ASTROLOJİ VE TAROT

Yeni İmkanlar, Yeni Fırsatlar Haftası!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 19.10.2015

Yeni İmkanlar Yeni Fırsatlar Haftası

Deneyimli Astrolog Hakan R. Kırkoğlu; "Bu dönemde özellikle iş hayatında hızlı adımlar atarak yeni fırsatlardan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz!" müjdesini veriyor. İşte Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'nun bu haftaki burç yorumu. Gökyüzünün işaret ettiklerini daha iyi yorumlayabilmeniz için yükselen ve zıt burcunuzu da mutlaka olun.

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

"Yabancılardan Gelebilecek Fırsatlar Var"

Bu hafta bir süredir üzerinde durduğunuz konuları ilerletebileceğiniz yeni imkanlar bulabilirsiniz. Yılın bu döneminde, son altı aydır süregelen koşullar değişmekte. Daha fazla işbirliği, görüşme ve yeni değerlendirmeler içindesiniz. Tek başına karar vermek ve tek başına ilerlemek pek mümkün değil ancak özellikle iş hayatında ve çalışma koşullarınızda yeni imkanlar, yabancılardan gelebilecek fırsatlar var. Ayrıca bu dönemde size keyif veren uğraşlar ve eğlenceli konularla da ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde de yenilenme söz konusu.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

"İş Ortamında Ani ve Hızlı Değişiklikler Yaşayabilirsiniz"

Bu hafta Başak burcunda yan yana gelen Mars ve Jüpiter cesaretinizi gösterebileceğiniz konulara işaret ediyor. Kendi isteklerinizi daha güvenli biçimde ortaya koyabilirsiniz. Çocuklara, aşka ve eğlenceye yönelik konularda daha enerjiksiniz. Aynı zamanda bu dönemde çalışma ve iş koşullarında ilişkiler, görüşmeler, denge isteyen durumlar içinde olabilirsiniz. İş ortamına ait ani, hızlı değişiklikler gündeme gelebilir. Yine bu dönemde ev ve ailenizi, yerleşiminizi, babanıza ait konuları öne çıkaran koşullarla da karşılaşabilirsiniz.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

"Sizi Daha Girişken ve Cesur Kılacak Durumlar Söz Konusu"

Bu hafta hala Terazi burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür yaratıcı konulara, kendinizi daha akıcı ve eğlenceli biçimde ifade edebileceğiniz olanaklara işaret ediyor. Düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ortaya koymak daha başarılı olabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde eve, ailenize ve yerleşime ait konularla da meşgul olmanız mümkün. Ailevi konulardan, eskilerden kaynaklanan ve sizi daha girişken ve cesur kılan koşullar var. Bu dönemde görüşmeler, yazışmalar, ziyaretler yaparak kendinizi gösterebileceğiniz olanaklar içindesiniz.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

"Mali Konularda Yeni Fırsatlar Sizi Bekliyor"

Bu haftanın özellikle ilk yarısında enerjinizi düşünsel konulara, görüşme ve ziyaretlere ayırabilirsiniz. Düşüncelerinizi daha başarılı ve inandırıcı biçimde ifade etmeniz kolay olacak. Sözlerinizde de daha etkinsiniz. Aynı zamanda bugünlerde evinizi, yakınları ilgilendiren konular gündemde kalmaya devam edebilir. Evde, harcamalarda hareketlilik söz konusu. Bu dönemde parasal konularda ve sahip olduğunuz imkanları kullanma yönünde daha isteklisiniz. İşinize ve paranıza ait konular içinde yeni başlangıçlar da gündeme gelebilir.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

"Önceliklerinizi Doğru Planlamak İçin Harika Bir Hafta"

Bu hafta yakın çevrenizi, görüşme ve ziyaretleri ilgilendiren yenilikler, başlangıçlar ve sürpriz haberler dikkat çekiyor. Kardeşler, komşular, anlaşmalar içeren konularda daha canlı ve hızlı bir dönemdesiniz. Düşüncelerinizi orijinal biçimde ortaya koyabilirsiniz. Bunun yanı sıra özellikle işte ve parasal konularda yeni imkanlar ve başlangıçlar da söz konusu. Yeteneklerinize güveniniz yükseliyor. Bu haftayı iyi değerlendirmeye bakın zira kişisel adımlarınızı daha başarılı biçimde ilerletebilirsiniz. Önceliklerinizi iyi planlayınız.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

"Yeteneklerinizi En İyi Şekilde Kullanabileceğiniz Bir Dönemdesiniz"

Bu hafta kendinizi iş ve parasal konulara daha yakından ilgilenirken bulabilirsiniz. Yeteneklerinizi çok daha iyi şekilde değerlendirebileceğiniz günlerdesiniz. Kişisel alanda kendinizi daha enerjik ve mücadeleci hissedebilir ve yeni risklere de girebilirsiniz. Fiziksel açıdan gücünüzü iyi kullanmaya bakın. İstediğiniz yönde ilerleme imkanı var. Ancak bu arada tam olarak bilemediğiniz konular, bazı elde olmayan koşullarla da yüzleşebilirsiniz. Ortaklaşa iş imkanları ve iş görüşmelerinizi cesaretle ilerletmeye bakmalısınız.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

