ASTROLOJİ VE TAROT

Yay Burcuna İlerleyen Güneş Hayatınızı Nasıl Etkileyecek?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 21.11.2016

Yay Burcuna İlerleyen Güneş Hayatınızı Nasıl Etkileyecek

Deneyimli Astrolog Hakan R. Kırkoğlu, önümüzdeki bir ay boyunca toplumu ve yönetimi ilgilendiren konularda yıpratıcı temaların gündeme gelebileceğine dikkat çekti.

Eğer bu dönemde iş hayatınıza ait konularda önemli kararlar vermeyi planlıyorsanız iki kere düşünün ve daha objektif, tutarlı olmaya bakın. Zira, yanıltıcı beklentiler ve sınırlarınızı aştığınız bir tutum içinde olabilirsiniz. Bu dönemde tutarlı olmanın önemine dikkat çeken Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumu.

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

22’sinden sonra Yay burcuna ilerleyen Güneş hayatınıza yeni bir yön katma ve yeni kişilerle, yeni düşüncelerle karşılaşmak yönünde olumlu destekler getiriyor. Kendinizi daha canlı ve eğitsel açıdan başarılı bulabilirsiniz. Haftaya yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz bir kararlılıkla başlıyorsunuz. Bu dönemde ilişkilerinizde, özellikle de profesyonel alanda daha gerçekçi olmaya bakın. Mesleki konularda ortaklıklar önemli sonuçlar, imkanlar getirmekte. 25’i sonrasında bu konularda daha bilinçli bir çaba içerisinde olmanız gerekebilir.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

