ASTROLOJİ DÜNYASİ - SU KARAKUŞ

"Daha Sakin ve Temkinli Olmakta Fayda Var"

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 30.05.2016

Daha Sakin ve Temkinli Olmakta Fayda Var

"Bu hafta, iyimserlik ve kötümserlik arasında gidip gelebiliriz. Bugün ve yarın bizi mücadele ettiren, öfkelendiren durumlar içinde hata yapabiliriz. Daha sakin ve özellikle iş hayatında gerçekçi olmamız menfaaatimize."diyen Uzman Astrolog Hakan R. Kırkoğlu, bu hafta için bakın neler söyledi.

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

"Yeni Planlar Gündeme Gelebilir"

Haftanın ilk günlerinde son derece sabırlı olmanızda fayda var. Özellikle işle ilgili konularda belirsizlikler, elde olmayan nedenler gündeme gelebilir. Alternatif planlar yapmanız da iyi olabilir. 2 Haziran’la birlikte, gelecek yönünde yeni planlar ve atılması gereken adımlar da var. Bir yandan da bitirilmesi gereken işlere odaklanabilirsiniz.

Bu dönemde yakın çevrenizde, fazlasıyla hareket, ziyaret ve görüşmeler söz konusu olabilir. Ancak 2-4 Haziran günleri arasında bazı sıkışıkları ve engelleri de göz önüne alarak hareket etmelisiniz.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

"Alacağınız Kararları Etraflıca Düşünün"

Haftanın ilk günlerinde içinde bulunduğunuz gruplar, arkadaşlıklar ve sosyal konular içinde daha gayretli ve istekli olmak durumundasınız. Ancak bir yandan da yakın ilişkiler ve evlilik içinde daha sakin kalmaya özen gösterin. 2 Haziran’la birlikte, bir süredir sizi meşgul eden işleri tamamlama yoluna gidebiliriz.

Aldığınız risklere ya da düşünmeden karar aldığınız durumlara özellikle dikkat edin. 2-4 Haziran günleri arasında özellikle parasal alanda ve ortaklaşa işler içinde daha dengeli ve sabırlı davranmaya özen göstermelisiniz.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

"Ortaklaşa Konularda Şansınızı Fazla Zorlamayın"

Haftanın ilk günlerinde sizi sorumlu kılan alanlarda büyük bir hareketlilik var. Dikkat çekebileceğiniz fırsatlar bulabileceğiniz gibi, gelecek hedeflerinize dair bazı belirsizlikler de yaşayabilirsiniz. Yüksek beklenti içinde olmamalısınız. 2 Haziran’dan sonra içerisinde olduğunuz gruplar ve arkadaşlıklar içinde hızlılık dikkat çekerken, bazı bitişler de gündeme gelebilir.

Ayrıca 2-4 Haziran günlerinde özellikle iş hayatında ve ortaklaşa konular içinde şansınızı aşırı zorlamamalısınız. Bugünlerde birbirine zıt olan koşullar gündeme gelebilir.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

"Aşkta ve Diğer Konularda Kendinizi Gereksiz Yere Yıpratmayın"

Haftanın ilk günlerinde uzaklar, yolculuklar ve eğitimle ilgili konularda çok şey yapabilirsiniz. Bugünlerde görüşlerinizi, ruhsal konuları paylaşabileceğiniz olanaklar da söz konusu. Ancak aşkta ve heyecan içeren konularda kendinizi yıpratmamaya bakmalısınız. 2 Haziran’la birlikte iş hayatında ve sizi öne çıkaran konular içinde bitirilmesi gereken konular, tamamlanma gerektiren işler var. 2-4 Haziran günlerinde özellikle çalışma konularınız içinde, organizasyonel alanda ya da sağlık, düzene ait konular içinde daha dikkatli olun.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

"Daha Cesur Davranabilirsiniz, Koşullar Sizden Yana"

Haftanın ilk günlerinde özellikle finansal konular içinde ve ilişkilerin önem taşıdığı durumlar içinde daha dikkatli davranmalı, ihmalkar davranmamalısınız. Miras, borç alacak işleri gündemde olabilir. 2’sinden sonra ise gelecek planlarınızı yenileyebileceğiniz gelişmeler var. Uzaklarla, eğitimle ya da medya ile ilgili konular eksikler tamamlamak üzere. Daha cesur davranabilirsiniz. Ancak 2-4 Haziran günlerinde özellikler gruplar, arkadaşlıklar ve hedeflerinizle ilgili daha gerçekçi olmalısınız. Aşkta da daha gerçekçi durmak gerekebilir.

Haziran Ayı Burç Yorumları

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

"Duygusal Yönden Sizi Yoran Konuları Çözümleyebilirsiniz"

Haftanın ilk günlerinde ilişkilerinizi, evlilik ve ortaklaşa konuları ilgilendiren hedefler dikkat çekmekte. Bu konularda elinizden gelen çabayı gösterebilirsiniz. Mesleki ilişkilere önem verilmeli. 2’si ile birlikte, sizi duygusal açıdan zorlayan bir durumu çözmeniz ve tamamlamanız gerekiyor olabilir.

