ASTROLOJİ VE TAROT

Zihinsel Açıdan Gergin Koşullara Karşı Dikkatli Olun!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 16.06.2015

Zihinsel Açıdan Gergin Koşullara Karşı Dikkatli Olun

Bugün gerçekleşecek olan yeniayın oldukça hızlı, fiziksel açıdan mücadele içeren kararlar getirebileceğini söyleyen deneyimli Astrolog Hakan R. Kırkoğlu,herkesi özellikle bu hafta daha temkinli olmaya davet ediyor.

Daha Sakin, Daha Dengeli Olmanız Lehinize

Bu hafta 16’sındaki yeniay zihinsel açıdan gergin olabilecek koşullar getiriyor. Yeniayla birleşen Mars hız, mücadele ve tartışma getiren olaylara, İkizler burcu ise çift durumlara, ikilemlere, duygusal güvenliğimizi zorlayan durumlara işaret ediyor. Ayrıca yarından itibaren de Satürn tekrar Akrep burcuna geri dönüyor. Dolayısıyla bu dönemde devlete, kurallara ve sisteme ait konularda daha yorucu koşullar bekleyebiliriz.

Genel olarak sözlerimizde, düşüncelerimizde daha sakin, uzak görüşlü ve dengeli olmaya bakmalıyız. Hedeflerimizde fazla aceleci ya da üsteleyici olursak mantıklı kararlardan uzaklaşma riski var. Fikirlerimizde yıkıcı olmadan, daha sabırlı ve kontrollü olmayı öğrenmeliyiz. Zira keskin sirke küpüne zarar verir.

Haftalık yorumu doğru değerlendirebilmeniz için yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu dönemde yakın çevrenize değişiklikler, zihinsel hareketlilik ve iletişim açısından çok hızlı koşullar var. Düşüncelerinizi ortaya koyarken daha sabırsız, mücadeleci olabilirsiniz. Görüşlerinizde biraz daha sakin olmanız faydalı olacak. Kardeşler, yakınlarla sürtüşmeler olabilir. Bu dönemde görüşmeler ve anlaşmalar sizi meşgul edebilir. Bu arada geçmişten kaynaklanan ve sizi duygusal açıdan bir süredir oyalamış durumlarla yeniden bir kez daha karşılaşabilirsiniz. Aşkta ve hayatın keyif veren konularında ise oldukça şanslı olabilirsiniz

