ASTROLOJİ VE TAROT

Venüs'ün Yay Burcuna İlermesi Burçları Nasıl Etkileyecek?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 18.11.2014

Venusun Yay Burcuna Ilerlemesi Burclari Nasil Etkileyecek

"Bugün Akrep burcunda yanyana gelen Güneş ve Satürn genel olarak gücü elinde tutanlar, baba figürleri ve yöneticiler açısından dikkat çekici gelişmeler olabileceğini anlatmakta. Yeni bir sorumluluk almak ve ciddi düşünmek konusunda gayretliyiz. Ancak kendimizi aşırı kastığımız, korkularla yüzleşmek durumunda kaldığımız koşullar da olabilir." diyor deneyimli Astrolog Hakan Kırkoğlu bu gün için. İşte, Kırkoğlu'nun bu haftaya ait burç yorumları.

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu dönemde bazı sıkışıklar olsa da, Venüs’ün Yay burcuna ilerlemesi hayata daha pozitif bakabileceğiniz koşullar getirmekte. Aşkta, eğlencede, keyif veren konularda mutlu olabilirsiniz. Uzaklarla ilgili gelişmeler, yolculuklar hayatınıza güzel şeyler katabilir. Bugünlerde mesleki konularda mücadeleci ve kararlı davranmak gerek. Bir bakıma test altında gibisiniz. Rekabet karşısında soğukkanlı kalmaya bakın. Benzer şekilde finansal sorumluluklar, krediler ve borçlar konusunda daha gerçekçi olmanızı gerektiren koşullar var.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu hafta Akrep burcunda yan yana gelen Güneş ve Satürn ilişkilerde, mesleki konularda gerçekçi olunmasını öğütlüyor. Karşınızdaki kişilerin tutumlarının engelleyici olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz durumlarda iş hayatında engellerin de aşıldığını görebileceksiniz. Bu dönemde ortaklı kazançlar, eşinizin maddi konularında ilerleme ve şanslar söz konusu olabilir. Sigorta ya mirasla ilgili işler uzakları da içine alabilir. Bir süredir pek çok konuda yeni bir değerlendirme yapma ihtiyacındasınız.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu hafta iş ortamınıza ait konuları daha ciddiye alabilir ve sorumluluklarınız açısından yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Şartlar pek parlak olmasa da, iş hayatına odaklanmanız yararlı olacak. Venüs ise karşıt burcunuza geçerek, aşk hayatınız, ilişkileriniz ve arkadaşlıklarınız açısından daha neşeli ve ferah bir ortam yaratıyor. Bu dönemde yeni tanışmalar ya da süregelen ilişkilerin renklenmesi söz konusu olabilir. Başkalarından destekler alabilirsiniz. Finansal alanda ise daha dikkatli olmanız ve harcamalarınızı kontrol etmeniz yerinde olacak.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu dönemde işle ilgili konulara daha pozitif yaklaşabilirsiniz. İş ortamındaki değişiklikler kendinizi geliştirme ve eğitim imkanı sağlayabilir. Yeteneklerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde çocuklarınız, yaratıcı konular ve sevdiğiniz uğraşlara daha ciddi bakmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Aşkta iyimserlik pek kolay olmayabilir ancak kendinizi aşırı kasmamaya bakın. Süregelen işlere konsantre olmak gereği var. Bugünlerde kişisel güvenliğinize, kimi zamanda karşınıza çıkabilecek düşmanlıklara karşı tedbirli olmaya bakın.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Uzun bir süredir mesleki konularda kendinizi yeniden geliştirmeye gayret ediyorsunuz. Şartlar çok kolay olmasa da, şimdi uzun vadeli adımlar atmak için yeni bir kararlılık içine girebilirsiniz. Jüpiter’in sizinle birlikte olması bu dönemde sosyal açıdan canlılık ve iyimserlik getirmeye devam etmekte. Özellikle bu haftadan başlayarak aşkta ve sosyal alanda daha mutlu, keyifli olabileceğiniz koşullar doğmakta. Kendinize daha çok zaman ayırabilir, hayatın pozitif yönlerine odaklanabilirsiniz. İşteki streslerin de üzerinden gelebilirsiniz.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu hafta düşüncelerinizde, zihninizde oldukça yüklü olabilirsiniz. Sorumluluklar ve ciddi işler gündeme gelebilir. Resmi evraklar ya da anlaşmalar konusunda daha kararlı olmanız gerekebilir. Aynı zamanda yakın çevrenizdekilerle, kardeşlerle ilgili konularda yeni sorumluluklar söz konusu olabilir. Pek çok konuda odaklanma gereği var. Ev ve yerleşiminizi ilgilendiren olumlu adımlar ve destekler de söz konusu. İç dünyanızda rahatlama içerisine girebilirsiniz. Benzer şekilde bu dönemde toprağa, gayrimenkule ait uğraşlar olumlu olabilir.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu hafta Akrep burcunda yan yana gelen Güneş ve Satürn özellikle işe ait parasal konulara ve gelirlerinizi ilgilendiren gelişmelere daha ciddi bir hava katıyor. Mesleki konularda yeteneklerinizi daha ileriye götürmek için daha kararlı davranabilirsiniz. İçerisinde kuralların, resmi koşulların olduğu mesleki adımlar olabilir. Sosyal alanda ve çevrenizle ilişkiler açısından daha mutlu ve keyifli olabilecek gelişmeler de var. Bugünlerde ziyaretler, yolculuklar olumlu sonuçlar ve tatmin getirebilir. Düşüncelerinizi uyumlu şekilde paylaşmak açısından fırsatlar elde edeceksiniz.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Uzun bir süredir burcunuzda ilerleyen Satürn bu hafta Güneş’le yan yana gelmekte. Bu durum önünüzdeki engelleri aşabileceğiniz, iş hayatında eski deneyimlerinizden ders çıkarabileceğiniz koşullara işaret etmekte. Bir süredir sizi kısıtlayan süreçlerden yavaş yavaş doğrulmaya başlıyorsunuz. Parasal alanda ve iş konularında içerisinde yabancıların da olabileceği yeni gelişmeler, imkanlar da söz konusu olabilir. Maddi alanda olumlu destekler alarak iş hayatında ilerleme sağlayabilirsiniz. Kendinize güveninizin arttığı görülmekte.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu hafta Venüs’ün burcunuza ilerlemesi ile birlikte iyimserliğiniz artmaya başlıyor. Son zamanlarda ortaya çıkan kısıtlayıcı koşullardan sonra bir ölçüde rahatlayabilirsiniz. Aşkta, arkadaşlıklarda kendinizi olumlu hissedebileceğiniz fırsatlar var. Güzel olan şeylere çekilebilirsiniz. Mesleki konularda ise daha dikkatli olmaya bakmalısınız. Resmi konular ya da tam olarak göremediğiniz koşullar yüzünden bazı kısıtlamalar içinde kalabilirsiniz. Aynı zamanda bu dönemde tamamlanan, sona eren işlerin sizi daha özgür bıraktığını görebilirsiniz.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu hafta Akrep burcunda yan yana gelen Güneş ve Satürn özellikle gelecekle ilgili planlarınız ve iş hayatınız açısından yeni bir sorumluluk içine girebileceğinizi anlatıyor. Beklentileriniz çok iyimser olmasa da, bu dönemde son derece gayretli ve hırslısınız. Kararlılığınızın sonuç verdiğini görebilirsiniz. Bugünlerde kendinizi öne sürmek konusunda çekincesizce davranabiliyor ve yeni riskler alabiliyorsunuz. Gruplar ve takım çalışmaları ile ilgili sorumluluklar da olabilir. Aşkta ve sosyal alanda ise daha sabırlı olmak gerekebilir.

