ASTROLOJİ DÜNYASİ - SU KARAKUŞ

Bu Hafta Kimler Heyacan Verici Haberler Alacak?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 03.08.2015

Hayata Mutlu Bakmak

Gerçekleşen dolunay kimlere iş hayatında yeni atılımlar getiriyor? Kimnler aşk hayatına çeki düzen vermek isteyecek? Kimleri iş ve mesleki anlamda değişimler bekliyor? Kimlerin evlilik hayatına bakışını etkileyece? İşte, Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'ndan tüm bu soruların yanıtları.

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu hafta kendinize hayattan keyif almak ve daha fazla paylaşım içinde olmakla ilgili sorular sorabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilecek pek çok fırsat var. Bugünleri iyi değerlendirmeye bakın, zira önümüzdeki dönemde daha fazla çalışma sizi bekliyor olacak. Aşk ve zevkler gündemde ama bazı soru işaretleri ya da fikir değişiklikleri de olabilir. Bu dönemde ev ve ailevi konular sizi meşgul etti ve şimdi sizi duygusal açıdan meşgul eden bu konularla daha çok ilgilenmek durumundasınız. Ortak sorumluluklar altındasınız.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu dönemde gerek özel planda, gerekse sorumluluklarınıza ait konularda kendinize çeki düzen vermek isteyebilirsiniz. Dolunayla birlikte, gelecek yönünde yeni hedefler belirleme gayreti içindesiniz. Ancak dışsal koşullar, başkalarına bağlı durumlar da dikkat çekmekte. Eve, ailenize ait uğraşlar, evde işler daha meşgul edici olabilir. Ancak hoşluk ve keyif getiren arayışlarınız bir şekilde bazı engellerle karşılaşabilir. Olaylar karşısında her zamanki sabrınızı göstermeye çalışın. Bu arada önümüzdeki günlerde size daha çok keyif getiren yenilikler de var.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu hafta kafaca verimli ve canlı olabileceğiniz konular var. Dolunayla birlikte, kendinizi geliştirmek ve başkalarının fikirlerine açık olma konusunda yeni bir farkındalık içindesiniz. Yakın çevreniz, düşünce dünyanız oldukça hareketli. Ziyaretler, konuşmalar var. Aynı zamanda önümüzdeki günlerde ev ve ailevi konuları ilgilendiren bir hareketlilik de başlayabilir. Bu yeni dönemde evde daha çok zaman geçirebilir, hatta ailevi konulardan destek de bulabilirsiniz. Bugünlerde, eldeki işleri tamamlamak durumundasınız.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bugünlerde iş ve parasal durumunuza ait konuları yeniden gözden geçirmek durumundasınız. Gerçekleşen dolunay ekonomik durumunuzu ve finansal gelişmeleri öne çıkarıyor. Elinizdeki kaynakları daha iyi değerlendirmeye bakın. Belki de bazı tamamlanmamış işler yeniden karşınıza çıkabilir. Önümüzdeki günlerde zihinsel açıdan hem aktif hem de oldukça çalışkan olabileceğiniz fırsatlar var. Bu dönemde aşkta ve keyif veren konular içinde kendinizi fazla yüklü, sorumlu ve ağır hissettiğiniz bir psikoloji içinde olabilirsiniz.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu dönemde kişisel beklentileriniz, ilişkileriniz ve hayata bakış açınız yönünde önemli değerlendirmeler içinde olabilirsiniz. Karşıt burcunuz Saka’da gerçekleşen dolunay daha geniş düşünmenin doğru olduğunu anlatıyor. Ancak bu dönemde bazı yükler ve sizi bir ölçüde sorumlu tutan durumlar da var. Aşkta, güzel olan şeyler konusu üstünde çok düşünmekle birlikte sabırlı olmaya çalışın. Önümüzdeki günlerde gündeminiz mesleki konular ve parasal fırsatlar yönünde daha büyük bir hareketlenme içine girecek.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu hafta sizi zihinsel ve duygusal açıdan bağlayan koşullar yüzünden çok şey öğrenmiş olabilirsiniz. Dolunayın etkisi özellikle hizmet, fedakarlık ve olayları biraz da kendi akışına bırakma konusunda size çok şey kazandırıyor. Önümüzdeki günlerde kişisel açıdan daha aktif ve girişimci olabileceğiniz bir dönem başlamakta. Kendinize olan güveninizi tazeliyorsunuz. Aşkta ve ilişkilerde ise daha dikkatli olmak gerek. Bu alanda sıkışıklar, elde olmayan ya da gizli nedenler olabilir. Bu dönemde zihinsel açıdan sorumlu günlerden geçmektesiniz.