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu dönemde parasal konuları, birikimlerinizi daha dikkatli değerlendirmenin yollarını aramalısınız. Kazançlarınız için çok çaba sarfedeceğiniz gibi, harcamalarınızda da anilikler olabilir. Elinizdekileri korumaya özen gösterin. Görüşmeler, ticari konular, kardeşlerle ilgili konular maddi durumunuzu etkileyebilir. Bu arada geçtiğimiz dönemde söz konusu olan, evlilik, ortaklık gibi konuları etkileyen sorumluluklar bu dönemde yeniden gündeminize girmeye başlayabilir. Ev, ailevi işlerde güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Evde olumlu hava var.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu hafta burcunuzda gerçekleşen yeniay sizi her zamankinden daha hızlı, girişken ve mücadeleci kılmakta. Enerjinizi soğukkanlılıkla kullanmaya bakmalısınız. Böyle zamanlarda aşırı hız, dikkatsizlikler ve öfkeli bir tutum zarar getirebilir. Biraz yavaşlayın, nefes almaya bakın. Kişisel girişimlerinizde daha hırslı ve başarılısınız. Tartışmalara girmemeye çalışın. Ayrıca son zamanlarda sizi işle ilgili uğraştırmış konular, organizasyonel durumları yeniden ele almanız, toparlayabilmeniz için yeni koşullar var. Ziyaretler, yolculuklar ise olumlu.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bugünlerde sizi zihinsel açıdan yorabilecek bazı huzursuzluklar olabilir. Düşüncelerinizde endişelere, çift durumlara neden olabilecek koşullar karşısında daha sakin ve dengeli olmaya çalışmalısınız. Kimi zaman elde olmayan nedenler, hatta gizli kalan durumlar yüzünden bazı kayıplar söz konusu olabilir. Akışta kalmaya önem verin. Bu arada sizi daha önce de meşgul etmiş sorumluluklar, çocuklarla ilgili koşullar bir kez daha gündeme gelebilir. Aşkta yeniden gerçekçi düşünmek gerekebilir. Bugünlerde güzel şeyler için harcamalar da artıyor.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu hafta içinde bulunduğunuz gruplar, arkadaşlar ve ortak çabalar içinde daha hızlı, mücadeleci bir görünüm olabilir. Gruplar içerisinde daha sakin ve dengeli olmaya bakmalısınız. Kimi zaman tartışmalar, rekabet içeren koşullar ya da erkeklerle ilgili koşullar yüzünden huzursuzluklar gündeme gelebilir. Gelecek beklentileriniz yönünde daha planlı olmaya bakın. Yine bugünlerde son zamanlarda sizi daha fazla meşgul eden koşullar, ev ve işe yönelik sorumluluklar tekrar karşınıza çıkabilir. Mesleki konularda planlar değişebilir.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu hafta İkizler burcundaki yeniay sizi daha dikkat çekici, hızlı ve hırslı kılıyor. Mesleki konularda çabuk adımlar atabilirsiniz. Ancak bir yandan da kendinizi ispat etmenizi gerektiren, rekabet ya da tartışma içeren durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Biraz daha planlı olmanızda fayda var. Ayrıca bugünlerde sizi zihnen yoğun kılan işler ve sorumluluklar yeniden gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi belirli bir konuya çok odaklamak durumundasınız. Aşkta ve kadınlarla ilgili konularda ise bazı belirsizlikler olabilir.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bugünlerde bilgi ve tecrübenizi geliştirebilecek olanaklar, uzaklarla ilgili işler, yolculuklar açısından oldukça hareketli bir dönemdeyiz. Düşünce ve inançlarınızda daha mücadeleci ve girişken olabilirsiniz. Yorumlarınızda, görüşlerinizde biraz daha sakin ve sağduyulu olmaya gayret edin. Kimi zaman gereksiz tartışmalara şahit olabilirsiniz. Yine bu günlerde, son zamanlarda sizi parasal açıdan, ortaklaşa konularda bağlayan koşullar da yeniden gündeme gelebilir. Maddi konularda sorumluluklar artabilir. Arkadaşlıklar ve aşk ise oldukça keyifli.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bugünlerde ortaklı işler, parasal konular, borç alacak içeren durumlar içerisinde daha hızlı çözümler üretmeniz gerekebilir. Zihinsel açıdan daha endişeli bir dönemden geçmektesiniz ancak krizleri aşacaksınız. Bugünlerde düşüncelerinizi sakin ve dengeli kılmaya bakmalı, sağlığınıza da özen göstermelisiniz. Yine bu dönemde eskiden kaynaklanan bazı yükler, sorumluluklar bir kez daha düzeltilmek üzere gündeme gelebilir. Böyle zamanlarda kendinize odaklanmalısınız. Mesleki konularda, statünüzü ilgilendiren alanda şanslısınız.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu hafta karşıt burcunuz İkizler’de gerçekleşen yeniay iyi ya da kötü, yaptıklarınızın karşılığını görmeye başlayacağınızı anlatıyor. Böyle zamanlarda şartlar pek kontrolunuzda olmayabilir. Dışsal etkiler altındasınız. Yeni öneriler fırsatlar sunabileceği gibi, daha önceden kaynaklanan tartışmalar da tetiklenebilir. İlişkilerinize, evlilik hayatınıza özen göstermelisiniz. Yine bu dönemde son zamanlarda sizi oldukça meşgul etmiş durumlar bir kez daha iyice çözülmek üzerine yeniden gündeme gelebilir. Aşkta ve ilişkilerinizde daha keyiflisiniz.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu hafta İkizler burcundaki yeniay iş ortamındaki konulara, düzen, organizasyon ve sağlığınızla ilgili durumlara daha dikkatli bakmanızı gerektiriyor. Yorucu koşullar içerisindesiniz ancak bir yandan da yeni bir düzen kurmaya başlıyorsunuz. Zaman alan işler olmakla birlikte kendinizi hızlı şekilde toparlayabileceksiniz. Yine de sağlığınıza, iş ortamındaki koşullara dikkat ediniz. Yine bu dönemde bir süredir sizi sorumlu kılan konuları yeniden ele alabilirsiniz. Ortaklı kazançlar ve finansal konularla da yakından ilgilisiniz.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bugünlerde İkizler burcundaki yeniay yaratıcı uğraşlara, eğlenceli konulara işaret ediyor. Gençlerle ve çocuklarla ilgili konular, kendinizi daha açık ve keyifli bulabileceğiniz olanaklar var. Aşkta ve eğlencede abartılı olabilirsiniz. Kuşkusuz bu durumlar harcamalarınızı da arttırabilir. İlişkilerinizde ve aşk hayatında oldukça hareketli, maceralı olabilecek şeyler var. Ayrıca bu dönemde sizi daha önce de meşgul etmiş, baskılamış konuları yeniden toparlamak adına çok şey yapabilirsiniz. Yüklerinizde, işte bazı değişikliklere gitmek durumundasınız.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen yeniay bir süredir meşgul edici olan uğraşlara yeni bir yön verebileceğinizi anlatıyor. Bu dönemde ailevi işler, eve ait konular daha uğraştırıcı ve oyalayıcı olmuş olabilir. Evde değişiklikler, çift durumlar gündeme gelmiş olabilir. Neyse ki bu dönemde kendinize yeniden çeki düzen verebileceksiniz. Yine bugünlerde uzaklarla ya da eğitimle ilgili sorumluluklar ve tamamlanması gereken konular bir kez daha tekrar edebilir. Sorumluluklardan kaçmayacaksınız. Ancak aşkta karmaşık durumlar söz konusu olabilir.

Milliyet

Konular :