ASTROLOJİ VE TAROT

Merkür Kimlerin Hayatını Keyiflendirecek?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 09.02.2015

Haftanın Astroloji Yorumu Nedir

9-15 haftasına ilişkin, haftalık astroloji yorumunuzu öğrenmek ister misiniz? İşte deneyimli Astolog Hakan R. Kırkoğlu'ndan haftanın değerlendirmesi:

* Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu dönemde Saka (Kova)burcunda ilerleyen Güneş ve 11’inde düzgün hareketine dönen Merkür sosyal alanda, grup çalışmaları içerisinde, gelecek beklentilerinizde hızlanma ve ilerlemeye işaret ediyor. Arkadaşlıklar, görüşmeler ve iş hayatında alabileceğiniz destek ve haberler açısından önemli adımlar atabilirsiniz. 12’sindeki son dördün ortaklı işlere ve kimi zaman stres yaratabilecek ortaklı koşullara işaret etmekte. Bu dönemde aşkta ve yakın ilişkilerinizde biraz daha gerçekçi olmaya bakmalısınız. Gizli kalan durumlar gündeme gelebilir.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu dönemde Saka burcunda ilerleyen Güneş ve 11’inde düzgün harekete dönen Merkür sorumluluklar alanında daha hızlı bir ilerleme ve açılım içine girebileceğinizi anlatıyor. Eksik kalan şeylerin tamamlanmasından sonra bir sonraki adımlarınızı düşünmeye başlayabilirsiniz. İş hayatında kendinizi daha çok gösterebileceğiniz imkanlar var. Özellikle 12’sindeki son dördünde biraz gayret etmek ve karşınızdakileri daha iyi anlamanız, esneklik göstermeniz gerekebilir. Bu hafta ortaklı işler, anlaşmalar yönünde test edilebilirsiniz.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