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu dönemde gelecek beklentilerinizi yenileme, ileriye bakma konusunda daha isteklisiniz. Dolunayın etkisi özellikle kendinizi daha yaratıcı ve keyifli kılan konulara yöneltmekte. Ayrıca bu dönemde sosyal alanda, arkadaşlıklar cephesinde hareketli ve dışadönük koşullar devam etmekte. Ancak gruplar içerisinde ya da sizin beklentilerinizle ilgili alanlarda her şey tam istediğiniz yönde ilerlemeyebilir, bazı engeller, sorumluluklar ortaya çıkabilir. Biraz daha gerçekçi düşünmek durumundasınız. Parasal alanda da üzerinizde yükler artıyor olabilir.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bugünlerde iş hayatınızdan ve mesleki alanda beklentilerinizle ilgili yeni değerlendirmeler yapıyor olabilirsiniz. Gerçekleşen dolunay iş ve özel hayatınız arasındaki dengeyi daha iyi kurmanızı gerekli olduğunu anlatıyor. Son dönemde mesleki alanda ilerlemeler ve size daha fazla fırsat getiren koşullarla karşılaştınız. Önümüzdeki günlerde de çalışkan olabileceğiniz bir süreç var. Ancak bu dönemde mesleki beklentilerde, anlaşmalarda ya da kadınlara ilişkin konularda daha sabırlı olmaya bakın. Kişisel açıdan çok şey yapabileceğiniz günlerdesiniz.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bugünlerde yeni haberler, size hareket ve heyecan getiren yeni koşullar var. Dolunayla birlikte hayata bakış açınızı, fikir ve inançlarınızı gözden geçiriyor olabilirsiniz. Dolunayın etkisi uzaklar, yabancılar ve eğitimle ilgili konulara yeni bir farkındalık kazandırmakta. Önümüzdeki günlerde özellikle mesleki alanda büyük bir hareketlenme, canlanma ve yeni fırsatların gelişeceği görülmekte. Bu dönemde medyaya ait konular, kendinizi daha iyi tanıtabileceğiniz olanaklar bulabilirsiniz. Ancak bir yandan geçmişten durumlar da dikkat çekiyor.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bugünlerde sizi bağlayan, maddi ve manevi açıdan meşgul eden konulara daha iyi çözümler bulabilirsiniz. Dolunayın ardından kendi kaynaklarınızı, elinizdekileri daha iyi değerlendirebileceğiniz imkanlar bulabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde iyimserliğinizi arttıran koşullar gelişmekte. Eğer uzaklarla ilgili planlarınız varsa, eğitsel uğraşlar içindeyseniz, kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz günlere yaklaşıyorsunuz. Ancak şu anda aşkta, parasal konularda bazı huzursuzluklar, gecikmeler olabilir. Olumsuzluklara takılmamalısınız.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bugünlerde ilişkilerinize, evlilik hayatına bakışınızı etkileyen konular içinde olabilirsiniz. Dün burcunuzda gerçekleşen dolunay sizi duygusal alanda daha hassas kılmakta. Aynı zamanda ilişkileriniz, arkadaşlıklarınız açısından tamamlanmakta olan koşullar var. Önümüzdeki günlerde sizi zihinsel açıdan meşgul edecek başka konularla da ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Ortaklaşa iş ve mesleki konularda meşguliyetler artabilir. Bu dönemde aşkta ve arkadaşlıklarda geçmişten gelen kişiler, eski konular yeniden gündeme gelebilir.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bugünlerde sizi daha verici ve kabullenici konularla daha çok ilgilenmek durumunda kalıyorsunuz. Bir süredir bu durum dikkat çekerken, dolunayla birlikte yapabileceklerinizin sınırına da varmış oldunuz. Bu dönemde sizi ruhsal açıdan meşgul eden, kimi zaman fedakarlığa yönelten konular ve işler var. Neyse ki önümüzdeki dönemde kendi yeteneklerinizi ve özellikle ilişkilerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz günler gelmekte. İş ortamındaki stresler geçici bir süre için devam edebilir. Sağlığınıza daha duyarlı kalın.

* Yükselen vezıtburcunuzu da mutlaka okuyun.

Kaynak: Milliyet

Konular :