"Evlilik ve İlişkilerdeAni Gelişmeler Söz Konusu Olabilir"

Bu hafta hala Güneş burcunuzda ilerlerken kişisel konularda, kendinizi ifade edebileceğiniz alanlarda yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Bir süredir sürüncemede kalan konuları yeniden ele alabilirsiniz. Bu arada psikolojik açıdan bazı oyalayıcı durumlar ve sizi fedakarlığa iten koşullar gündeme gelebilir. Büyük risk içerebilecek konularda daha temkinli olmanızda fayda var. Yine bu dönemde evlilikte ve yakın ilişkilerinizde daha tepkisel durumlar ve ani gelişmeler söz konusu olabilir. Gruplardan, arkadaşlıklardan ise destek var.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

"Gelecek Planlarınızı Daha Başarılı Bir Şekilde Gözden Geçirin"

Bu dönemde gündeme gelen değişiklikler pek kontrolünüzde olmamakla birlikte, şimdi daha fazla uyum sağlamaya başlayabilirsiniz. 23’ünden sonra burcunuza ilerleyecek olan Güneş istek ve niyetlerinizi daha fazla açığa çıkaracak. Ancak bu dönemde ilişkilerinizde, ortaklaşa konularda bazı sıkışmalar ve elde olmayan nedenler ya da gizli kalmış koşullar olabilir. Ayrıca haftanın ilk yarısında gelecek planlarınızı daha başarılı biçimde gözde geçirebilirsiniz. Bugünlerde takım çalışmaları, iş hayatında becerikli olabileceğiniz şanslar var.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

"Cesaret ve Girişken Olusanız Çok Şey Elde Edebilirsiniz"

Bu hafta yeni beklentiler ve özellikle işbirliği yapabileceğiniz olanaklar artıyor. Arkadaşlıklar, sosyal girişimler daha çok şey vaat ediyor olabilir. Umutlarınızı arttırabilecek imkanlar var. Bu haftanın ilk yarısında özellikle iş hayatındaki koşulları daha iyi değerlendirmeye bakın. Göstereceğiniz cesaret ve girişkenlik sayesinde çok şey elde edebilirsiniz. Aynı zamanda kariyerinizdeki yükselen imkanları, sorumlulukları iyi kullanmaya bakın. Yine bu dönemde kendinize güveniniz, yaratıcı imkanlar hayata karşı daha olumlu bir tutuma işaret ediyor.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

"Başkalarının Görüşlerine Açık Olmanız Lehinize"

Bu hafta kendinizi geliştirebileceğiniz imkanlar, eğitim ve uzaklarla ilgili konularda ilerlemeler içindesiniz. Düşüncelerinizi daha çok yayabilir aynı zamanda farklı görüş ve yaklaşımlarla da karşılaşabilirsiniz. Şaşırtıcı konular ve başkalarından alabileceğiniz olumlu görüşler de olabilir. Bunların yanı sıra bugünlerde yatırımlar, ortaklı konular ve mirasa yönelik durumlar ve fırsatlar da dikkat çekebilir. İçinde bulunduğunuz koşullar pek tek başınıza imkan vermemekte. Bu nedenle başkalarının görüşlerine daha esnek yaklaşmalısınız.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

"Akademik Çalışmalar İçindeyseniz Yeni Başlangıçlar Yapabilirsiniz"

Bu hala Terazi burcunda ilerleyen Güneş iş ve ev açısından dikkat çekici değişikliklere, yeni sorumluluklara dikkat çekmekte. Bu dönemde ev ve iş arasındaki hassas dengeyi daha sağlam sürdürmeye bakmalısınız. Ancak bir yandan da ani gelişmeler, sürprizler de var. Eğer akademik çalışmalar içindeyseniz ya da uzaklarla, yabancılarla çalışıyorsanız yeni fırsatlar ve başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu dönemde medyaya ve daha fazla tanınmaya ait koşullar da var. Bu arada ortaklaşa bir konu, bir paylaşım işi bir miktar huzursuzluk da yaratabilir.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

"Çalışma Koşullarında Sizi Uğraştıracak Durumlara Karşı Dikkatli Olun"

Bu hafta sizi ortaklaşa konularda bağlayan durumlar, paylaşımlar ve finansal konularda daha fazla ilerleme ve sürprizler olabilir. Eşinizin ya da ortağınızın maddi durumu üzerinde durabilir ve bu konularda ani koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta özellikle görüşmelerinizde, iş ortaklıklarından yeni adımlar, geliştirici imkanlar var. Enerjinizi ortaklıklara yöneltirken, bazı eleştiriler karşısından daha mantıklı olmaya gayret etmelisiniz. Yine bu dönemde iş ve çalışma koşullarında sizi uğraştıran bazı durumlar olabilir.

Milliyet

Konular :