ASTROLOJİ VE TAROT

Yılın En Şanslı 6 Günündeyiz!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 27.09.2016 - Güncelleme : 09.07.2022

Yılın En Şanslı 6 Günündeyiz

Sürekli şanssız olduğundan yakınanlar bu haberimizi mutlaka okuyun!

Yılda yalnızca bir defa olan Güneş ve Jüpiter’in birlikte hareket etmesi şansı ve bereketi de beraberinde getiriyor. Bu süreçte, kendinizi olabildiğince şımartabilir, yaşama daha pozitif bakabilmek için önünüze çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışabilirsiniz. Astrologlara göre, bugünlerde neye elinizi atsanız şans, bolluk ve bereketiyle size geri dönecek. Hatta ün ve şöhret yolunda sağlam adımlar dahi atabilirsiniz.

Bereketi ve şansı temsil eden Jüpiter ile yaşam kaynağı Güneşin birlikteliği hayatınızı aydınlatacak. Yılın en şanslı altı gününü iyi değerlendirin.

Peki ünlü Astrolog Hakan R. Kırkoğlu bu haftayı nasıl yorumladı? İşte, Kırkoğlu'nun haftaya dair burç yorumları.

Burç yorumunuzu daha iyideğerlendirebilmeniz için mutlaka zıt ve yükselen burcunuzu da okuyun.

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Haftanın ilk günlerinde iş hayatınızda ve istekleriniz yönünde daha kolay ilerleme sağlayabileceğiniz şanslı zamanlar var. Mesleki konularda kişisel gücünüzü ortaya koymak durumundasınız. 27 Eylül civarında sevdiklerinizle ilgili konularda ve şahsi açıdan önem verdiğiniz işlerde tamamlanmalar, bitişler söz konusu olabilir. Aynı zamanda iş hayatında daha fazla hırs ve planlı bir yaklaşım içinde olma gereği doğuyor. Bu yeni dönemde kararlılık başarı getirecek. 1 Ekim sonrasında ortaklıklar, ilişkiler yeni olasılıklar getiriyor.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Haftanın ilk günlerinde iş ve çalışma koşullarınızda kendinizi geliştirebileceğiniz tecrübeler ve daha fazla iş bulabilirsiniz. Eğitsel işler, yabancılarla ilgili konular da dikkat çekmekte. Bu arada kendi görüş ve hayata bakış açınızla ilgili konular da öne çıkabilir. 27 Eylül civarında eve, aileye ait konular, güvenliğinize ilişkin uğraşlar gündeme gelebilir. Ailevi konular uğraştırıcı da olabilir. Ayrıca bu dönemde yabancılarla ilgili işler, medya yada uzaklara ait konularda daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. İşte ortaklı işler önem kazanmakta.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Haftanın ilk günlerinde sevindirici gelişmeler ve kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz olanaklar var. Çocuklarla ya da sevdiklerinizle ilgili konularda daha mutlu olabilirsiniz. Ayrıca bugünlerde bir finansal konu üzerinde ciddi düşünmeniz gerekebilir. 27 Eylül civarında yakın çevreniz ya da ziyaretler, görüşmelerle ilgili konularda tamamlanması, bitirilmesi gereken koşullar olabilir. Yine bu dönemde ortaklı finansal işler, eşinizin, ortağınızın maddi konuları için daha fazla mücadele olabilir. 1 Ekim sonrasında kendinize güveniniz artıyor.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Haftanın ilk günlerinde ailenize, eve ve toprağa ait konularda size daha fazla zenginlik ve gelişme getirecek olanaklar var. Bu dönemde kişisel konularda yeni hedefler ve ilerleme isteği var. Bu arada ilişkilerinizde karşıtlık yaratan konular da gündeme gelebilir. 27’si civarında parasal işlerde ve gelirinizle ilgili konularda bitişler, tamamlamalar olabilir. Elinizdeki kaynakları daha iyi kullanmaya bakın. Bu haftadan başlayarak işle ilgili hedeflere daha hızlı ilerleyebilirsiniz ancak açık düşmanlıklara da dikkat etmelisiniz.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Haftanın ilk günlerinde başarılı bir iletişim kurabilir ve kendinizi daha dikkat çekici şekilde ifade edebilirsiniz. Eğitsel imkanlar, olumlu haberler ve yolculuklar gündeme gelebilir. Yine bu dönemde iş ve çalışma koşullarına daha fazla odaklanmanız gerekebilir. 27 Eylül civarında kişisel açıdan tamamlanması gereken konular olabilir. Bu dönemde sağlık ve size hizmet edenlerle ilgili konular daha çok zamanınızı alabilir. 1 Ekim’de gerçekleşen yeniay daha fazla görüşme, ticaret, iletişim ve çevresel değişiklikler getirmeye başlıyor.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Haftanın ilk günlerinde başkalarından destek alabileceğiniz, parasal alanda daha verimli olabileceğiniz imkanlar var. İş hayatında yeteneklerinizi değerlendirmeye bakmalısınız. 27 Eylül civarında tam olarak kestiremediğiniz durumlar bekleme ya da kararsızlık yaratabilir. Ancak bu dönemde kendinizi sahneye koyabileceğiniz, kararlılık gösterebileceğiniz çok şey var. Aşkta, kişisel alanda daha çok hırs yapabilirsiniz. 1 Ekim’deki yeniayla birlikte ortaklaşa gelirler, anlaşmalar ve genel olarak kazançlarınızı arttırabilecek imkanlar var.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Haftanın ilk günlerinde kişisel girişimlerinizde ve kendinizi ortaya koyuşunuzda şanslı zamanlar içindesiniz. Bugünleri boş geçirmemeli, pasif kalmamalısınız. 27 Eylül civarında yeni beklentiler ve planlar var ancak bir yandan bitişler ve sonlanmalar da dikkat çekebilir. Ayrıca bu dönemde evinizi, ailenizi ilgilendiren işler, toprağa, güvenliğe ait koşullar önem kazanabilir. Daha fazla kendinize dönmeniz gereken bir döneme ilerlemelisiniz. 1 Ekim’de burcunuzda gerçekleşen yeniay sizi pek çok konuda daha hareketli ve hevesli kılıyor