Kova (Saka) Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu hafta Akrep burcunda yan yana gelen Güneş ve Satürn özellikle mesleki hedefleriniz ve kariyeriniz açısından son derece önemli kararlara ve adımlara işaret etmekte. Başarılı olmak konusunda kararlısınız. Eğer elinizden gelen çabayı ortaya koyarsanız, kendinize olan güveninizi de arttırmış olacaksınız. Oldukça dikkat çekebilirsiniz. Aşkta ve arkadaşlıklarda ise çok daha pozitif bir atmosfer gelişiyor. Bu dönemde içerisinde olduğunuz gruplar, sosyal koşullar size olumlu haberler getirebilir. Yeniden dışa dönmek için uygun zamandasınız.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu dönemde kendinizi geliştirebileceğiniz ve farklı fikirlerden yararlanabileceğiniz günlerdesiniz. Akrep burcundaki Güneş ve Satürn birleşimi düşünce ve inançlarınızı ortaya koymak için ciddi ve sorumlu bir çaba içerisinde olabileceğinizi anlatıyor. Aynı zamanda uluslar arası konular, yabancılar ve yolculuklarla ilgili işler, sorumluluklar dikkat çekebilir. Akademik konularda da emek sarfedebilirsiniz. Bu konularda resmi işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Bu dönemde mesleki alanda ilişkilerden yararlanabilir ve daha popüler olabilirsiniz.

Not: Yıldızların yaşamınızdaki etkilerini daha iyi değerlendirebilmeniz için yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.

Kaynak: Milliyet

Konular :