınlarla ilgili uğraşlar gündeme gelebilir.

BalıkSu + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Aşkta Keyifli Günler Sizi Bekliyor

Bu hafta 12’sinde Mars’ın İkizler burcuna girmesi ile birlikte, enerjinizi daha çok eviniz ve yakınlarınızdakiler için kullanabileceğiniz görülmekte. Evde hareketlilik artabilir, evde daha çok çalışabilirsiniz. Ancak güvenlik konularını da ihmal etmemelisiniz. Bu dönemde mesleki alanda ilerleme sınırlı gözükmekte. Ayrıca bu dönemde yakın çevrenizdekilerle ilişkiler, görüşmeler, anlaşmalarla ilgili yapabileceğiniz çok şey var. Aşkta ve keyif veren konularda güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Hayatın güzel yönlerinden keyif alabileceğiniz görülüyor.

Milliyet

Konular :