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Haftanın ilk günlerinde daha önce yapmış olduğunuz şeylerden dolayı daha hassas olabileceğiniz koşullar var. Bu koşullar ilişkilerinizi, gizli kalan konuları da ilgilendirebilir. 27 Eylül civarında mesleğiniz ve ünvanınızla ilgili gelişmeler dikkat çekebilir. İşinizle ilgili yeni koşullar doğuyor. Aynı zamanda bu dönemde yakın çevrenizle iletişim ve görüşmelerde daha mücadeleci ve hızlı olabilirsiniz. Sözlerinizdeki keskinliğe özen göstermeniz gerekebilir. Düşünce boyutunda konsantrasyonunuz artmakta. Gizli konular söz konusu.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Haftanın ilk günlerinde yeni imkanlar ve geleceğe yönelik olumlu beklentiler artıyor. Bu dönemde sosyal alanda ve arkadaşlıklar içinde kendinizi çok daha keyifli hissedebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde iş hayatına ve gelirlerinizle ilgili konulara daha ciddi eğilebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde harcamalarınızı dengede tutmaya ve artan masraflara dikkat etmek gerekebilir. 27 Eylül civarında uzaklarla, yabancılarla ve yolculuklarla daha alakalı olabileceğiniz durumlar da söz konusu olabilir. İyimserliğinizin arttığı bir dönemdesiniz.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Haftanın ilk günlerinde iş hayatınızda ve özellikle ortaklaşa konular içinde kendinizi şanslı bulabileceğiniz zamanlar var. Bu dönemde evlilik ve işbirlikleri size yeni olanaklar sunuyor. 27 Eylül’de Mars burcunuza ilerleyerek sizi her zamankinden daha hırslı ve mücadeleci kılmakta. Kişisel konularda ve iş hayatında yeni başlangıçlar ve hızlı ilerleme şansı var. Gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Yeni adımlar atmanın tam zamanı. 1 Ekim’deki yeniay da bu ilerleme isteğinizi çoğaltacak. Daha kolay tanınabilir, dikkat çekebilirsiniz.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

26 Eylül’le birlikte uzaklarla ilgili gelişmeler, eğitim ve yabancılarla ilgili konularda iyimserlik yaratan durumlar ve fırsatlar var. Bu dönemde kendinizi geliştirebileceğiniz akademik fırsatlar da elde edebilirsiniz. 27’si civarında aynı zamanda ortaklı konularda, anlaşmalarda önemli sonuçlar gündeme gelebilir. Yine bu dönemde tam olarak bilemediğiniz konularda önemli riskler almamalısınız. 1 Ekim’deki yeniay size artan bir heves, daha çok tanınma ve düşünsel, eğitsel konularda yeni imkanlar getirmekte. Olumlu düşünceler içindesiniz.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

26’sı civarında ortaklı kazançlar, eşinizin ya da ortağınızın maddi koşullarında ilerlemeler ve size de yansıyabilecek olanaklar var. Bu dönemde miras ya da bankalarla ilgil işlemlerde olumlu sonuçlar elde edilebilir. 27 Eylül civarında iş hayatınıza, zaman alan koşullara ve sağlığınızla ilgili konulara daha çok özen göstermelisiniz. Bugünlerde gelecek beklentilerinizde daha ciddi ve sorumlu olmanız gerekebilir. 1 Ekim’deki yeni bazı endişeler ya da sizi ortaklaşa yönde bağlayıcı koşullar getirmekte. Daha iyimser olmaya bakmalısınız.

Milliyet

Konular :