22’sinden itibaren Yay burcuna ilerleyen Güneş bu dönemde sizi ortaklaşa alanda ya da eşinizle ilgili konularda meşgul edebilecek durumlara işaret etmekte. Finansal işler, ortaklı durumlar, miras, borç alacak konuları gündeme gelebilir. Endişelerinizi dengelemelisiniz. Bu konularda sorumluluklar artıyor. 25’i sonrasında iş ve çalışma alanında, ilişkilerinize ve beklentilerinize daha fazla odaklanabilirsiniz. Ancak ısrarcı olmaktan kaçınmalısınız. Aşk hayatınızda ve harcamalarınızda aşırı tutumlar içinde olmak gereksiz ısrafa yol açabilir.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu hafta 22’sinden itibaren karşıt burcunuz Yay’a ilerleyen Güneş önemli değerlendirmeler yapma ihtiyacı getirmekte. Pek çok konuda sonuçlar alabilirsiniz. İlişkilerinize ve başkalarından beklentilerinize daha fazla önem verebileceğiniz günlerdesiniz. Aynı zamanda aşkta ve iş hayatında beraberlikler olumlu haberler de getirebilir. Siz yine de düşüncelerinizde daha gerçekçi olmayı tercih edebilirsiniz. 25’i ile birlikte, aşkta ve güzel şeylerle ilgili konularda daha fazla baskı ya da abartılı koşullar getiren durumlar olabilir.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu hafta 22’sinden Yay burcuna ilerleyen Güneş iş ve çalışma alanınıza yoğun bir hareketlilik getirmekte. Daha planlı ve gayretli olmak durumundasınız. Eğitsel işler, yabancılarla ilgili uğraşlar dikkat çekebilir. Sağlık konularında da daha dikkatli olabilirsiniz. Bu dönemde üzerinizdeki yük ve stresleri iyi dengelemeye bakın. 23’ü civarında düşüncelerinizde daha ciddi olabilirsiniz. 25’i ile birlikte, ev ve ailenize ait konularda ve eşinizi, ortağınızı ilgilendiren durumların içinde daha diplomatik ve dengeli hareket etmeniz gerekebilir.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu hafta 22’sinde Güneş’in Yay burcuna ilerlemesi size aşkta, yaratıcı alanda, çocuklarla ilgili konularda daha canlı ve ama aynı zamanda sorumlu olmanızı gereken koşullar getirmekte. Hayata bakışınızda daha pozitif olabileceğiniz günlerdesiniz. Bu dönemde eğitimde, görüşme ve anlaşmalarda fırsatlardan yararlanabilirsiniz. 25’i sonrasında özellikle ilişkiler alanında, görüşme ve bağlantılarda bitirilmesi, tamamlanması gereken koşullar olabilir. İş ortamına yönelik harcamalar ya da kadınlarla ilgili konular da dikkatinizi çekebilir.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu hafta 22’sinde Yay burcuna ilerleyen Güneş özellikle ailenizi, evinizi, yerleşiminizi ilgilendiren konulara dikkat çekiyor. Ailevi işler ve sorumluluklar daha belirgin hale gelebilir ve aynı anda birden fazla işle uğraşmak durumunda olabilirsiniz. Ortaklıklardan, anlaşmalardan gelebilecek imkanları kullanabilirsiniz. Evde sorumluluklar var. 25’i sonrasında parasal alanda, harcamalarınızda tamamlanması gereken koşullar gündeme gelebilir. Ancak aşkta ve güzel şeyler için harcamalar için de fazlasıyla hareketli olabilirsiniz.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu hafta 22’sinde Yay burcuna ilerleyen Güneş sizi daha meraklı, hareketli ve iletişim içinde kılıyor. Kısa ya da uzun yolculuklar, görüşmeler, düşünce dünyanızda geliştirdiğiniz işler verimli sonuçlar getirebilir. 23’ü civarında daha derin düşünceler ve odaklı bir dikkat içerisinde olabilir. 25’i sonrasında kişisel alanda kendinizle ilgili özel konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Tamamlanması gereken durumlar da olabilir. Aynı zamanda kişiliğinizi ortaya koyarken ve aşkta daha tutkulu ve derin duygular içerisinde olabilirsiniz.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu hafta 22’si ile birlikte Yay burcuna ilerleyen Güneş gelirlerinizi, para durumunuzu yakın etkileyebilecek gelişmelere işaret ediyor. İş hayatında daha aktif olabileceğiniz gibi parasal alanda sorumluluklarınızın da farkına varabilirsiniz. Bugünlerde ticarette, alım-satım ve görüşmelerle ilgili konularda önemli fırsatlar var. İyi değerlendirmeye bakmalısınız. Ancak 25’i sonrasında aşkta ve yakın beraberliklerde üzerinizde baskı yaratan ya da sizi daha sabit fikirli kılan koşullar içinde olabilirsiniz. Daha dengeli ve akılcı bir tutum içinde kalmaya bakın.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu hafta 22’sinden itibaren burcunuza ilerleyen Güneş size canlılık, artan bir iyimserlik ve harekete geçme isteği getiriyor. Doğum gününüzün yaklaştığı bugünlerde yaklaşık 3 ay öncesinde başlayan olaylar şimdi daha belirgin hal almaya başlıyor olabilir. Bu dönemde çok hareketlisiniz ve yeteneklerinizi daha iyi sergileyebilirsiniz. Aynı zamanda sorumluluklarınız alanında da çok şey yapabilirsiniz. Hareketsiz kalmayacaksınız. 25’i sonrasında sosyal alanda içinde, arkadaşlıklar ve ümitleriniz alanında tamamlamanız gereken uğraşılarınız olabilir.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Yılın bu döneminde daha özenli ve gerçekçi olmanız gereken koşullar var. 22’sinden itibaren Yay burcuna ilerleyen Güneş gizli kalan ya da sizin kontrolünüzde olmayan durumları aydınlatmakta. Bu nedende özellikle iş hayatında, profesyönel alanda riskli işlere girmemeye özen göstermelisiniz. Bu dönemde harcamalarınızı da kontrol altında tutmanız yararlı olabilir. Düşüncelerinizde daha anlaşılır olmaya gayret etmelisiniz. 25’i sonrasında iş hayatında ve evliliğinize yönelik konularda tamamlanması gereken koşullar dikkat çekmekte.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu dönemde 22’sinden itibaren Yay burcuna ilerleyen Güneş gelecek beklenti ve ümitlerinize canlanma getirmekte. Aynı zamanda bakış açınızda daha gerçekçi davranma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Arkadaşlar, gruplar hayatınızda daha fazla önem arzedebilir. Eğitimde verimli olabileceğiniz günlerdesiniz. 25’i sonrasında uzaklarla ilgili konularda ve ortaklaşa projelerde daha çok şey tamamlanabilir. Ancak aşk hayatınızda ve hoşlandığınız konularda bazı kısıtlamalar ya da sizi duygusal açıdan yorabilecek durumlarla da karşılaşabilirsiniz.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Yılın bu döneminde 22’sinde Güneş Yay burcuna ilerleyerek sizin kariyerinizi, hedeflerinizi ve toplum içindeki sorumluluklarınızı daha belirgin hale getirmeye başlıyor. Bu dönemde daha fazla dikkat çekebileceğiniz gibi, ektiklerinizi biçebileceğiniz bir dönemdesiniz. Sorumluluklar artarken gerçekçi olmak durumundasınız. 25’i sonrasında ortaklı konular, parasal işler, borç alacak konularında ilişkilerinize özellikle özen göstermelisiniz. Gelecek beklentileriniz ve parasal bir durum içinde gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız.

Milliyet

Konular :