Özellikle 2-4 Haziran günlerinde iş hayatında ve evinize ait konularda bazı gerginlikler olabilir. Bugünlerde olaylar karşısında daha esnek bir tavır almaya bakmalısınız. Pek çok konuda yeni değerlendirmeler yapmak durumundasınız.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

"Aşkta ve Parasal Konularda Yüksek Beklenti İçinde Olmayın"

Haftanın ilk günlerinde iş ve çalışma koşullarınızda belirsizlikler ya da bazı ihmallerden kaynaklanabilecek huzursuzluklar gündeme gelebilir. Beraber çalıştığınız kişilerle olan karmaşaya da dikkat etmek gerek. 2 Haziran sonrasında ortaklaşa işler içinde tamamlanma sürecine giren durumlar var. Bugünlerde finansal alanda daha önlemci olmaya bakın. Özellikle de 2-4 Haziran günlerinde aşkta ve parasal konularda yüksek beklentiler içinde olmamak daha iyi olacak. Bu dönemde uzaklarla ilgili işler oldukça meşgul edebilir.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

"Enerjinizi, Zamanınızı İyi Kullanın"

Haftanın ilk günlerinde keyif aldığınız konuları, yaratıcı işleri öne çıkaran fırsatlar var. Bugünlerde yatırımlar ve harcamalar daha fazla dikkat çekebilir. Aynı zamanda yeni girişimler de söz konusu. 2 Haziran civarında özellikle iş ve çalışma konularında, beraber çalıştığınız kişilerle ilgili yenilikler var. Enerjinizi, zamanınızı iyi kullanmaya bakmalısınız. Ayrıca 2-4 Haziran günlerinde özellikle birikimlerinizi, yatırımlarınızı ilgilendiren konularda daha sabırlı hatta önlemci olmaya bakın. Parasal konularda yeni değerlendirmeler var.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

"Yüksek Bir Farkındalık İçinde Olabilirsiniz"

Bu dönemde Güneş karşıt burcunuzda ilerlerken kritik değerlendirmeler ve yüksek bir farkındalık içinde olabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde gerek ev hayatınızı, gerekse işinize ait konuları öne çıkaran ve gayret gerektiren konular, sorumluluklar olabilir. Dağılmamaya bakmalısınız. 2 Haziran’la birlikte, sevdiklerinizle ilgili gelişmeler, aşk hayatınızı ilgilendiren uğraşlar öne çıkabilir. Ancak 2-4 Haziran arasında özellikle mesleki konularda ve ortaklıklar içeren durumlar daha kontrollü, gerçekçi olmaya bakın. Sağlığınıza da önem vermelisiniz.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

"Fedakarlık Yapmanız Gereen Koşullar Olabilir"

Haftanın ilk günlerinde yakın çevrenizle iletişimde, görüşmeler ve ziyaretler içinde daha fazla çaba sarfetmeniz gerekebilir. Ancak dikkatinizi detaylara vermelisiniz. Yazışmalarda sorumlu olduğunuz koşullar olabilir. 2 Haziran’la birlikte, ev ve ailevi konuları da içine alan işlerde daha dikkatli bir çaba içerisindesiniz. Evdeki güvenliğe ait durumları önemsemelisiniz. Ayrıca 2-4 Haziran günlerinde özellikle fedakarlık yapmanız gereken koşullar olabilir. Bugünlerde sağlığınızla, kabullenilmesi gereken konularla ilgilenebilirsiniz.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

"Hızlı ve Cesur Davranmak Zorunda Olabilirsiniz"

Haftanın ilk günlerinde parasal alanda daha özenli ve gerçekçi olmakta fayda var. Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz günlerdesiniz. Ancak dikkatsiz harcamalar da mümkün. Bu dönemde sizi iş hayatında yeniden test eden koşulalr olabilir. 2 Haziran civarında yakın çevrenizde, iletişim alanında ya da kardeşlerle ilgili uğraşlar içinde daha hızlı ve cesur davranmak durumunda olabilirsiniz. Bazı bitişler, tamamlanmalar da gündeme gelebilir. 2-4 Haziran günlerinde beklentilerinizi yeniden gözden geçirmek durumundasınız.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

"Parasal Konularda Desteğe İhtiyacınız Olabilir"

Haftanın ilk günlerinde burcunuzda ilerleyen Ay özellikle görevleriniz ve sorumluluklarınızla ilgili konuları gündeme getirmekte. Şahsi konularda daha çok gayret göstermeniz gereken günlerdesiniz. Ayrıca uzaklarla ilgili gelişmeler de yeniden ortaya çıkabilir. 2 Haziran civarında özellikle parasal alanda daha fazla desteğe ihtiyacınız olabilir. Elinizdekileri daha dikkatli kullanmaya bakmalısınız.

Özellikle 2-4 Haziran günlerinde mesleki alanda, evlilikte ve ortaklaşa konularda birbiri ile çatışan durumaların ortasında kalabilirsiniz. Sakin kalın.

Kaynak: Milliyet

Konular :