11’inde Saka burcunda düzgün harekete dönen Merkür ve Güneş bu dönemde daha dikkat çekici ve başarılı bir ilerleme içinde olabileceğinizi gösteriyor. Eğitim, yolculuklar, uzaklarla ilgili görüşmeler başarı getirebilir. Kendinizi daha iyi anlatabilirsiniz. 12’sindeki son dördün özellikle iş hayatında ve çalışma koşullarınızda koşturmacaya neden olsa bile çok şey başarabilirsiniz. İşte düzenli olmak konusunda test altındasınız. Yine bu dönemde aşkta ve arkadaşlıklarda biraz daha sakin ve dengeli kalmaya bakın. Daha tepkisel olabilirsiniz.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Son zamanlarda kriz çıkaran ve huzursuz eden koşullar gündeme gelmiş olsa da, 11’inde Merkür’ün düzgün harekete dönmesi ile birlikte, daha sakin ve akılcı olabilirsiniz. Bu dönemde ortaklı finansal işler, borç alacak işleri açısından kendinizi toparlayabileceğiniz imkanlar var. Özellikle 12’sindeki son dördün size yaratıcı olabileceğiniz hevesler ve yüksek bir motivasyon getirmekte. Kendinizden daha emin olabilirsiniz. Bu dönemde aşkta ve arkadaşlıklarda daha istekli ve pozitifsiniz. Yeni insanlar, yolculuklar hayatınıza keyif getirebilir.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu hafta karşıt burcunuz Saka’da ilerleyen Güneş ve 11’inde düzgün hareketine dönen Merkür önünüzün daha açık olduğunu gösteriyor. İlişkilerden, görüşmelerden yeni şeyler öğrenebilir ve bu arada yeni bir karar verebilirsiniz. Yılın bu döneminde yeni gelişmeler, değerlendirmeler içindesiniz. 12’sindeki son dördün sizi hayli meşgul kılıyor. Bazı engelleri aşmak gerekebilir. Kararlı davranacaksınız. Ancak bu dönemde aşkta ve harcamalarınızla ilgili konularda daha akılcı davranmaya bakın. Sizi bağlayan nedenler harcama getirebilir.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu hafta 11’inde düzgün harekete dönen Merkür son zamanlarda yorucu olan koşullarınızı hafifletmekte. Bu dönemde işe ait gelişmeler, sağlık ya da düzen konularınızı strese sokan koşullar yüzünden yorgun düşmüş olabilirsiniz. Şimdi daha hızlı ilerleme ve düzelmeye başlayan koşullar var. 12’sindeki son dördün özellikle ziyaretler, konuşmalar, görüşmeler açısından oldukça hareketli olabilir. Yakın ilişkilerde ve aşk hayatınızda ise oldukça hızlı değişen dengeler söz konusu. Aşkta yakınlaşmalar ve tartışmalar bir arada yaşanabilir.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu hafta 11’inde düzgün hareketine dönen Merkür yaratıcı çalışmalara ve hayattan aldığınız keyifli uğraşlara hız kazandırıyor. Çocuklar, hobileriniz ve kendinizi geliştirebileceğiniz konularda daha dikkatli kararlar alabilirsiniz. Düşüncelerinizi daha başarılı biçimde sergileyebilirsiniz. 12’sindeki son dördün sırasında harcamalarınıza, parasal işlere biraz daha dikkatle yaklaşın. Spekülatif konular ve fazladan harcamalar gündeme gelebilir. Bu dönemde iş ortamında heyecanlı ama dengesiz koşullar olabilir. İlişkilere dikkat etmelisiniz.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu dönemde planlarınızı, hedeflerinizi değiştirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Saka burcunda ilerleyen Güneş ve 11’inde düzgün hareketine dönen Merkür bir süredir beklemede kalan düşüncelerinizi yeniden harekete geçirebileceğinizi anlatıyor. Bu arada evle, toprakla, gayrimenkullerle ilgili uğraşlar söz konusu olabilir. Bu alanlarda fikir değiştirmiş ya da yeni koşullar içinde olabilirsiniz. 12’sindeki son dördün sırasında sizi duygusal açıdan ilgilendiren, hassas kılan bir konu gündeme gelebilir. Bu sırada daha mantıklı davranmaya bakmalısınız.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu hafta 11’inde düzgün hareketine dönen marifet gezegeni Merkür bir süredir beklemede olan düşüncelerinizi şimdi daha hızlı hayata geçirebileceğinizi anlatıyor. Saka burcundaki Güneş bugünlerde hareket, yer değiştirme, iletişim ve eğitsel uğraşlarınız için olumlu bir atmosfer getiriyor. Kendinizi daha iyi anlatabileceğiniz günlerdesiniz. 12’sindeki son dördün ise bazı elde olmayan ya da şimdiye kadar gizli kalmış durumların açığa çıkmasına yardımcı olabilir. Bu dönemde evle, ailenizle ilgili konularda bolca meşguliyet ve değişkenlik söz konusu.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu hafta 11’inde para ve gelirler evinizde düzgün harekete dönen Merkür iş hayatına ait değişikliklere ve yeni değerlendirmelere işaret ediyor. Muhtemelen bundan birkaç hafta önce düşündüğünüz gibi hareket etmeyebilirsiniz. Mesleki konulara, eğitsel imkanlara yeni bir bakış açısı geliştirebileceksiniz. 12’sindeki son dördün de özellikle gelecek beklentilerinizde bazı değişikliklere gitmenin daha yararlı olabileceğiniz göstermekte. Bu dönemde yakın çevrenizde oldukça hareketlilik var. İlişkilerinizde heyecan daha yüksek olabilir.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu hafta 11’inde burcunuzda düzgün harekete dönen Merkür kişisel girişimlerinizde ve düşüncelerinizi uygulamaya koyma yönünde daha başarılı ve kararlı olabileceğinizi gösteriyor. Güneş burcunuzda ilerlerken yaratıcılığınızı uyandırmakta, sizi daha pozitif ve canlı kılmakta. Bu dönemde yapabileceğiniz pek çok başlangıç söz konusu. 12’sindeki son dördün sırasında özellikle iş hayatınızda ve hedeflerinizle ilgili konularda güçlü bir kararlılık gösterebilirsiniz. Ancak gereksiz kıskançlıklardan uzak kalmaya gayret etmelisiniz.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu dönemde oldukça karışık etkiler ve değişken koşullar var. Saka burcunda ilerleyen Güneş ve 11’inde düzgün harekete dönen Merkür sizi psikolojik açıdan bağlayan koşullardan kurtulabileceğinizi gösterirken, bazı gizli kalan durumların da ortaya çıkmasına yardımcı olabilir. Bugünlerde kendi iç dünyanızı ve düşüncelerinizi daha iyi anlayabileceksiniz. 12’sindeki son dördün özellikle kararlılık gösterdiğiniz konularda, uzaklarla ilgili işlerde ve eğitime ait konularda başarı getirmekte. Aşkta ise oldukça heyecanlı bir tempo söz konusu olabilir.

Kaynak: Milliyet

Konular :